Jump to content
PirateClub.hu

marokko

Veterán
  • Pontszám

    92
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by marokko

  1. Piero, az még hagyám, de képrögzítése és videólejátszója sem hozza a hozzá fűzhető elvárásokat...egyszerűn pocsék... mondjuk az a kópia 36 rugóba volt, akkor gondolhatod. Én egyrészt még "eredetire" sem ruháznék be, tökéletesen megfelel egy old's Nokia :) - nem csodafone kell, hanem amit kellőképpen ki tudok használni.

     

    Kínai telcsikhez visszatérve: ahogy olvasgattam a kommenteket visszafelé, a tartozékokkal meggyülhet a baja a potenciális vevőnek, az elegendő ok, meg maga másolat jellege, ami semmiképpen nem nevezhető egyedinek...

  2. (Azért az tetszett, hogy az Apple iPhone -ból lett HiPhone. :D )

     

     

    Nos én nem tudom, de biztosan hanyagolnám ezt a koppintós kínai csili-vilit... nekem nem igazán jött be, meg a srácnak bírja egy napot, bár mondta h eddig semmi gond nem volt vele.

  3. Érdekes és merész dolognak tartom a koppintást, de mikor pár napja haverom átjött és hencegett a kütyüjével ( egy Iphone v 188 klón) - először nem akartam elhinni , h Iphone-ja van a srácnak... Aztán elkértem, hogy szemügyre vételezzem kissé, majd net és írjuk be, ami a hátoldalán szerepelt! "Hiphone", lényegében a cumo azért kicsit hajazott az ájfón- fílingre, annyi különbségel, h az alma-embléma "ép" volt.

     

    ja és amit furcsáltam, mikor az áráról faggattam csak: 36.000 HUF... :) A képeket, amiket készített a kamerája az sem volt csúcs, sem pedig a videólejátszása -összegzésként: nekem nem kellene, még, ha dobálnák utánam akkor sem :)

  4. anno, mikor fiatalok voltunk és nem töltöttük be a korhatárt megkértünk egy idegent hogy vegye meg nekünk, aki már elmúlt, de nem csak cigit, hanem jó pár üveg sört is :D :D :D -a poén az volt hogy mikor oda mentünk a hátizsákokkal akkor azt mondta a kedves eladónő h ez nem fog menni - dehogyisneem :D mikor a csávó készségesen segített nekünk, akkor a csajnak majd felrobbant a búrája - na az minden pénzt megért :D :D :D :D

  5. hhPr3no, ahhoz hogy játszak nekem csak röpke 50 km-t kellene utaznom :)

    Ha lenne módom, hidd el, elpasszolnám valakinek, aki nagy fanatikus :) Igen lehet olcsón is, ám azzal komolyabb ellenfelet elég nehéz leverni, profiról nem is beszélve :) Ha jól emlékszem 3 éve vettem paklit utóljára Sötét kor volt a pakli neve, s bizony jó pár szecska lapot találtam benne, és az ára 800HUF. Jobban számolok, 5 pakli árából futja majnem egy karton cigire :):D:rolleyes:

  6. Akkor látom ismeritek páran a HKK-t, anno toltam még, mára már csak nézegetem, ha eszembe jut. Erre szavaztam. Jó játékélményt képes nyújtani, filózni kell közben, kidolgozottság terén szélesebb palettával bír, mint a Yu-Gi-Oh. Osztom azt a véleményt, hogy egy jó pakli összeválogatása kemény bankókba kerül.

  7. Falusi életet részesítem előnyben, persze annak is meg van a hátulütője, hogy mindenki ismer mindenkit, sok pletyka, meg érdekes story-k tömkelege, viszont lehet gyönyörködni a természetben,a frissebb levegőről nem is beszélve.

×
×
  • Create New...