Jump to content
PirateClub.hu

Slypeg

Veterán
  • Pontszám

    25
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Slypeg's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

2

Közösségi hírnév

  1. Slypeg

    Saját versek és prózai művek

    Oly csodálatos lenne lenni most te veled Sajnos ezt most valamiért már nem lehet Szálltunk fent az égen rengeteget együtt Ami kettőnk között volt hamar megszűnt. Én szerettelek téged, de te el felejtettél Nem kérném azt soha, mást szeressél Akkor örülnék, ha újra hozzám szólnál A szerelmem én nekem csakis te voltál. Az én szívem örökre marad szabad Mit érnek a nektek kimondott szavak Titeket érnek mindig a csalódások Soha nem látjátok át a valóságot. Én hiába küzdök újra meg újra értetek Hogy szeretnélek téged nem érted ezt Az én lelkem tönkre kezd már menni Ez ellen kellene végre valamit tenni. Hogy legyek úgy valaki, ha nem lehetek a tiéd Ha nem leszel enyém szívem már örökre kiég Én megtennék érted mindig, mindenhol bármit De neked ez egyáltalán már sohasem számít. Az én szívemben pedig van rengeteg érzelem Annyit kérnék csupán, hogy maradj én velem Nélküled továbbra én már senki sem lehetek Boldog lennék mindig együtt újra te veled. Olyan jó amikor csak a te szemedbe nézek Hidd el egyedül szeretlek már csakis téged Engem csupán már a szíved boldogan éltet Remélem, hogy szeretlek ezt is meg érzed. Szememben a fény, mint égen a csillag úgy ragyog Te vagy az a nő akiért mindig, mindenkor vagyok Nekem nem kell másik nő, hogy boldogabb legyek Nem is engedném, hogy ilyent veled meg tegyek. Tudom, hogy sokszor nagyon nagyot hibázok Te vagy akihez segélyt kérő szavakat kiáltok Nem mindig jutnak el hozzád hamar a szavak Megbántanom téged egy szóval sem szabad. Te érted, ha lehetne én bármit megtennék Te lennél az akit csak egyedül szeretnék Ha nem vagy már itt továbbra mellettem Egyedül kell nekem nélküled szenvednem. Hiányzol nem várhatok barátságnál többet Szívesen ejtenék érted bármikor könnyet Az életem veled együtt szebb lett volna De állhatok majd a gyengébbik sorba.
  2. Slypeg

    Saját versek és prózai művek

    Összejöttünk te+én évekkel ezelőtt A szerelem kettőnk közt szembe jött Megláttuk egymást szerelembe estünk Kérlek téged maradjunk örökre együtt.
  3. Slypeg

    Saját versek és prózai művek

    Úgy sír úgy ölel és mikor csak rám nevet Oly boldogság együtt lenni csak te veled Mikor mellettem vagy elmúlik a bánatom De, ha nem vagy itt akkor ez fáj nagyon. Érzed mikor csak újra az enyém vagy Az én szívem téged soha el nem hagy Szeretlek remélem ezt elhiszed nekem Maradj mindig örökre együtt én velem. Fogd meg nyugodtan a két kezemet Ezáltal érted egyre többet tehetek Mert számodra feléd szeretet létezik De sajnos sok ember sűrűn vétkezik. Gyere és ölelj át maradj mellettem Te lehetsz ezáltal végső szerelmem Érted az én szívem újra fel fellobban Téged szeretlek a világon legjobban.
  4. Slypeg

    Csajozási help:)

    Akkor bocs, ha mertem véleményt írni jobb lenne , ha nem is írnék semmi véleményt, akkor nem tudnátok kritizálni engem. Csak engem sosem ért meg senki:(:( . Én csak saját véleményt írok. Ha életed nagy Ő-jét meglátnád 1 napon és már amikor azt hiszed, hogy végre összejösz vele végleg hónapok múlva, aztán végül meg ismét koppansz, akkor te nyugodtan pezsgőt bontanál és buliznál a haverjaiddal? Teszem hozzá, ha belszerettél volna a csajba halálosan és szinte több, mint 1 évig még mindig nagyon szeretnéd még utána is? Én azon leszek ,hogy megpróbáljak most valakivel összejönni és kész én többet nem vitatkozom. Személyesen úgysem ismersz, tehát ne alakíts ki rólam különvéleményt én se alakítok ki rólatok. Amúgy meg mindegyikőtöket nagyon bírom és igazat adok nektek mindenben. Téma részemről lezárva.
  5. Slypeg

    Csajozási help:)

    Norma csajok discoba?:-O Egyáltalán létezik még normálisan gondolkodó nő? Vagy csak elhitetik magukról, hogy normálisok? Hiába küzdöttem 2006-ban hónapokon át mégse nyertem el a csaj szívét, de max csak atz volt a jó hír, hogy én kitartó vagyok, hogy ennyi ideig kibírtam 1 csaj mellett a várakozást, de potyára. És azt is mondta én nagyon kivételes ember vagyok és a Földön nagyon kevés az ilyen ember, mint én. de én nem vitatkozom senkivel.
  6. Slypeg

    Csajozási help:)

    Szóval a dombóvári csaj aki elment szombaton Bajára azt beszélték meg, hogy csak barátok lesznek erre bezzeg bejön msnen, hogy volt köztük sex és hogy legközelebb a srác megy majd hozzá és állítólag akkor csak barátilag pffffffffff. Még hogy mi férfiak vagyunk sexmániásak? És hogy mi csak sexet akarunk, akkor ez mi volt? Meg hogy állítólag nagyon el lehetett vele beszélgetni akármiről. Nők... jobb róluk nem írni semmit. De bezzeg a nők lefeküdhetnek legelső éjszaka véletlen ottmaradásért 1 sráccal? Mi meg már 1-ből le vagyunk sexmániássá nyílvánítva???? Kikérjük magunknak. És még rám merik azt mondani, hogy hülye és nem normális és hogy minden csajjal akarok járni pfffff. Evidens, ha visszautasít az egyik, akkor jóhogy másikat fogok választani és azért próbálok mást találni nerm azért mert rányomultam. Tehát ha én nem jövök össze 1 csajjal akkor azért próbálok másikat találni. Mivel a természet nem áldott meg szép kinézettel, ezért is nehéz csajt találni.
  7. Slypeg

    Csajozási help:)

    Nem vagyok nyuszi:P, de holnap megteszem a végleges lépést:P. És ha nemmel válaszol elviselem a vereséget nemek tömkelegében:S Nem csak 1 csaj van hanem több milla:) 1 csajnál sosem kell leragadni:) Jah és teszem hozzá osztálytársam tegnap olyat mondott, hpgy igazat adok neki. Szóval mivel rólam olyan tejeng, hogy minden csajjal akarok járni:S. És ha már 1 csaj ilyet elhisz és ezért nem jön velem össze meg minden olyan csajjal nem is fogok foglalkozni többet. Összeszedem magam és beleadok mindent. Még hogy én akarok minden csajjal járni????:-O Tudtommal ő jött össze 30 évessel 17 éves korára:S Akkor ő jött össze pécsivel és még hogy én akarok minden csajjal járni?:DDDDDDDDDDDDDDDD
  8. Slypeg

    Csajozási help:)

    mégse beszélek vele:S, de a másikkal tényleg kéne:S nem csak ígérgetni, fde tényleg meg kéne tennem a lépést:S
  9. Slypeg

    Csajozási help:)

    Én meg nem beszéltem vele, de viszont legalább pár percig osztálytárs hugával mentem haza felé és kocsmából jött ki:S Aztán pár 100 séta után elváltak útjaink:P. De lefogadom, ha megkérdezném holnap, hogy mi lenne ha mégis beleegyezne egy komolyab ismerkedésbe tuti nemet mondana:S És nem vok pesszimista. Max kiderítem a szitut:S
  10. Slypeg

    Csajozási help:)

    Nők érdekes tényezők az fix:S én holnapra tervezek 1 beszélgetést:S És vagy beleegyezik 1 ismerkedésbe vagy nem:S
  11. Slypeg

    Csajozási help:)

    Sajna a csajok érdekes gondolkodásmódban élnek aki ha nem jóképű, de mégis jó nője van annka jó a szövege. Én hiába mondom és tartom magam normálisnak, ha 1 csajnak se kellek:S De sebaj 1 se merjen majd évek múlva oda jönni. Amúgy meg a pénz, kocsi, külső discos csajokra jellemző és a plázacicákra. De a külső a többire is jelemző. Csodálkoznak ha mindig koppanak talán nem kéne mindig a túl macsó csávókkal összejönni, de ők csak az álompasivilágban élnek. Mai világ ilyen gondolkodású mindenből a legjobbat és a legszebbet. Amíg ez lesz addig a szerelemben se lesz örök kitartás és én hiába szeretnék tényleg összejönni már 1 csajjal, de ha nem egyeznek bele akkor ez van. Neked pedig azt tanácsolom ülj le vele négyszemközt és mond meg neki hogy nem bírod ki és hogy próbáljátok meg még ha ő nem is látja úgy jól csak lássa már be hogy oda vagy érte. Tényleg sok szerencsét kívánok neked. Nagyon jó msnparty volt közös msnbe ilyen jót még nem nevettem msnen:S Adok magyamnak max 3 napot többet nem 4-ik nap lesz a max határidő tehát csütörtökig mindenképp próbálok csajt szerezni. Legalábbis ismerkedést elkezdeni:)
  12. Slypeg

    Csajozási help:)

    Indokot nem tudom, de nem tom megmondja-e:S De a fix lebeszélm a csáveszről:P Saját érdekében.
  13. Slypeg

    Csajozási help:)

    Szóval felvettem 1 csajt talalka.hu oldalról, de úgymondva rossz a szitu kettőjük közt, mivel a csávesz megütötte a csajt, de a csávesz szeretne a csaj mellett maradni, de szerintem hiába ígéri meg neki azt az ígéretet amikor nem fogja megütni többet barátnőjét. De a csaj meg még szereti a srácot. Mit tanácsoljak neki szerintetek?:S Mert már tanácsoltam neki, hogy én ha csaj lennék nem kellene tovább még akkor se ha szeretném. És hogy válasszon mást. 15 a csaj.
  14. Slypeg

    Csajozási help:)

    Majd kiderül mit fog reagálni rá ha reagál:S Érdekes szöveget írtam neki:S
×
×
  • Create New...