Jump to content
PirateClub.hu

FECA77

Veterán
  • Pontszám

    207
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by FECA77

  1. Nekem eddig csak a legujjab Home Coming-al volt szerencsém játszani. Nagyon bejön :D

    AKkor gondolom, jó ha tudod, hogy az összes többi rész jobb mint a Homecoming, ajánlom, tegyél velük egy próbát. ;) A HC-ban ugyanis jóval könnyebb dolgunk van, mivel egy veteránt irányítunk, a sorozat többi részében pedig fizikailag gyengébb embereket pl családapát, ebből adódóan nehezebbek is. :)

  2. Thx davadane, sikerült ! :D

    Mostmár jó a képe, hál' Istennek!

     

    Ahogy láttam, játékok terén nem kell szégyenkeznie a Linux-nak, ugyanis a Wine-nal szintee minden játékot el lehet indítani. (akár a CoD4 -et is,)

    Ez lesz a kövi lépésem Linux-al .

  3. Nekem is a fent említett problémám volt. Nekem reinstall után is rakoncátlankodott...ez van, felraktam a VIstát, itt pedig semmi gond sincsen. Megjegyzem, hogy a 64bit-es Xp-n is jó volt, de arra csak angol nyelv van így maradt a Vista nekem.

  4. A Data.hu -t szeretem mert max sebességgel lehet lefele szedni és magyar is egyben..a megaupload is jobb lett tekintve hogy nem kell toolbar se mostmár, de a rapid is jobb lett, soha nem volt még vele problémám, és legtöbben is erre töltenek fel, a sebességgel se volt soha gondom, (csak 2x) tehát marad a rapid!

×
×
  • Create New...