Jump to content
PirateClub.hu

ablacksheep

Veterán
  • Pontszám

    170
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ablacksheep

  1. malacka nem hazudtoltad meg magad eddig is tudtuk hogy gyökér vagy ... (bár aki szeny copycont hallgat nem is lehet más) hogy ne legyen off:

     

    http://www.googoth.com/

     

    A gotiks google ;P

  2. Istenem ha azt irta volna hogy: Child porn De Child PRON-t irt :| Szoval ez abszolut nem vicces szvsz meg nagy dolog hogy gyerek filmeket lehet kölcsönözni . Perelni kéne?!

  3. Amit ti leírtatok Q-s szavakat, azok vagy nem léteznek, vagy nem magyar szavak. Példáu a Quake az angol szó. Olyan, hogy "Quka" nem létezik.

     

    Oooo köszi morze! Mert itt mindenki teljesen komolyan gondolta ez valoszinü ! Mértéktelen tudásodtol le esik az állam !

  4. Ahogy biohazard mondta ilyen képregény adaptáciokbol lehet bármenyi részt csinálni az tök mind 1 hogy xar. Lásd spiderman ... De a rendezök iszonyatosan megtömik magukat ....

  5. Egyszer Jobarátokba volt egy ilyen : Kosarazot Csendröl(csakigy magyarosan ) és Joey Csendröl megszolal : Ez az én ÁGYAM (Ami az én hibám akart lenni csak ugye my BED és my BAD ) Meg volt az a gyönyörüség is amikor Phoebe Konzuéla Banánhinta Hercegnöre változtatta a nevét a férje pedig mondja neki hogy az egy drog. Ezt a kavarást nem értem teljesen . Eredetileg Speedo volt a neve (az se drog hanem úszó márka ) és azota ez is egy urban legend hogy a banánhinta egy kemény drog ;)

  6. Hát én sok embert ismerek aki chaten/msnen akart (vagy ismerkedett is ) és egyiknek se lett jo vége... Volt hogy a csávo else ment a talira hasonlok ... Mindenki más MSNen mint ríííl time

×
×
  • Create New...