Jump to content
PirateClub.hu

The Corrs

Veterán
  • Pontszám

    147
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by The Corrs

  1. Az biztos,hogy vannak jelek. Amit vagy észreveszünk vagy nem.

    Buta kifogások valóban lehetnek ennek a jelei,de nem feledjük lehet igazat mond, és tényleg az van. De ha már sorozatban vannak ilyenek, akkor bizony jobb utána nézni a dolognak.

    Várjuk a beszámolókat, észrevételeket, hátha segíthetünk egymáson. Velem még nem volt ilyen, szerencsére...

    Csak megcsaltak de mind1 :D :D

  2. Szerintem egy kicsi mell is épp olyan nőies mint egy nagyobb. Részemről az aranyközépút a legjobb. Bár inkább a kisebb vagy a közepes méret jön be,de nagyon.

    Mellekkel is gyönyörűen el lehet játszadozni :) pl. a két mellet összefogod és közé teszed a brét meg stb.....

     

    Azért legyen melle egy csajnak :D

  3. én nemmel szavaztam,de nem azért mert négerről van szó. Mindenki el van ájulva tőle,pedig nem jobb a többi nagy névnél, egyszerűen idén a Mclaren jó erőforrás volt. Emlékezzünk csak amikor Kimi még a Mclarennél volt, hányszor ment tönkre a motor meg az egyéb dolgok... Nagyon jól összerakták azt a kocsit ennyi az egész....

    Nekem unszimpi a gyerek.... modortalan, bunkó, és ami a legnagyobb bajom,hogy nagyképű,de iszonyatosan.

     

    Kimi 4ever!!!

  4. Tisztázzuk gyerekek :) A megszakításos közösülés nagyon veszélyes, mivel jóval a nagy durranás előtt un. szerelemcseppek formájában távozik ondó. Pont annyi amiből gyerek lehet.

    Aki megszítással közösül az igen, veszélyben érezheti magát. Ne legyünk már spúrok... dehogy drága a gumi 12 darab átlag 2200Ft. Szerintem bőven megéri,h nyugi legyen, az esemény utáni meg már tényleg drága, és az tele van hormonnal....

  5. Szögezzük le az elején,hogy 100%os fogamzásgátlási módszer nincsen.

    Mi óvszerrel védekezünk egyénként, bár az kiszakadhat lecsúszhat stb. Lecsúszni már lecsúszott egyszer a nagy akció alatt,de szerencsére időben észrevettem, így nem lett gáz.

×
×
  • Create New...