Jump to content
PirateClub.hu

GeForce 8800!


 Share

Recommended Posts

  • Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nekem volna egy ilyen kérdésem: a 8800-soknak mennyi a maximális elfogadható hőmérsékletük, ami felett pl. a kártya már károsodhat. Mondjuk minden kártyát máshogyan lehet tuningolni, másfajta a rá szerelt hűtő rendszer, de szerintem a max. határérték egyforma lehet, amit a chippek (ill. ramok) még elviselnek!

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Oh, elég megas az érték, nem is gondoltam volna. Keresgéltem a neten is, de nem találtam használható infot, de te ügyesebb voltál. Köszi. Ki akarom próbálni, az új grafkarimat (mégis 8800GS lett, super áron), mennyire lehet tuningolni, de előtte kell a legújabb forceware -rel múködő RivaTuner!!!

Módosította Dadus
Ne idézd a közvetlenül előtted szólót !
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

tegyük fel hogy adott egy 8800gt 512mb-os és egy 8800gt 1024mb-os.szerintetek érdemes lecserélni az 512-est 1 gigásra?mert mindkettő asus és az 1 gigásnak a hűtője egy kicsit gyérnek tűnik.teljesítménybeli különbség csak rohadt nagy felbontásba tapasztalható.pl 1600X1200 felett ott is 15fps helyett 20fps.néhány játéknál.ja és az 512megás 8800gt néhány játékot jobban is futtat mint az 1 gigás.én ebből arra következtetek hogy az 1 giga ram visszafogja a 8800gt sebességét,vagyis nem használja ki.

Link to comment
Share on other sites

Hi roberto !

 

Régebben volt egy Coolbit nevű lehetőség az Nvidia kártyák tuningolására. Ez egy Registry-be való beírás volt, ami hatására előjött egy lehetőség a tuningra a gyári driver-ben. Ez azért volt jó, mert nem nem kellett külön szoftvert futtatni a tuninghoz, ami memóriát és processzt foglalt. Nem tudom, hogy ez még ma is működik-e, de ha igen, akkor én ezt használnám.

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Nekem az lenne a kérdésem hogy rendelkezem egy galaxy 8800GT 512-es videókarival, és akármilyen játékot próbálok az fps nem akar 75 fölé menni. (kivéve a c&c3 ahol 30 a max fps és a crysis, de gondolom ez érthető) Mi lehet ennek az oka?

Link to comment
Share on other sites

Szia Kane !

 

Roppant egyszerű, a VGA beállításainál a "Várj a függőleges szinkronizációra" be van kapcsolva, így a max sebesség a monitor frissítési gyakoriságát nem haladhatja meg, azaz nálad a monitor 75Hz-el dolgozik.

 

Üdv.: Dadus

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Most én igy ugy tervezesm h eVGA 8800GS -t beszek 40.ért hozzá pedig egy Intel e8400 (két magos 3 ghz cpu) Szerintem eléggé kitud majd bontakozni a kari :P Már csak az a baj h ezt a procit csak dobozosan találom pedig OEM-be lenne jó (40k alatt) és akkor hozzá vennék egy zalman hűtőt :P De ugyis Juniusban lessz uj gép,addig várok hátha lessz :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

a 8800GT és GTS között nem csak órajelben van, hanem a GT-ben 112, míg a GTS-ben 128 shader dolgozik..., tehát hogy azonos szintre hozd, ahhoz a GTS órajelére plusz 10-15%-ot kell húzni... (kevés kártya bírja ezt vmod nélkül)..., venni..., 8800gt 44k, 8800gts 55k..., ha van feles 11k-d, akkor uppolj...

 

 

amúgy a 8800GTS 512 és 9800GTX tényleg csak órajelben tér el??? (meg 25k-ban?)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...