Jump to content
PirateClub.hu

Halálhozó

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Halálhozó

  1. Nincs ilyen. Előbb utóbb úgyis összevesztek valamin, ha pedig semmi szándékotok pl.: kibeszélni egymást akkor majd a sors tesz róla.

    Pl.: Az egyik hülyegyerek mond valami olyan személyes dolgot neked, amit te még csak a barátodnak mondtál el, és ő mondja, hogy a barátodtól tudta meg, miközben nemmondott semmit. (Valahogy kiderítette, találkoztam már ien esettel) Aztán dühösen odamész a barátodhoz elmeséled neki az eseményeket max, aztán elkezded sértegetni dühödben (és olyanokat mondasz róla mai igaz a véleményeddel az rosszabb), és onnan már nemszámít, hogy hazudott az emberke, ott vége mindennek. Egy emberélet alatt ez simán megesik. Egyébként a felnőtteknek a többségének már nincsenek barátai...

  2. Hát eléggé szűk a lista, de hát ugye lehetetlen is lenne felsorolni az összes indulót.

    Mondjuk, hogy a Crysis mit keres itt azt nem értem.

    Én a KotOR-ra szavaznék ha itt lenne. Hiányolom még a Civ és AoE sorozatokat, de ez egyéni vélemény:)

    Azért volt itt a crysis, mert az eddig a legjobb grafikájú PC játékok között van, ami nemrégen jött ki és sokan szeretik, azok közül akit én ismerek.

  3. Nos tudom nemmindent soroltam fel a választásban, de ottis vannak határok... :D

    A "legendákat" ami szinte mindenkiben megmaradt, szerintem nagyából felírtam, az újabb jó játékok közül is néhányat felírtam, természetesen ezért nemcsak szavazás lett a téma, ide nyugodtan lelehet írni ami nemkerült sorra, és nemkell megsértődni. :) És mielőtt mindenki kérne valamit a listára elmondom:

    Egyesek még mindig zaklatnak, hogy mé nincs a listában... A listába összesen !20! db választás fér el, nemtudtam többet rakni, még az én egyik kedvencem se fért be a Doom mert azt nemszeretik annyian, Ezért csak azokat raktam bele amit többségben szeretnek! Szóval nemrakok be semmit, nemváltoztatok, mert hiba léphet fel a szavazásban, nemfogom megint előről kezdeni!

×
×
  • Create New...