Jump to content
PirateClub.hu

lacey

Veterán
  • Pontszám

    604
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by lacey

  1. A West Brom ellen elég csúnyán lerúgták, de nem cserélték le, mert nem volt több cserelehetőség. Végig játszotta a meccset, de látszott, hogy húzta a lábát. A hírt meg a Stoke City elleni mérkőzés közben hallottam a kommentártól, de interneten sehol se találtam róla hírt..

  2. A tegnapi meccset nézve Anderson és Rooney játékán hatalmas javulást láttam. Berbatov helyett a 2. félidőben Hernandeznek lehetett volna játéklehetőséget adni. Ezen felül még annyit, hogy most már azért kezdjük elkapni a fonalat.:)

  3. Sziasztok.

     

    Pár hónapja vettem egy routert (TP-Link TL-WR741ND) és alig akar csatlakozni a internetre. Az internetszolgáltatóm az Externet, szval kaptam felhasználónevet és jelszót, dinamikus IP címem van. Erre ráuntam és elvittem, hogy nézzék meg, mert ezzel valami gond van, tegnap elmentem érte, adott az eladó egy másik routert, feltettem egy darabig szép és jó volt, de este már nem működött. Van olyan amikor egyből csatlakozik az internetre, valamikor meg több órát kell rá várni. Megpróbáltam egy másik routerrel, amit haver adott és azzal tökéletesen működött.

     

    Ha esetleg még valami információra szükségetek van írjátok le és rögtön leírom.

     

    Segítségeteket előre is köszönöm.

  4. Üdv.

     

    Notebookot szeretnék venni, de teljesen tudatlan vagyok ebben a témában. Internetezésre, videoszerkesztésre, zenekészítésre és esetleg pár online játék futtatására használnám.(World of Warcraft, Counter Strike)

    180e Ft-ig tudnék elmenni.

     

    Segítségeteket előre is köszönöm.

×
×
  • Create New...