Jump to content
PirateClub.hu

aberut

Veterán
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About aberut

 • Rank
  Pelenkás Bajkeverő

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Nekünk kábeltv van, és a VH-1-gyel megosztva jön a magyar Comedy Central. A Digi Tv-n viszont továbbra is 24 órában sugároz a VH-1. Miért van ez?
 2. aberut

  Péntek 13. remake

  Ja és tudjátok, ki a főszereplője? Danielle Panabaker, aki a Shark-Törvényszéki ragadozó című sorozatban játszik.
 3. aberut

  Péntek 13. remake

  Valamelyik nap láttam az egyik tv-csatornán, hogy a Péntek 13. klasszikus horrort elkészítették a mai 21. századi modern formában.
 4. Olvastam a digi tv e havi kódjait. Azt nem tudom hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy a digit ezekkel a kódokkal lehessen nézni? Valamilyen programozható beltéri egység, és milyen márkájú, vagy csak számítógépes sat-kártyával lehet e kódokkal nézni? Köszönöm szépen a válaszaitokat.
 5. A brit skydigital csomagot lehet itthonról előfizetés nélkül nézni? a sky kódrendszere videoguard.
 6. nagydora1216! Köszönöm szépen, hogy megmondtad hol lehet a digi kódkulcsait megtalálni.
 7. aberut

  NFL - Amerikai foci

  Sziasztok. Én is nagyon szeretem az amerikai futballt. Nem tudjátok, hogy mi az az NCAA, mert a sportklubon néha adnak ilyen jellegű mérkőzéseket.
 8. Nem tudjátok, hogy hol lehet a digi tv mindegyik havi kódkulcsait letölteni?
 9. Tudom, hogy az amcsik nem adják ki a tv-adóikat. Viszont Magyarország területéről lehet fogni olyan műholdakat, amelyek Európa területén kívülre esnek? Mert ezeken, ahogy végignéztem a lyngsat oldalán, vannak amerikai tv-adók.
 10. Hy. Az NBC és a CW amerikai csatornák. Sok nálunk vetített amerikai sorozatot ezeken az adókon adnak a tengerentúlon. Pl. a Smallville, a Hősök.
 11. aberut

  Romantikus,erotikus álmok!

  Tegnap éjszaka nagyon furcsa álmom volt. Nagyon sokáig és nagyon romantikusan csókolóztam a Dawson és a haverok című egykori tinisorozatból ismert Joey Potter-ral, igazi nevén Katie Holmes-szal. Éppen együtt voltunk a gimiben, beszéltünk valamiről és utána nagyon romantikus csókot adtunk egymásnak. Szerintetek az ilyen jellegű álmok hatással vannak a valóságos életünkre is? Egyébként bevallom, hogy a Dawson és a haverok nekem még régen nagy kedvencem volt, amikor 15 éves voltam, 2000-ben ment a tv-ben.
×