Jump to content
PirateClub.hu

iserf

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by iserf

    Bike

    HAzai pálya. Én versenyző vagyok 3 éve országuton. Imádom ezt a sportot főleg a sebbeséget benne. Bár szoktak lenni esések meg minden,de a yo dolgok kárpotolnak!

    Kinek mien bringája van? Tudtok képeket felrakni róluk?

     

    Szia én is versenyzem. Te melyik csapatban vagy és melyik korosztályban? Én idén már U19-ben megyek :blink:

  1. Hát igen... nincs túl jó passzban a csapat, rengeteg sérült és a kulcsemberek sem villognak. Ráadásul Buffon lesérül, remélem azért nincs komoly baja.

  2. Tegnap már azt olvastam az Eurosport2-n, hogy Barzagli nyáron érkezik. Nagyon örülnék neki. A Tuttosport pedig Ronaldo leigazolásával riogatja az olvasóit :)

  3. Elég nagy vihart kavart a gy?zelmünk, mert a gy?ztes gólnál Zalayeta -állítólag- kézzel vette át a tabdát, továbbá sokak szerint nem volt benn a labda. A másnapi Gazzetta dello Sport 4,5 -ös ösztályzattal jutalmazta a játékvezet?t. Íme Zalayeta gólja(?).

     

    BIG_0002299970.jpg

  4. Jó csapat lesz, sokkal jobban tetszik a vezetőség hozzáállása, mint a Bettega-Moggi-Capello korszkban. Végre lehetőséget kapnak a tehetséges fiatalok, de emellett vannak kiváló, rengeteg rutinnal rendekező játékosanik (Del Piero, Nedved, Buffon) akiktől sokat lehet tanulni. Klose nem tartozik a kedvenceim közé, remélem csak kamu.

     

    Foza Juve!

    Bike

    Hali, indegesítő: szép idő van és nem tudok kimenni, mert a bringám szervízben van.

    A héten jó nagyot estem edzésen aztán örülem, hogy semmi bajom sem lett, mire látom tegnap, hogy a bringám nincs a legjobb állapotban, vittem is centíroztatni... :(

     

  5. http://www.wanasa.info/yousef/trezecento.avi

    méret: 320.5 MB

    formátum: avi, 352 x 288, 21863 képkocka, 25.000 képkocka/mp, 375 KB/mp

    hossz: 14 perc 34.520 mp

     

    David Trezeguet 100 gólja a Juventusban. Jó minőség eredeti olasz kommentár. Forza Juve!!! :)

×
×
  • Create New...