Jump to content
PirateClub.hu

.bali

Veterán
  • Pontszám

    65
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by .bali

  1. Hellosztok egy Canon Powershot Pro1-es gazdája vagyok és azt olvastam hogy le lehet venni az optikáját. de nekem ez nem nagyon sikerült. tényleg le lehet venni vagy vmit csunyán félre olvastam ? ha igen hogy kell ? elöre is köszi

  2. köszi a segitséget. hát elvileg apám 5-kor hozza a pro1-t megnézem. aztán bejon az s5 IS. majd meglátjuk megbeszéljük apámmal aztán majd lesz vmi :)

     

    végülis a pro1-nél maradtunk és nekem nagyon bejön. lehet rá tenni másik optikát. vna hozzá távirányító :D majd rakok fel képet hogy mit tudtam vele összehozni

  3. 100 körül gondolkodtam. de nem tom melyik gép lenne a legjobb ilyen árban. mert tükrösöm nem lesz még az biszti. a többit meg nem tudom meik lenne jo. azért is kértem hogy ajánljatok vmeiket. ez a gép azért lenne jo mert ma már meglenne és olcso.

  4. köszi a segitséget.megnéztem sok gépet nem igazán tudtam választani. de ma apám keltett telon hogy tudna 50 ezer forinért szerezni egy ilyet:

    http://pixinfo.com/cikkek/ps_pro1/

     

    szerintetek milyen? néztem képeket amiket ezzel a géppel csináltak és volt egy két jo.

    ma délután kézbetudom fogni aztán majd kiderül mit küldünk vissza a csávonak (pénzt/gépet)

    elöre is köszi

  5. Sziasztok már régebben is irtam de aztán nem vettem gépet. most ujra el kezdtem keresgélni és szerintetek milyen ez a gép ? mert ha minden jol megy akkor ilyet vennék. tudom mondták már sokan hogy ha ennyibe fáj akkor már tükörreflexeset. de apám szerint azt azé még nem mert nehéz beállitani meg bla bla (jo nem is vitáztam vele tovább belekellet egyeznem) na szovla a gép:

     

    http://www.fujifilm.hu/termekek/digitalis_fotozas/digitalis_fenykepezogepek/S9600/index.xml

  6. egyszer jácottam ilyet suliban. de az nem a labdára ment. kiszemeltünk egy idegesitö oszt társat oszt kapott :D de azért golt is löttem nem egyet :)

×
×
  • Create New...