Jump to content
PirateClub.hu

matiszpapa

Felhasználó
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

matiszpapa's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Probáld ki másik dvd iróval a lemezt mert lehet az a szar! Az is lehet nem támogatja az irod a maxelt vagy még előfordulhat hogy gyári hibás, az LG-k ahogy én halottam elég gyakran azok!
  2. Köszönöm a válaszod mindeképpen kiprobálom de csak egy crt-m van remélem az is elég lesz a teszteléshez....... Esetleg maga a kábel nem lehet hibás amivel össze van kötve??
  3. Nos a következő problémában kérnék segitséget néha akármit csinálok a számítogépemen legyen az film vagy játék st... elmegy a kép egy pillanatra majd visszajön van hogy egymásután 3x 3 percen belül van hogy óránként egyszoval rendszertelenül csinálja. Vga driver rendbev van a legujjabbat használom de előző driverrekel is csinálta windows mind1 milyen mert elöjön vista xp 7 alatt is egyaránt (jelenleg vista van fenn)! Ime a konfigom: Monitor Lg w2452v Flatron Gép: Asus P5Q3, Intel Core 2 9550 quad, 2x2 GB Kingston DDR3 1333 Mhz, Gainward 285 GTX 1GB Golden Sample, Samsung 1 TB 32 Mb Cahce, Corsair 650 watt. Várom az ötleteiteket.............
  4. Hello mindenkienk jelenleg monitorvásárlás elöt álok és szeretnék venni egy 24 colos Ftft monitort de bevallom a monitorokhoz csak felületesen értek szal segitség kellene abban hogy játékra föleg de néha 1-2 film megnézésre alkalmas legyen. Várom az ajánlásokat!
  5. Hello mindenkinek azért nyitottam ezt a témát mert pár haverral (kb 6) szeretnénk megoldani egy 3km belüli magánhálozat létrehozását (fő célunk nem az internet megosztása) de nem naon értünk hozzá és ehhez szeretnénk kapani egy kis segítséget hogy milyen irányba induljuk ell és hogy mik kellenének ehhez! Váalszotokat előre is köszönöm a haverjaim nevében is!
×
×
  • Create New...