Jump to content
PirateClub.hu

lawrence69

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

371 profil megtekintés

lawrence69's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. lawrence69

    Pendrivera másolt zene

    Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat. Voltam autohifiseknél is, de még csak nem is hallottak ilyen problémáról... A "néha fejlövés" nem áll meg mert maga a file romlik el., ha egyszer hibát észlel a lejátszó akkor utána ott mindig hibázik. Átrakva számítógépre ott is ugyanott a hiba, tehát a file romlik el. Eleinte mindig mindenütt hibátlanul működik.
  2. lawrence69

    Pendrivera másolt zene

    Az írásvédettség eddig bejött! Sajnos csak eddig. A napokban ismét előjött a probléma, az írásvédett fileok is elromolhatnak., de mitől és miért?! Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Ismét várom a segítő hozzászólásokat!!!
  3. lawrence69

    Pendrivera másolt zene

    Sajnos ezeket mind kipróbáltam, végig jártam ezeket az utakat, eredménytelenül. Formáztam, töredezettségmentesítettem és nem csak egy pendrive-al, hanem mindnél előfordultak ezek a gondok. Most azt találtam ki, hogy írásvédetté tettem a filokat, hátha ez segít. Elméletileg ugye egy írásvédett filet nem lehet manipulálni... meglátom. Köszönöm a segítő szándékot!
  4. lawrence69

    Pendrivera másolt zene

    Szia Máshol nem hallgatom. A hibajelenség észlelése után le szoktam ellenőrizni, hogy tényleg elromlott-e a track, egy asztali számítógépen. Ott is dobja a hibát. Sajnos.
  5. Sziasztok! Segítségre van szükségem, kérem, aki tud segíteni, mondjon valami okosat! A problémám a következő: MP3 zenéket hallgatok pendriveról autóban és előfordul, hogy egy egy track egyszercsak elromlik. Először mindig jól működik minden. Persze nem mindig ugyanazt a pendriveot hallgatom, több is van... cserélgetem őket, mint gondolom mindenki más is. Persze biztonságban érzem (éreztem) a zenéimet és aztán jön a meglepetés amikor ismét hallgatni szeretném a zenéket. egyes trackekben hiba van (csúszik, szétesk, megakad és folytatódik...). Mitől lehet ez, hiszen vigyázok a pendriveokra és kölcsönadva sincsenek, csak zene van rajtuk és semmi más. Szóval mitől van ez a hiba és hogy lehet kiküszöbölni stb...ebben kérem segítségeteket! Kösözönöm szépen
×
×
  • Create New...