Jump to content
PirateClub.hu

csillamorzsa

Veterán
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Semleges

About csillamorzsa

 • Rank
  Zsebibaba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bocsi, de amit te feltettél az nem az amelynek a szereplőit leírtad! Amit te feltettél ez a : A háború virágai (War Flowers, 2011) Ebben van a Christina Ricci, ami itt tölthető le! A másik film amiben a Christian Bale szerepel az pedig a következő: A háború virágai (Jin líng shí san chai / The Flowers of War) 2011 (eddig csak feliratosban volt meg!) Alkotói gárda: Rendezte: Yimou Zhang Szereplők: Christian Bale (John Miller), Ni Ni (Yu Mo), Xinyi Zhang (Shu), Tianyuan Huang (George Chen), Xiting Han (Yi), Doudou Zhang (Ling), Dawei Tong (Major Li). Megkérnélek arra, ha megtalálnád a Christian Bale féle film magyarul beszélő verzióját, akkor légyszi tedd fel azt is, mert régóta keresem! Előre is köszönöm szépen!
 2. Jó lett volna, ha ehez az angol nyelvű filmhez, legalább magyar feliratot is mellékeltél volna! Légyszi, ha tudod pótold! Legyen a napod szép!
 3. Már szedem is le, amíg nem késő. Nagyon köszönöm a megértésed, a munkád és a segítséged! Azt külön köszönöm, amiért ilyen gyorsan megoldottad! Legyen a napod szép!
 4. Az adott fájl nem létezik A Data ezt írta mind a kettő linkre.
×