Jump to content
PirateClub.hu

Wrezter

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Wrezter

  1. Az nem semmi :lol::o Lehet nem tetszene neki :lol:

    Velem szerencsére nem volt még semmi ilyen dolog, de egyet meséltek szüleim. Olyan 4 éve lehetett, hogy Angliában nyaraltunk, szellemkastélyok minden, és miután hazajöttünk egyik este én már aludtam, Anya az ágyában feküdt, Apa pedig a nagyszoba ajtajában állt. mind a két helytől kb 2-3 méterre volt a szekrény egyik polcán egy ilyen talpas gyertya. Naszóval egyszercsak elkezdett a talpa szegélyén forogni gyorsan egy darabig, aztán abbahagyta. Lehet, hogy hazahoztunk Angliából vmi szellemet... :o:lol: De mondjuk azóta semmi ilyen nem történt. :)

    Régen voltak még olyanok, amikor meghalt nagypapám, utána Anya mindig érezte a lakásban a szagát, meg hallotta a köhögését, főleg azon a helyen egy asztal mellett, ahol régen mindig kávézott. :o Vki mondta, hogy tegyen oda az asztalra egy pohár kávét, hátha meg is issza :lol: Az még szép is lett volna... :lol:

    Meg voltak ilyenek, hogy Anya az ágyban feküdt, takaró rajta, és akkor vki elkezdte lehúzni róla, pedig nem volt ott senki... Közvetlenül velem szerencsére még nem történt semmi ilyen, és nem is hiányolom. :)

×
×
  • Create New...