Jump to content
PirateClub.hu

dohren

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by dohren

  1. udv

     

     

    igen samsung. nekem nem volt meg bajom vele es a ceghez is hoztunk mar jo par darabot. mint irtam a ceges gepemben ok. otthon egy altalam piszkalt xp van tepeitve (2 hete :D) es azota csinalja ezt. elotte tokeletesen mukodott (marciusban vettem) olyan, mintha egy progi vagy valami allandoan olvasna/figyelne a meghajtot es e miatt nem tudok vele irni es huzza vissza a talcat. magatol nem nyitja ki.

    a hetvegen ujrahuzom az xp-t (nem piszkaltat :D) meglatjuk mi lesz...

  2. en merem ajanlani a samsungokat is. nekem szemely szerint az van otthon satasban es a ceghez is azokat hozunk. eddig semmi gond vele. a toshibak kicsit elfaradnak egy ido utan. a NEC (sata) mostanaban baratkozom (nem volt samsung nagykerben es ezt hoztam a ceges gepembe). hosszu tavu tapasztalatom nincs, az eddige benyomasok kellemesek rolla

     

     

    ui: LG ki kell fogni a jo szeriat. mivel nem sajat gyartosora van. 4-5 vagy tobb helyrol veszi es csak felcimkezi...

  3. hi

     

    win reinstall volt. satas dvd iro megbolondult. kinyitom a talcajat es kb 3-4 sec mulva behuzza magatol. olyan mintha valaminek kellene.

    - virus es egyeb nyalanksagok nincsennek

    - nincs virtualis meghajtom se fenn

    - autorun kikapcsolva

    - viruskeresoben kivetelek koze rakva (ne legyen online vedelem rajta)

     

    nem tudok vele irni es ujrairhato lemezt sem torolni, mert olyan mintha valami elvenne a meghajto vezerleset a nerotol vagy mas iroprogitol amit probaltam. maga a meghajto ok, mert pl. ha BIOSba lepek es kinyitom akkor ugy marad.

     

    talakozott valaki mar ezzel a problemaval? thx a valaszokat elore is...

×
×
  • Create New...