Jump to content
PirateClub.hu

haver11

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by haver11

  1. 2 db LG super multi RW dvd írót raktam a gépbe de együtt nem igazán működnek de eddig se igazán volt jó amíg 1 volt bent mert a 16x -os lemezt csak 2 x esen írta a +-ost meg az újra írhatót 4x -esen .

    Nos be raktam a másikat is az eszközökben bent van de a gép mégsem ismeri fel amikor indítom a gépet a monitor nem akar be kapcsolódni a videokártyám NVIDIA 6200 ez egy régi gép még sima DDR -es alaplappal a jumperelést úgy csináltam ahogy elvileg kell elődleseges végkábel MASTER,leágazó kábel SLAVE másodlagos mégsem működik de külön külön működnek az írok ha valaki tud kérem segítsen

     

     

     

     

    719160f21c89fdc6e9135f435409b020.jpg

  2. Hogyan tudom beállítani a küldés és a fogadást három külömböző e-mail címen hogy mindent az outlookból tudjam írányítani

    globonet.hu

    citromail.hu

    heroin.hu/pofa.be

    Végül is az okozza a legnagyobb gondot hogy a kiszolgáló beállításoknál elakadok megpróbáltam követni de semelyik variácíóval sem működik normálisan,a globonet és a pofa letölti az üzeneteket de a citrom még azt sem teszi meg .

    Küldeni pedig egyikből sem tudok az outlookon keresztül.Továbbá az a gondom hogy sok dolgot nem tudok elindítani a letöltött levélből pl.a LINKET azt írja hogy az érvényben lévő korlátozások miatt nem tudom használni.2007 professional plus használok.

×
×
  • Create New...