Jump to content
PirateClub.hu

Új modell a Volkswagentől,reszkess Smart!


nimtom
 Share

Recommended Posts

A német Süddeutsche Zeitung interjújában Martin Winterkorn, a Volkswagen konszern elnöke megerősítette a hírt, miszerint piacra dobnak egy VW emblémával ellátott új kisautót. Úgy tűnik a német márka mostani presztízsmárkává alakulási törekvései mellett ezzel a lépéssel egy kicsit visszatér a nevében is szereplő népautók gyártásához. A már a tervezési és fejlesztési stádiumban lévő modell egy miniautó lesz, méretben és árban is a VW Fox alá pozícionálva. "Az autó nagyon gazdaságos, mindennapi használatra tökéletesen alkalmas és mindenekelőtt vonzó külsejű lesz" - nyilatkozta Winterkorn.

A kocsi ezzel a DaimlerChrysler Smartjának állíthat konkurenciát, de szemben a hamarosan kapható második generációs Smarttal, a mini VW négyüléses lesz, és még használható méretű poggyásztérrel is rendelkezik majd.

post-56936-1185225546.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Fotosopp... Első ajtó íve Corsa, hátsóablak lupo, elejéről fiat ugrott be hirtelen... Polo is van benne rendesen... De szerintem ha smart-árban lesz... Hát senki se fog venni 3-4 millért egy kisautót, amin vw embléma van. Ahogy phateont se vesznek, mert vw embléma van rajta (nálunk fejlettebb országokban tudják, mit jelent az hogy volkswagen... népautó...) Szal ha valóban a smart riválisa akar lenni, akkor nem lehet drágább 2 millnél... Akkor talán fognak venni (bár a polo házon belüli ellenfelének meg nem sok értelme van), de szvsz akkora bukás lesz mint a lupo volt (eladási adatok tekintetében...).

 

Viszont, ha mondjuk seicento árban árulják majd...akkor van értelme :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...