Jump to content
PirateClub.hu

terranyhu11

Veterán
  • Pontszám

    285
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by terranyhu11

  1. Tegnap leborotváltam teljesen, és már pedig ki pattogzott! Ez minden borotválásnál így lesz? És mivel tom eltüntetni? Vagy magától el múlik?

     

     

     

    Na az én véleményem ez 100% mukodik szerintem ollóval hosszadalmas munka(de akkor biztos nem pattog ki),borotvával nagy valőszínuség h kipattog es aki nem visz pengét oda annak se jó :),

     

     

    De a legtutibb módszer a kis elektromos szakalborotváló gép nekem ien van tökéletes,ez olyan mint a hajnyiro gép amin lehet rátenni fejeket h mekkorára vágjon csak itt 1 fej van és azt lehet csusztatni rajt ettol nem fog kipattogni ,ha segíthettem használjátok egészséggel kb 4-5 ezer forint lehet 1 jobb fajta.

     

    Amugy én 13.5 évesen kezdtem borotválni 1.vizuális hatás 2.higéniai 3.és talán sexnél is 1-2 csaj jobban szereti főleg orálisnál ha nem 1 Őserdőből kell kikeresni a bránert .

  2. sztem v meteor v jégkorszak Járvány is lehetne sztem világháboruba nem mert attól nem halnánk ki max a népesség a felére csökkenne de nem halnánk ki a globális felmelegedés az viszont elég kemény téma egyszerűen akik a tengerpartok mellet élnek azoknak nem lesz helyük hol élni és a szárazföld felé kényszerülnek vándorolni és itt sincs több hely.. hát akkor nagy szívás van :D

×
×
  • Create New...