Jump to content
PirateClub.hu

Draco44

Veterán
  • Pontszám

    103
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Draco44

  1. Megpróbáltam a Default beállítást BIOS-ban, de így sem látta. A vinyót elvittem pár napja egy haverhoz, az ő gépében működött, szóval magával a merevlemezzel nincs gond. A csatlakozás is rendben kell, hogy legyen, mert van Knoppix CD-m, és ha arról bootolok be, a Knoppix látja a vinyót.

  2. Sziasztok! A problémám a következő: 2 merevlemez van a gépemben, egy IDE és egy SATA típusú. XP-vel teljesen rendben volt minden, majd feltettem egy Windows 7 Ultimate-et. A SATA-s vinyóra tettem, az XP is azon volt. A gond az, hogy mostmár nem látja a másik vinyót.

    Természetesen megnéztem már a Lemezkezelőt, ott sem látszik. Próbálkoztam a Vezérlőpultban Eszköz hozzáadásával, de nem talált semmit. Felraktam a Paragon Partition Managert, de az is annyit lát mint a Lemezkezelő. Felraktam egy programot, amit ellenőrzi a drivereket, és a háttértárvezérlő driverrel van szerinte probléma, viszont nem talál hozzá frissítést.

    A BIOS beállításaival is próbálkoztam, de ott sem látszik a vinyó. A BIOS-t is próbáltam frissíteni, de nincs frissebb verzió hozzá.

    Van valakinek valami ötlete, hogy mit kellene csinálnom?

  3. Egyet értek Jakuzával... Tolvajtempó 2... A Halálossabb iramban sorozatot a végtelenségig lehetne folytatni.... Gyűrűk ura 4 is jó lenne... Ha játékból kéne filmet csinálni én a Heroes 5-t választanám... a történet nem lenne sablonos... mint egy olyan játékban amiben egyedül elpusztítod a világot vagy pedig mindent megnyersz amit lehet... Ebben a filmben a csatákat rengeteg szemszögből le lehetne írni... már csak a történet hiányzik...

    Gyűrűk Ura4?! Az azért érdekes lenne... Bár készül A hobbit...

    Én egyébként szívesen látnám Steve és Stephani Perry Alien-könyveinek filmadaptációját (amennyiben egy jó rendező csinálná, aki normális Alien-filmet készítene).

×
×
  • Create New...