Jump to content
PirateClub.hu

M33cK munkái...


m33ck
 Share

Recommended Posts

Hehe, szerintem a film előtt senki nem olwasta, csak most lett nagy diwat. Bár kitudja. Majd megnézem az a ComixArt-ot. THNX!Hehe, szerintem a film előtt senki nem olwasta, csak most lett nagy diwat. Bár kitudja. Majd megnézem az a ComixArt-ot. THNX! :)

 

Itt egy új műwem:

 

meek_pic_5.jpg

 

Elég sokáig csináltam.

 

Kommenteljetek... :)

Link to comment
Share on other sites

Hát ha már itt járok gondoltam megjegyzem hogy jók a képek grat, majdnem olyan jók mint az enyéim na jó csak poén, ezek tényleg jó képek gratulálok hozzá csak így tovább :D

Link to comment
Share on other sites

Corellen alkottam még:

 

A Tigris alapján, egy Transformerses orbot.:

 

meek_orb_6.jpg

 

wow naon jó! ma néztem meg a transformerst amit persze a pirateclubról töltöttem :D roadt jó film! De volt benne pár gagyi rész és megint olyan tipikus amcsi sablon filmnek tünt benne pár jelenet. Vagy ez nem olyan topik ahol a filmeket ki lehet beszélni? :) Egy kicsit mintha homályos lenne a Megatron feje raktál rá blurt? egy kicsit emeld ki jobban a sötét tónusokat úgy félelmetesebb lenne. H hívják a Camaros orbot?

Link to comment
Share on other sites

Kép elég jó csak a széle a rendernek olyan éles, kis blend a szélére vagy c4d. Van amikor az a lényeg és az a jó ha kiemelkedik valami a képből de az most nekem nem tetszik. (és hozzáteszem (mert nem lehúzós fikázás) hogy ez csak az én véleményem és az én ízlésemet tükrözi)

 

Hehe, szerintem a film előtt senki nem olwasta, csak most lett nagy diwat. ...

Hát csak én! És büszke tulajdonosa vagyok az első rész eredeti kiadásának és alig van megsérülve. Kb 1996 vagy 7 ig olvastam utána valahogy elveszett, meg nem vette senki a haverok közül. Állat lenne megszerezni mindet és elolvasni. Mondjuk TSt feldolgozta már egy pár képregény forgalmazó, szerencsére nem lettek rosszak. A moziban tényleg volt pár gagyi rész, de a fanok így is megeszik. A TS nem tud nem amcsi lenni, az első példánytól amerikaiak írták és rajzolták.

Link to comment
Share on other sites

Jájá, igazatok wan, csak mikor már a 2. órája csinálgattam a képet, akkor azt mondtam, hogy pff, itt wolt elég...A szegélyt majd megcsinálom, csak most nem otthonról írok, és sajnos netcafékban nincsen corel. Muhaha. Nah mind1, azért köszi a fikát. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...