Jump to content
PirateClub.hu

JosyOzzi

Veterán
  • Pontszám

    37
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JosyOzzi's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

9

Közösségi hírnév

  1. JosyOzzi

    filelu.com

    Sziasztok, Ugy tunik a google letiltotta a filelu.com-ot tartalmazo cimeket (Firefox-ot hasznalok) valamint a JDownloader 2 letoltom is blokkolja. Tud valaki ra valamilyen megoldast? Elore is koszonom.
  2. Szevasz,

    Mivel PM-t nem fogadsz, ide irom.

    A gepem szerint hianyzik a 9. csomag a "The Amazing Spider-Man 2 - Rise of Electro" cimu feltoltesed kitomoritesehez.

    Raneznel, legy szives?

    Kosz.

  3. Hello hsandor, Az 1. es 5. reszt kiveve mindegyikbol hianyzik legalabb 1 darab. Ujratoltened, legy szives, ha szerinted is hianyzik? Koszonom.
  4. Sikerult, vegulis. Szeretem, amikor a letolto oldalak szorakoznak. Meg 1x kosz. BUEK!
  5. Szia, nekem pedig A Janus-megtorlas letoltesehez keri a Decryption Key karaktersort. Megprobalom holnap ujra. Szolok, mi lett az eredmeny. Koszonom a feltoltest.
  6. Vagy kozben javitottad vagy a data hozta helyre magat. Most mar megvan minden resz. Koszonom. ;o)
  7. Lennel szives ellenorizni, grabacs, a linkeket? Nekem azt irja, hogy hianyzik az 1. tomoritett darab a 4., 6., 7., 8., 9., 10., 11. es 14.-ik epizodokbol. Kosz.
  8. Hello tyll, Kosz, hogy ellenorizted. Mindig a MEGAsync alkalmazast hasznalom a mega-hoz. A multkori hibat mar az oldal betoltesenel jelezte, igy nem tudtam semmilyen letolto alkalmazasba betenni. Most viszont nem jelzett dekodolasi hibat es kozvetlen bongeszo letoltessel a felenel megalt, de a MEGAsync alkalmazassal lejott. Koszonom.
  9. Hello tyll, Az Idospiral linkje hibas ad vissza. Azt mondja hibas a dekodolasi kulcs. Legy szives nezd meg Te is. Kosz.
  10. Hello Nortek, Kosz a JDown linket, de Te magad irtad, hogy a webrol nem megy, csak letoltovel. Na most, aki le szeretne tolteni, hogy hasznalhassa, pl en is, akkor hogy szedjuk le a data-rol, ha webrol nem megy... Valahova mashova is fel tudnad tenni? Koszonom megertesed.
  11. Hello, Az szandekosan van ugy, hogy ujabban nem tudok jozzaszolni egyik temahoz sem a Filmek alatt, de mas forumban igen? Koszonom a valaszt.
  12. Hello Parteigenosse, A 9. resz SD feltoltesei nem lehet, hogy hibasak? Tobbszor is letoltottem, ket lejatszoval is probaltam, de szetesik a kep es a hang is rettentoen csuszik. Mondjuk, nem ez lenne az 1. alkalom, mert az utobbi idoben tobb filmnel is elofordult, mas feltoltoktol is, hogy a datarol leszedett filmek kepe szetesik, de ha nem sikerult az smplayer-el lejatszani a vlc megbirkozott vele. Viszont most a vlc-n is rettentoen csuszik a hang es ujabban a kep is szetesik. Mindket lejatszonak a legutolso verziojat hasznalom. Gondoltam, megkerdem. Most szedem a 720-ast, meglatjuk az hogy megy. Na tovabbi szep napot.
  13. Kosz, gabesz890, most mar sikerult az osszes reszt leszedni. Koszonom, hogy idot szakitottal ra.
  14. Hali, Megprobaltam leszedni az osszes reszt es a kovetkezo tomoritett osszetevok mar nincsnek a datan: -1x03.part04 -1x05.part05 -1x11.part04 Orulnek, ha fell tundad tolteni ujra a hianyzo darabokat vagy a serult reszt teljesen. Elore is kosz. Josy
×
×
  • Create New...