Jump to content
PirateClub.hu

Lánclevélellenes lánclevelek


-Jani-
 Share

Recommended Posts

Lánclevélellenes lánclevelek


A herével kapcsolatos

"Minden kedves barátom, ismerősöm, levelezőpartnerem segítségét szeretném kérni, óriási bajban vagyok.
El sem tudom hinni, hogy ez megtörténhet, azt hittem, rosszul látok, amikor először észrevettem.
Eleinte beszélni is nagyon nehéz volt róla, de idővel rájöttem, hogy ha bármi megoldást szeretnék a problémára találni, alapvető dolog, hogy másoknak elmondjam, s segítséget kérjek.
Hogy mi is történt?
Egyik reggel, a zuhany alatt vettem észre ezt a szörnyű dolgot:
A BAL HERÉM KISEBB, MINT A JOBB.
(A jobboldali tehát nagyobb!!!)
Azóta semmi mással nem foglalkozom, mint hogy segítséget próbálok szerezni, s úgy tűnik sikerül - de csak ha a barátaim is mellém állnak.
A Vöröskereszt ugyanis vállalta, hogy minden egyes továbbküldött Email után 1, az -rendszeren belül küldött üzenet után pedig 2 bonsai cicát hoz annak, akinek a lakásába a legtöbb "n" hosszúságú hullahopp-karika fér bele - amennyiben ezt bizonyítani tudja. Mindenki írja föl a nevét a listára, s úgy küldje tovább a levelet. Ha a nevek száma elérte az 500-at, küldje vissza a levelet nekem, ezzel is tiltakozva a savas eső egyik alkotóelemét képező dihidrogén-oxid ellen, amit ráadásul szomáliai éhező-szomjazó gyerekek számára is szoktak adagolni! Sőt, a Nokia is felajánlotta, hogy minden elküldött levél után egy mobiltelefont hoz Bill Gates-nek, aki ezt a rendkívül drága és bonyolult, úgynevezett "tojáskiegyenlítő" műtétet személyesen fogja rajtam végrehajtani.
Aki nem küldi tovább a levelet, az egy szívtelen, rohadt szemétláda, és a világ első lánclevelének elindítója, Swarmi Rabittima Krisnaputri átka sújtsa örökre, és soha többé ne legyen képes kimondani azt a szót, hogy landwirtschaftsausstellung."

Az erőltetett előítéletes

"EZT NE TÖRÖLD KI!!! EZ NEM EGY BAROM HIRLEVÉL!!! TÉNYLEG SEGITHETSZ!!!
K. István jelenleg 46 éves, 12 éves kora óta alkoholista. Négy kiskorú gyermeke van, felesége ráadásul roma származású. Családja évek óta próbálja kizsákmányolni, rendszeresen elveszik tőle kemény munkával megkeresett pénzét, mindenféle aljas indokkal, pl. hogy a gyerekek éhesek, fáznak, ruha kell nekik. Most ezzel a levéllel segíthetsz Istvánnak! Küldd el minden ismerősödnek, hisz minden levél után a Kizsákmányolt Alkoholistákért Alapítvány 50 fillért utal István kedvenc vendéglátóipari egységének, a felgyülemlett összeget pedig a férfi az életbennmaradásához elengedhetetlen kisfröccsre és kisvilmosra költheti.
Fogjunk össze és ne hagyjuk, hogy ennek a szerencsétlen embernek tönkremennyen a zélete!
És ha már itt tartunk. H. Orsolya 15 éves, túl van három abortuszon, jelenleg heroinistaként dolgozik a déli-pályaudvaron. Fizetéséből alig jut neki ennivalóra, szinte kizárólag ondóval táplálkozik. Az egészségtelen étrend miatt be van vérezve a szemgolyója, ezért minden álláshirdetésre való jelentkezését rendre visszautasítják.
Élete így haszontalan, ő pedig egy felesleges ember a társadalomban.
S. Tibor 43 éves jól kereső, független, megözvegyült férfi. Ingyen és bérmentve vette a vállára azt a nehéz feladatot, hogy H. Orsolyát benzinmotoros láncfűrésszel feldarabolja, sósavban feloldott tetemének maradékát katolikus szertartás szerint a lakóhelyéhez közeli erdőben eltemeti. Sajnos egy láncfűrész ma már nem olcsó mulatság, ezért kérlek küldd tovább ezt e levelet ismerőseidnek, így levelenként 70 fillért juttatsz a Kistestű Sorozatgyilkosokért Alapítvány számlájára, ha pedig a pénz összegyűlik, Tibor megkapja az alapítványtól a láncfűrészt.
Köszönjük!
G. Károly már a 26. életévében jár, és még mindig nem volt szexuális kapcsolata, tehát még szűz. Kérlek küldd tovább ezt a levelet ismerőseidnek, s bár ezzel nem segítesz ezen a szerencsétlen pöcsön, legalább ők is megtudják: ilyen is van.
Cs. Géza kutyája tegnap a 13. kerület Pannónia út 23/b, IV. emelet 12-es ajtó elé rottyantott. A hanyag gazda nem hajlandó a kutyapiszkot feltakarítani, ezért küldd tovább ezt a levelet minden ismerősödnek, hátha valamelyik a közelben lakik és szabadidejében felmossa a szart.
Múlt héten egy nyugdíjas járókeretes nénike nem küldte tovább a levelet, így megszakította ezt a Panamából kiinduló 1996 óta tartó láncot. Úgy megvertük, hogy beszart. Ezt jó ha tudod.
Tegnap egy fiatal gimnazista fiú továbbküldte a levelet 23 barátjának, aztán hazaindult az iskola számítógépterméből. Mire a bejárati ajtóig eljutott, 41 iskolatársa részesítette orális szexben.
G. Jánosné hanyagul csak egy ismerősének küldte tovább a levelet, hogy nézze meg milyen poénos. Még aznap este (egy 23 cm-es bekapcsolt állapotban lévő vibrátorral a szájában) beleszorult az éjjeliszekrénybe és nem sokkal később éhenhalt.
Gabo továbbküldte, és többet nem kapott hülye körleveleket, és azóta is boldogan él.
Ha továbbküldöd a levelet, egyszerűen elmondhatatlan, hogy milyen nagy szerencse fog érni holnap délután 13-17 óra között a 3-as Metró vonalán.
Ha viszont nem küldöd tovább, jól megszívod a héten valamelyik nap az tuti!"

Az egyetemi belterjes

"Ez nem vicc! ! !
Cs. L. a matematika tanszék tanára bajba került, mivel idén átlépte az analízisből megbuktatható diákok maximálisan engedélyezett (90%) létszámát.
Ha nem segítesz rajta, ki fogják rúgni... Ez nem vicc! ! !
Hogyan tudsz segíteni?
Egy petíciót kéne támogatni, és amennyiben az 500 aláírás összegyűlik, a matematika tanszék lelke tovább tevékenykedhet a Közgázon...
Nem akarhatjuk, hogy a kirúgásával több száz diákot fosszunk meg az analízis tantárgy UV és TUF lehetőségétől...
Minden aláírásra szüksége van!
Küldd tovább ezt az emailt, minden ismerősödnek (ezzel automatikusan támogatod a petíciót), és látogassatok el a
http://www.bkae.hu/tanszek.php?id=116&topic=2

oldalra!
Közgázosok százainak jövője múlhat ezen!
Végezetül egy CS. L. idézet (előadáson): "Magán egészségügyi, vagy vallási okból van sapka? Mert ezen okokból tudom csak elfogadni..."

A bűntudatos

"Szia!
Viktor vagyok, és bűntudatom van, mert nem továbbítottam kb. 50 milliárd körlevelet, amit olyan emberek küldtek, akik tényleg elhiszik, hogy ha továbbküldik, akkor egy szerencsétlen dél-amerikai gyermek, akinek melle nőtt a homlokára, elég pénzt gyűjthet a műtétjére, még mielőtt a szadista, pénzéhes szülei eladnák egy vándorcirkusznak.
Te tényleg elhiszed, hogy Bill Gates mindenkinek (neked is) 1000 dolcsit fog adni, ha továbbítod a levelét? Hová süllyedhetünk még? Na nézd csak! !!
Ha legördítem ezt az oldalt és kívánok egyet, akkor a Playboy összes cicáját megtöcskölhetem tíz évre visszamenőleg! ! ! Micsoda baromság.
Lényegében arról van szó, hogy mindenki bekaphatja a bal nagylábujjamat, akinek nincs jobb dolga, mint ostoba láncleveleket továbbítani nekem.
Lehet, hogy az éjszaka leple alatt eljön értem a gonosz körlevél-manó és álmomban seggbekúr, csak azért, mert félbeszakítottam egy láncot, amelyet Szent Péter kezdett el Krisztus után 5-ben, és ebbe az országba törpenövésű zarándokokkal érkezett a húsvéti körmenettel. Le van szarva.
Ha már továbbítasz valamit, legalább küldjél valami minimálisan szórakoztatót!
Az olyan típusú emileket, mint "küldd ezt tovább a 10 legjobb barátodnak, és akkor ez a nyomorult, szerencsétlen embercsökevény valahogy majd kap két fillért valami mindenható lénytől", na ezeket már kb. 900-szor láttam!! ! Kurvára nem érdekel. Mutasd meg, hogy intelligens vagy és gondold végig hogy mihez járulsz hozzá ezekkel a levelekkel. Feltehetőleg a saját népszerűtlenségedhez. És akkor mit csinálj? Ha olyan levelet kapsz, amely életveszéllyel, vagy szerencsétlenséggel fenyeget most és mindörökké, TÖRÖLD KI. Ha vicces, küldd tovább. Ne bosszantsd föl az embereket azzal, hogy bűntudatot ébresztesz bennük valami fogatlan botswanai leprás iránt, akit 27 éve odakötöztek egy döglött elefánthoz, és PONT az az öt forint fogja megmenteni, amit akkor kaphat meg, ha továbbküldöd ezt a levelet, de azonnal. Most pedig küldd tovább ezt a levelet mindenkinek akit ismersz, különben holnap reggelre fogakat növeszt a nadrágod és szétmarcangolja a nemi szervedet."

A netes teremtésmítosz

Az egész földnek ugyanaz volt a netje és ugyanazok voltak a protokolljai. Amikor mindenhonnan elindultak, Internet földjén találtak egy nagy síkságot és ott letelepedtek. Így szóltak egymáshoz: "Gyertek, csináljunk packeteket és égessük ki." A packet épületkő gyanánt szolgált, az üvegszál pedig kötőanyagul. Azután így szóltak: "Rajta, építsünk protokollt és applikációt, amelynek teteje az égig ér. Szerezzünk nevet magunknak, és ne szóródjunk szét a földön!" Akkor az Úr leszállt, hogy megnézze a netet és a protokollokat, amelyet az emberek építettek. Így szólt: "Nézzétek, egy népet alkotnak és egy nyelvet beszélnek. Ez csak a kezdete tevékenységüknek. Ezután semmi sem lesz nekik lehetetlen, aminek a megvalósítását elgondolják. Ezért szálljunk le és zavarjuk össze szabványaikat, hogy senki ne értse a másik nyelvét! Létrehozzuk a broadcastot és a spammet, hogy elárasszuk szervereiket és madzagjaikat. A nőknek nagy szívet teremtek, hogy küldjék körbe az összes elszökött kutyás levelet, a férfiakat meg kapzsivá teszem, hogy reklámokat küldözgessenek a haszon érdekében." Az Úr tehát szétszórta őket onnét az egész földön, s abba kellett hagyniuk az Internet építését.

Ami szerencsét hoz

"Ez az ímél szerencsét hoz, feltéve, ha 13 példányban továbbküldöd. Kizárólag olyanoknak küldd el, akiknek tudod az ímélcímét. Ellenkez? esetben óriási szerencsétlenség fog érni.
Kovács Géza megkapta a levelet, és olyannak továbbította, akinek nem tudta az ímélcímét, másnap meghalt az anyósa. Mindenképpen küldd tovább, nagy szerencséd lesz.
Ezt az ímélt a XVIII. században indította útjára egy informatikus szerzetes, másnap ő lett XIII. Piusz pápa. De senki nem küldte tovább és mindenki meghalt.
Jézus csak 12 pédányban küldte tovább. Hamadnapra megírta a 13-at is.
Ajszek Nyuton továbbküldte, és másnap a fejére esett egy alma.
Albert Ejnstejn továbbküldte, másnap megalkotta a speciális relativitáselméletet.
Zsan Dark nem volt babonás, ezért nem küldte tovább, másnap boszorkányság vádjával megégették.
Sztálin elküldte Hitlernek, de ő nem küldte tovább.
Etiópiában senki nem küldte tovább, mivel ott nincs internet, másnapra kialakult a szahel övezet. Ez egy nép tévedése volt, melynek problematikája ma is foglalkoztatja az emberiséget.
A japánoknál jól kiépített a világháló, ők továbbküldték.
A svájciak is.
A horvátok tovább akarták küldeni, de a szerbek nem engedték. Másnap Jugoszlávia szétszakadt és kitört a háború.
Bill Gécc továbbküldte, másnap ő lett a világ leggazdagabb embere.
Angliában egy gyufaárus kislány, K. Erzsébet nem 13, hanem 14 pédányt küldött tovább olyanoknak, akiknek ismerte az ímélcímét, egy héten belul királynővé választották, és ő lett a világ leggazdagabb nője.
Arnold Svarcenegger továbbküldte. Másnap ő lett a terminátor.
Pamela Anderzon is továbbküldte, másnap kétszer akkorák lettek a mellei.
Bill Gécc újból megkapta, de úgy gondolta, elég gazdag ahhoz, hogy ne küldje tovább, és nem küldte el. Azonnal lefagyott a vindóz. Másnap mégis továbbküdte, aznap 50 millió dollárt keresett.
Én is megkaptam, de nem küldtem tovább, mert nem vagyok babonás, és másnap 40 millió forintot vesztettem kártyán. Megbántam, hogy nem küldtem tovább, ezért mégis továbbküldtem, aztán kivándoroltam brunejbe. Másnap szultánná választottak.
Horn Gyula hat évvel ezelőtt továbbküldte, de két éve nem.
Orbán Viktor továbbküldte.
Torgyán József csak 11 példányban küldte tovább.
Egy román férfi palackposta formájában a Tiszába dobta, de a Tisza nem sodorta tovább.
Luk Szkajvoker továbbküldte
Dart Véder nem küldte tovább
Amidala hercegnő eleinte nem akarta továbbküldeni, de amikor látta, hogy leigázzák a bolygóját, az egész palotát ráállította az ügyre, és 1313 példányban továbbküldte. Másnap a kis Anakin megnyerte az autóversenyt.
Brusz Villisz továbbküldte, és másnap az ötödik elemben megmentette a világot egy böhöm meteorittól, ráadásul élve megúszta, és megkapta Milla Jovovicsot, aki nem küldte tovább, és másnap a zsan dark cimű Luk Besszon filmben boszorkányság vádjával megégették.
Amikor Brusz Villisz újból megkapta, nem küldte tovább, mert teljesen lefoglalta a daj hard forgatása. Másnap fölkérték az Armageddon főszerepére.
Kérlek szabadkézzel írd le 131 példányban, és ne használj semmiféle sokszorosító eljárást. Aztán szkenneld be, mindet külön-külön, és küldd tovább olyanoknak, akiket a legjobban kedvelsz, és tudod az ímélcímüket. Ha megteszed, és szerencséd van, másnapra sikerül befejezned és túl leszel rajta. Csak olyannak küldd el, akinek ismered az ímélcímét. Mert ha másnak is elküldöd, óriási szerencsétlenség fog érni, például meghalsz vagy beteg lesz egy közeli ismerősöd, akinek ismered az ímélcímét. Ne tegyél hozzá, mert csak így eredeti formájában van mágikus ereje, ahogy XIII. Piusz megírta.
Küldd tovább mindenképpen. Másnap szerencséd lesz. Ígérem.
Ui: Ne feledd, 13 példányban! "

Módosította -Jani-
Legközelebb használj Code tagot
Link to comment
Share on other sites

Ez teccet naon :D

Cs. Géza kutyája tegnap a 13. kerület Pannónia út 23/b, IV. emelet 12-es ajtó elé rottyantott. A hanyag gazda nem hajlandó a kutyapiszkot feltakarítani, ezért küldd tovább ezt a levelet minden ismerősödnek, hátha valamelyik a közelben lakik és szabadidejében felmossa a szart.

Link to comment
Share on other sites

Itt is van kettő: :D

 

 

Ha olvasás nélkül kitörlöd ezt az e-mailt, neked tényleg nincs szíved! Küldd tovább, de tényleg!

 

Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 14 éves

szőke tősgyökeres stockholmi kislány többszörös áttételes anorákban szenved. Apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt és nem törli ki, hanem kinyomtatja és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, és ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett az ácsi ABC-ben három darab vajaszsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden -tavaszi napéjegyenlőségtöl számított első holdtölte után született vörösharántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtőversenyt.

 

HA VAN SZÍVED, NE TÖRLÖD KI EZT AZ E-MAILT, HANEM TOVÁBBKÜLDÖD

LEGALÁBB HARMINCNÉGY BARÁTODNAK! ! !

 

Kovács István öntőmunkás továbbküldte, másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.Szaddám Huszein nem küldte tovább, utána lerohanták Irakot. Kovács Hajnalka erotikus vállalkozó sem küldte tovább, másnap AIDS-et, Hepatitis C-t, szifiliszt kapott egyszerre, az öngyújtójával véletlenül leégette a haját, elesett és eltört huszonhárom csontja, levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, az egyik melléből pedig kiesett a szilikon.

 

 

:lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ezek nagyon jók. :P Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi a tőzsgyökeres stockholmi kislány nagyon tetszett. :D

Link to comment
Share on other sites

Ez teccet naon biggrin.gif

Cs. Géza kutyája tegnap a 13. kerület Pannónia út 23/b, IV. emelet 12-es ajtó elé rottyantott. A hanyag gazda nem hajlandó a kutyapiszkot feltakarítani, ezért küldd tovább ezt a levelet minden ismerősödnek, hátha valamelyik a közelben lakik és szabadidejében felmossa a szart.

nekem ez a kedvencem

Link to comment
Share on other sites

ezek nagyon jóók :D

 

pár hónapja myvip-en én is írtam egy levelet a láclevelek ellen és be is vált :D

 

ittvan:

 

EZ nem KÖRÜZENET!!!

és csak arra vonatkozik aki ilyeneket küldözget

(aki nem küldött körüzenetet annak nem muszály elolvasni, és ismétlem arra nem vonatkozik aki nem küldött!!!)

 

 

Először is engem nem érdekelnek az msn vírusok, mivel nem használok msn-t, aki nem hiszi az így járt! aztán, ki van írva baszott nagy betűkkel, hogy a myVIP soha nem küld körüzenetet, úgylátom hogy sokan nemtudnak olvasni vagy csak szimplán hülyék ahoz hogy értelmezni tudják ezt az egyszerű mondatot. ez azt jelenti hogy soha, azaz soha a büdös életbe nem küld a rendszer senkinek k ö r ü z e n e t e t, akármennyire is szeretnétek, és hogy miért? hát azért mert ha a felhasználókkal közölni akarnak valamit akkor mindenkinek küldenek külön-külön egy rohadt levelet esetleg egy e-mailt, vagy valami más módon közlik mondandójukat, de az biztos hogy nem küldenek körüzenetet!!!!!! (ja még valami a SPAM nem körlevelet jelent hanem kéretlen levelet, ez a levél is spam mert senki nem kérte XD )

végül: ha valaki még egy körüzenetet küld, akár direkt, akár véletlenül, azt letörlöm, aztán megverem, nem kicsit, nagyon!!!! XD

(az uccsó sor a jó csajokra nem vonatkozik XD ;) )

 

u.i.: bocs az esetleges hejesírási hibákért, hajnali egykor írtam a levelet :). aki a levél bármely pontját nem értené és kérdése lenne az vegye fel a levél küldőjével a kapcsolatot, de ne telefonon, hanem pl. e-mail-ben vagy msn-en XD (én nem használok msn-t!!!) XD

 

------------

 

a lével után többen is jelezték hogy nekik is bevált :D XD

Link to comment
Share on other sites

ezek nagyon jók!! :D

énis tok egy oltárit:

 

Szia!

Ha ezt olvasod biztosan nagyon kíváncsi vagy a levélre.Jóskapista felkereste régi cimboráját ott nagyon messze horvátországban pistajóskát.De út közben nagyon sok szemetet talált.Annyira sokat hogy az kész röhej.Szegény bácsinak fáj a dereka ezért nem tudta felszedni a szemetet.

Segíts neki 1 forintal!Ez az egy forint a természet megovását segíti!Ez az egy forint annyira sokat jelent,hogy egy egész iországot megmenthetsz!Állítsd meg egy forintal az ózon kilyukadását,és a globális felmelegedést!Ez az eg forint mindennél jobban kll a világnak!

Segíts egy forintal,hogy jóskapista meg tudja venni a legújabb kozmodiszket!Csak egy forint!És,hogy le tudjon hajolni visszafelé a szemétért!

Postázási cím:

Úton útfélen út

Határidő:

tegnapelőtt

Ennyi!Egy forint!!!!

Küld tovább legalább 94 embernek,hogy ők is segítsenek egy forinttal az ország tisztaságárért!

Ennyi volt köszönjük az olvasást,viszonlátásra!

 

LoL

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Én azt bírom a legjoban hogy pl: iwiw-ről törölnek ha nem küldöd tövább blab bla bla! LoL Én már csak alaból törlöm az ilyeneket! Jah meg ez nem körlevél címszóval körlevelet küldenek hogy nem tom ki hererákos és hogy ezután pénzt kap DE ÁRÚJA EL VALAKI HOGY HOGYAN IS LoL HOGY TUDNÁK ELENŐRIZNI HÁNYAN KÜLDTÉK EL ezt víszairtam és erre lebaszák a fejem hogy micsode egy mocsok vagyok! LoL vanak ilyen szánalmasak akik ezt elhidve küldözgetik ezeket a szarokat!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...