Jump to content
PirateClub.hu

Zsolt83

Felhasználó
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Zsolt83

  1. Több mint 2 éve telepítettem újra a Windowst és eddig semmi gond vele. Nem is értem, hogy lehet az hogy egyeseknél pár hónapig fut csak normálisan!

    Az igaz, hogy én nem töltögetek és teszek fel a gépemre ész nélkül olyan dolgokat, amire úgysincs szükségem. Ezen kívül nem látogatok pornó és külföldi warezoldalakat.

     

    Ja, igen! És takarítani is szoktam rendszeresen. Kb. havonta kigyomlálom a registry-t és törlöm az átmeneti fájlokat.

    Szerintem ennyi a titok nyitja.

  2. Több mint 2 éve telepítettem újra a Windowst és eddig semmi gond vele. Nem is értem, hogy lehet az hogy egyeseknél pár hónapig fut csak normálisan!

    Az igaz, hogy én nem töltögetek és teszek fel a gépemre ész nélkül olyan dolgokat, amire úgysincs szükségem. Ezen kívül nem látogatok pornó és külföldi warezoldalakat.

  3. Azt én is, meg azt az Áront, aki újabban az áll az alku című mősort vezeti. Talán Kovács Áron, ha jól emlékszem. Na meg aki ma , vagyis tegnap volt a Kalandrában, az a filmes pali, valami színész, de a neve nem jut eszembe. Na, annak nagyon tenyérbemászó képe van.

    Meg a Hajdu Steve-et is utálom, mert mért nem Istvánnak hívatja magát magyarul.

  4. Áh, köszi!

    Meg nem mondom innen, hogy ennek milyen detektora van, de szép gép. Évekig dolgoztam egy hasonlónak a társaságában, szó szerint éjjel-nappal.

     

    Parancsolj, a Big Mac-ed:

    big-mac.jpg

     

    Én most egy GC-t kérek! Lehetőleg Waters márkájút, de ha az nincs jó az Agilent is, vagy valami más.

  5. Még mindig 2/10.

    Azaz kettő tized, ha így jobban tetszik. Vagy a saját megfogalmazásod szerint: kettő a tízből. Azt ajánlom vegyél elő egy általános iskolai matematikakönyvet és olvasgasd néha szabadidődben.

    Segítek! Ezeket keresd a tartalomjegyzékben vagy a tárgymutatóban: "törtszámok", de főleg: "számláló", "nevező".

    Hajrá, sikerülni fog!

  6. 2/10.

     

    Mert:

    1. 10-es skálán értékelünk, nem 1-esen. Annak nem sok értelme lenne. Jelen értékelésed szerint az előtted szóló aláírása 1000%-ig tetszik. (Mivel 1-es skálán 1/1 a 100%.) Ennek egyébként örülök, bár a szöveggel nincs összhangban.

    2. A sok adattal nem tudok mit kezdeni. Örülök, hogy ilyen géped van és ennek az adatait megosztottad velünk, de ez kb. olyan mintha én felsorolnám, hogy milyen wc-papír márkákat szoktam használni. Ha valakit érdekel, úgyis megkérdezi.

    3. A saját gondolatodban megfogalmazott kérdésedre pofon egyszerű a válasz, ha az ember logikusan végiggondolja. Azt írod, hogy a becsület, tisztesség, hűség rövid távon független a pénztől. Vagyis nem függ tőle, tök mindegy, hogy van-e pénz, vagy nincs.

    Hosszú távon ha meg lehet vásárolni az említett három fogalmat, ha eltűnik a pénz, annyival kevesebb becsület, tisztesség, hűség lesz a világon.

  7. Ebben a topikban gyűjtsük össze a nyilvános, munkahelyi, iskolai, stb. wc-kben fellelhető vicces, megdöbbentő, morbid, vagy bármilyen említésre érdemes "felhasználói dekorációkat"!

     

    Ilyenekre gondolok:

     

    Itt ülök a vécén, a büdös vécén.

    A nap betűz, a bűz kiűz.

    Nem vagyok én fakír, de elfogyott a vécépapír.

    B.ssza meg a jegesmedve, itt ülhetek egész este!

     

    Nyilvános wc-ben, a fülkében, a falra ki van függesztve az alábbi szöveg:

    "Ha szükséges, használd a wc-kefét!"

    Alatta:

    "A papír jobb volt!"

     

    Sz@rni jó, de törölni sz@r.

     

    :D

×
×
  • Create New...