Jump to content
PirateClub.hu

lawrence69

Felhasználó
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About lawrence69

 • Rank
  Pelenkás

Recent Profile Visitors

284 profile views
 1. lawrence69

  Pendrivera másolt zene

  Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat. Voltam autohifiseknél is, de még csak nem is hallottak ilyen problémáról... A "néha fejlövés" nem áll meg mert maga a file romlik el., ha egyszer hibát észlel a lejátszó akkor utána ott mindig hibázik. Átrakva számítógépre ott is ugyanott a hiba, tehát a file romlik el. Eleinte mindig mindenütt hibátlanul működik.
 2. lawrence69

  Pendrivera másolt zene

  Az írásvédettség eddig bejött! Sajnos csak eddig. A napokban ismét előjött a probléma, az írásvédett fileok is elromolhatnak., de mitől és miért?! Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Ismét várom a segítő hozzászólásokat!!!
 3. lawrence69

  Pendrivera másolt zene

  Sajnos ezeket mind kipróbáltam, végig jártam ezeket az utakat, eredménytelenül. Formáztam, töredezettségmentesítettem és nem csak egy pendrive-al, hanem mindnél előfordultak ezek a gondok. Most azt találtam ki, hogy írásvédetté tettem a filokat, hátha ez segít. Elméletileg ugye egy írásvédett filet nem lehet manipulálni... meglátom. Köszönöm a segítő szándékot!
 4. lawrence69

  Pendrivera másolt zene

  Szia Máshol nem hallgatom. A hibajelenség észlelése után le szoktam ellenőrizni, hogy tényleg elromlott-e a track, egy asztali számítógépen. Ott is dobja a hibát. Sajnos.
 5. lawrence69

  Pendrivera másolt zene

  Sziasztok! Segítségre van szükségem, kérem, aki tud segíteni, mondjon valami okosat! A problémám a következő: MP3 zenéket hallgatok pendriveról autóban és előfordul, hogy egy egy track egyszercsak elromlik. Először mindig jól működik minden. Persze nem mindig ugyanazt a pendriveot hallgatom, több is van... cserélgetem őket, mint gondolom mindenki más is. Persze biztonságban érzem (éreztem) a zenéimet és aztán jön a meglepetés amikor ismét hallgatni szeretném a zenéket. egyes trackekben hiba van (csúszik, szétesk, megakad és folytatódik...). Mitől lehet ez, hiszen vigyázok a pendriveokra és kölcsönadva sincsenek, csak zene van rajtuk és semmi más. Szóval mitől van ez a hiba és hogy lehet kiküszöbölni stb...ebben kérem segítségeteket! Kösözönöm szépen
×