Jump to content
PirateClub.hu

hogyan kérjek cigit?


dragster6
 Share

Recommended Posts

  • Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...
mi a jó abban hogy füstöt szivsz?

mi a jó abban hogy büdös vagy?

mi a jó abban hogy kidobsz napi minimum 500Ft-ot ilyen sz*rságra?

 

:angry::huh:

 

Amugy lehet bulizni cigi nélkül is, nekem legalábbis tökéletesen sikerült több éven keresztül! Be kell rugni és annyi!

akkor én már csak annyit kérdeznék, hogy miért kell berúgni, hogy bulizni tudj? :)

ha annyira gáz a hely, hogy csak részegen lehet élvezni, akkor másikat kell keresni..

Link to comment
Share on other sites

Sehogy ne kérj cigit mert az rossz.... értem?:)

Menő amúgysem ettől leszel, mondjuk engem már a menő szótól is kiráz a hideg... Erről annyit, hogy haverokkal elmentem "bulizni" mindneki szlopálta az alkoholt én meg őszilét ittam... Leszarták, ugyanúgy haverok, ha meg neked azért vannak haverjaid mert cigizzel akkor ott gáz van.

Link to comment
Share on other sites

azért azmár durva ha buliba őszilét iszol, az még oké hogy nem akarsz dohányozni, káros és nemvaló semmire, de hogy minden élvezetetnek ellenállj sztem ez baromság, alkohol-tól nem lesz semmi bajod, ha néha felöntesz a garatra, jó érzed magad tőle és lesz egy jó estéd, az élet ezért van. Aki cigizik hát cigizzen, semmibajon nincs ellene, régen is cigiztek mostis cigiznek, énis cigiztem leszoktam..Élet hamar lepörög élvezni kell amig lehet, utána már nem lehet jókat bulizni a haverokkal. És hiába mondják hogy jozanul is lehet bulizni, de azért "ilunimált" állapotba a legjobb :)

Link to comment
Share on other sites

Hát mondjuk én vagyok a baráti társaságomban a "sofőr" és azért féléves jogsival egy hétvége alatt 2 balesetközeli állapotba kerültem pia nélkül is (Gubacsi közepére kihajítottak egy betondarabot kerék környékén, azt kellett kikerülnöm meg jobbkezesnél baromarcú száguldozott, szerencsére a reflex működött... de piával pont csattanás lett volna az eredménye...)

De tény hogy egy kellemes piával jobban lehet talán élvezni, de szalonspiccnél tovább már csak a gyökerek isszák magukat, bizonyítva hogy igeen, meg tudom tenni...

Egyszer kilehet próbálni a fullrészegséget, de nem többször...

 

Ja és hogy ne kerüljek OFF miatt MEGINT feketelistára (ti se kérdezzetek, mert akkor rögtön jön+25%, jegyezzétek meg)

1.megkérsz vkit

2.rezzenéstelenül bemész (hiszen ha már cigizel, akkor nem mersz kérni bagót?)

3. ha nem ad, mész másikhoz...

Link to comment
Share on other sites

na szal 14 évesen hülyeség cigizni(öregebben is az) és hülye vagy ha csak cigivel yo a buli mert akkor veled is + a bulival is gondok vannak. haverok miatt se cigizz mert attól nem leszel menőbb max annyi h nem fognak baszogatni 1-2 napig azért mert nem cigizel csaj se bizti h szeretne veled csókolózni ilyen "illatos' szájjal én se vok túl öreg de még is nemet tok mondani mindenkinek aki kínálja pedig egész családom cigizik + a fél környék biztos szal sztem semmi értelme cigizni mert csak szarul jársz vele

 

Wink

Link to comment
Share on other sites

Mikor én voltam 14 szinte mindenki cigizett az volt a menő.(szerintük)

Most szinte mindenki aktiv dohányos napi 2 dobozzal füstöl ,az havi30 évi360ezer forint és 8-10éve már ezt müvelik.

Abszolut hülyeség értelmetlen szarság.

Inkább hétvégente iggyál meg rajta 2 sört,de inkább azt se mert az alkoholhoz is túl fiatal vagy,egy fejlödő szervezet számára idegméreg a szesz(Talán 2 sör nem)

 

Üi:Ird már le miben a menő ha füstölsz

 

Link to comment
Share on other sites

(...)Amugy lehet bulizni cigi nélkül is, nekem legalábbis tökéletesen sikerült több éven keresztül! Be kell rugni és annyi!

Erről van szó ;) De tőlem azt szívsz amit akarsz nem szólok bele :P

Viszont velem volt már olyan, h 16 évesen vettem piát, és kisboltban elkérte a személyimet az eladó. Mondom bakker ez így gáz lesz, de valahogy nem úgy nézett ki mint akit a korom érdekel, hanem csak arra hajtott h mindenáron megnézze. Vagy nemtom lehet h ez így hülyeség, de vhogy "úgy kérte a személyit" h odaadtam neki, megnézte, és odaadta a piát :lol: Zsír. Máig nem tudom hogy a mozdulat minek kellett neki, lehet h biztonsági kamera nézte vagy fogalmam sincs.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
pedig sztem igen

 

 

Kurvára nem leszel tőle menő. Rászoksz, azt majd győtrődhetsz leszokni. Én is 14 vagyok, de eszembe sincs cigizni! Hát igen... Kit hogy nevelnek.

Menő amúgysem ettől leszel, mondjuk engem már a menő szótól is kiráz a hideg... Erről annyit, hogy haverokkal elmentem "bulizni" mindneki szlopálta az alkoholt én meg őszilét ittam... Leszarták, ugyanúgy haverok, ha meg neked azért vannak haverjaid mert cigizzel akkor ott gáz van.

 

Naaa azért ennyire ne legyünk jó emberek :D Én is szoktam bulikon inni, de még egyszer se b*sztam be. Csak mértékkel. Amugy abban viszont igazad van, hogyha igazi haverok nem azért fognak szeretni mert cigizel. A haverjaim is bulikon általában bebasznak, de én azért nem fogok berúgni mert ők igen. A legfontosabb mindenben a mérték. Kivétel: cigi, drog. Abból semmit. (nekem legalábbis)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

NE KÉRJÉL SEHOGY SE CIGARETTÁT!!! Úristen! még nem vagy tizennyolc és cigarettát akarsz venni! aztán jól rászoksz, lerakódik a sok kátrány a tüdödben oszt leshetsz!!! az még oké h rákos leszel, meg a gyerekeid is könnyebben rászoknak meg ilyenek , de akár IMPOTENS is lehetsz!!! ne cigizz :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Most valószínű, hogy elég sok user utálni fog, de hát mégis csak szólásszabadság van! :D

 

Attól függetlenül, h menni idős vagy, tedd azt amit jónak látsz! Kedves userek, kedves gesztus dragster6-ot a jó irányba terelgetni, de Ti mit csináltatok fiatalkorotokban? Persze, lehet mondani, hogy "az ember a saját és mások hibáiból tanul"... Szerintem hagyni kell érvényesülni az életben, és ha nem az megy egyfolytában, hogy "jaj, miért cigizel, rákos leszel, stb" akkor talán már nem lesz akkora "nagy dolog" és talán saját maga is rájön TAPASZTALATBÓL, hogy mi a jó neki. Mondhatja bárki, hogy ha már rászokott akkor mindegy, de én megkérdőjelezem előre is: Az én nagyapám több mint 50 év dohányzás után (napi 2 doboz p20-at szívott, aki cigizik, tudja milyen) le tudta tenni a cigarettát ÖNSZÁNTÁBÓL, SEGÍTSÉG NÉLKÜL! Ezek után azt mondom, akiben volt annyi, hogy rászokott a cigire, és nincs annyi akaratereje és önuralma, hogy leszokjon, az még mindig el tud menni dohányzás-leszoktatóra, ha akar. Mindenki ítélje meg saját maga, hogy mi a jó neki. Még egy 14 éves is. Még a szüleit sem ítélem el, mert én is így kezdtem, csak 2 évvel korábban. Most lehet hülyének nézni, de az Ő élete. Az, hogy így éli, az az ő dolga. Meg a szülei-é, részben.

 

Amúgy ha cigit veszel, próbáld meg elsütni, h vmelyik nagyszülődnek veszed, mert nem akarod, h lemenjen a boltig. :D Ha meg este, akkor azért most veszed, mert reggel a kávéja mellé nincs mit szívnia és téged küldött le! ;)

 

 

Ha valakinek nem tetszik, várom a commenteket! ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...