Jump to content
PirateClub.hu

aberut

Veterán
  • Pontszám

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

665 profil megtekintés

aberut's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

1

Közösségi hírnév

  1. Nekünk kábeltv van, és a VH-1-gyel megosztva jön a magyar Comedy Central. A Digi Tv-n viszont továbbra is 24 órában sugároz a VH-1. Miért van ez?
  2. Olvastam a digi tv e havi kódjait. Azt nem tudom hogy pontosan mi kell ahhoz, hogy a digit ezekkel a kódokkal lehessen nézni? Valamilyen programozható beltéri egység, és milyen márkájú, vagy csak számítógépes sat-kártyával lehet e kódokkal nézni? Köszönöm szépen a válaszaitokat.
  3. A brit skydigital csomagot lehet itthonról előfizetés nélkül nézni? a sky kódrendszere videoguard.
  4. nagydora1216! Köszönöm szépen, hogy megmondtad hol lehet a digi kódkulcsait megtalálni.
  5. aberut

    NFL - Amerikai foci

    Sziasztok. Én is nagyon szeretem az amerikai futballt. Nem tudjátok, hogy mi az az NCAA, mert a sportklubon néha adnak ilyen jellegű mérkőzéseket.
  6. Nem tudjátok, hogy hol lehet a digi tv mindegyik havi kódkulcsait letölteni?
  7. Tudom, hogy az amcsik nem adják ki a tv-adóikat. Viszont Magyarország területéről lehet fogni olyan műholdakat, amelyek Európa területén kívülre esnek? Mert ezeken, ahogy végignéztem a lyngsat oldalán, vannak amerikai tv-adók.
  8. Hy. Az NBC és a CW amerikai csatornák. Sok nálunk vetített amerikai sorozatot ezeken az adókon adnak a tengerentúlon. Pl. a Smallville, a Hősök.
  9. Tegnap éjszaka nagyon furcsa álmom volt. Nagyon sokáig és nagyon romantikusan csókolóztam a Dawson és a haverok című egykori tinisorozatból ismert Joey Potter-ral, igazi nevén Katie Holmes-szal. Éppen együtt voltunk a gimiben, beszéltünk valamiről és utána nagyon romantikus csókot adtunk egymásnak. Szerintetek az ilyen jellegű álmok hatással vannak a valóságos életünkre is? Egyébként bevallom, hogy a Dawson és a haverok nekem még régen nagy kedvencem volt, amikor 15 éves voltam, 2000-ben ment a tv-ben.
×
×
  • Create New...