Jump to content
PirateClub.hu

Fitymaszűkület?


kakarotto3
 Share

Recommended Posts

ezzel én is igy vok amikor hátrahuzom kelemetlen de hátra rudom huzni am 13 éves vok:)

jah és csak azér fájt mer nem volt benedvesítve:P akor ugye semibaja sincs a kis katonának ugye?

jah és fürdésnélsincs semibaj velem mer fájdalom mentesen hátra megy csak anyit érzek hogy egy igen igen picit szorit de nem vészes

de lehet azérvan mer a péniszemen van egy vágás joban mondva a fitymámon mert kiskoromban műtöttek lehet e miatt van de remélem semi bajom sincs aki tud róla valamit az szoljon:Dköszi:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

szevasztok...én msot estem át 2 napja egy ilyen mütéten...maga a mütét nem fájt mivel nagyon frankón elérzéstelenitették...remekül sikerült:) büszke is vagyok most a magamra, egy azért mert rászántam magam a mótétre, kettö mert végre frankó farkam lett ;)...és végre nicsn rajtam az a teher hogy miylen gáz és kellemetlen helyzetbe jöhettem volna akkor amikor pl szexuális kapcsolat közben:S meg persze igy sokkal higénikusabb is...kicsit még fáj a varat helye. Meg amikor reggel merevedésem van elég kellemetlen:S, és amikor napközben az érzékeny makk dörzsölődik a gatyához...ezélrt egy darabig csak szük gatyába tudok járkálni. De kb 1-2 hét alatt meg lehet szokni és elmulik ez a dörzsölő irritálo érzés. Pénteken megyek varat szedésre addig nem nagyon szabad semmiej nszexuális aktust (maszturbálni se) csinálnom. Söt még utánna se nagyon. Azt mondta a doki hogy kb 2 hét kell neki még begyogyul és tudok szexelni. Amuyg elötte semmi féle képp mert aktus közben elszakadhat a varat mentén a seb és ugyanott vagyunk ahol elindultunk :S. Most pénteken fogok menni varat szedésre, utána már zsir lesz a cerka :) amyug aga a mütét 20 percen át tartott, de ki lehetett birni. szala95 valószinü hoiyg neked is fitymaszükületed van...vagy lesz, ha nehezen tudod hátrahuzni akkor ott valami tuti nem stimmel, szerintem szolj anyukádnak és menyetek el orvoshoz mehgnézetni. Hidd el inkább most mint 19-20 éves korban. Ez egyáltalán nem gáz meg szégyen nagyon sok embernek van ilyen. Az orvos is mesélte hogy hetente találkozik ilyen falyta problémákkal, legyen az idös vagy fiatal. Elmész megnézi, rá pár nappal beutal, megcsinálja és kész is vagy le van tudva a dolog. Ha nincs fityma a makkon soha az életbe ne mtér vissza az a fajta börbetegség

Link to comment
Share on other sites

ne félj mert ez mondom nem szégyen...föleg ha 13 éevsv agy akkor még végképp nem az...amuyg meg nem hiszem hogy vágás miatt...épp az hoyg akkor nem kéne, na de ha nehezen jön hátra,hiába csak kicsit szorit én is igy voltam régen és leszartam azt gondoltam elmulik de nem mult el hanem rosszabb lett...most lehet hoyg neked nicsn is bajod, de én azért megnézetném. figy szolsz anyukádnak tuti megérti inkább most mint hoyg akkor amikor barátnöd lesz és kinos a helyzet. Pl.: nálam szarabb mert 18 vagyok és nem dughatok 2 hétig és van barátnöm :) de ezt a két hetet ki lehet birni

Link to comment
Share on other sites

nem azért félek mert kínos hanem a fájdalom stb félek atól hogy nagyon fáj meg ilyen meg a műtétől is félek meg ilyen nagyon félek az egésztől:S:Sird le mien érzés volt xD jobat nem tok az nem érdekel hogy dörzsölődik vagy a varrat

csak a műtét semmi más

Link to comment
Share on other sites

Milyen általános iskolai orvosi vizsgálat az, ahol a farkadat nézegetik? :o Nálunk ilyen soha nem volt.

 

Nálunk is volt ilyen, asszem 7.ben vagy 8.ban. Csak hátra kellett húzni aztán megnézegette a doki 5 mp alatt, ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Amikor 7.-es voltam nálunk is volt ilyen vizsgálat.

 

Amúgy meg, a műtét...

 

Én nem hiszem, hogy a természet, úgy alkotott volna meg minket, hogy vannak olyan cuccaink, amikre nincs szükségünk.

 

Sokáig a vakbelet, egy celluloid lebontó, elcsökevényesedett, béltraktusnak hittek. De ma már tudják, hogy pontosan mi is a szerepe.

A bélflórák, egyik olyan előfordulási helye, ami egy nagyobb bélfertőzés utáni betegségből, ismét normál bélfórával tudja ellátni az emésztőrendszert.

 

És a fityma?

Fontos szerepe van a közösüléskor, sőt a pénisz megóvásában.

 

Voltak népek, ahol ez vallási, rituális szokás volt, vagy akár a nagykorúvá avatási szertartás.

De kórházi körülmények közt is megtörténhet a visszafordíthatatlan baj.

 

Akinek ilyen problémája van, (elég gyakori, minden 1,5 fiú gyereknek ilyen (mutterom doki, tőle az infó)), és ez a probléma olyan mértékű, hogy látszólag a közösülést akadályozza, akkor menjen dokihoz.

 

Ma már nem jönnek a "shachter késsel", hanem, akár plasztikailag kijavítják.

 

És ha már kuki a téma:

 

Tudtátok azt, hogy a magzati élet, második hónapjában különülünk el a csajoktól( na nem kromoszómailag, hanem nemi szervileg)? Ebben az időben fejlődik ki, az ős szemérem dombból a pénisz is. Kb ilyenkor még csak 75 milliméteresek vagyunk, és nagyjából 8-10 grammosak:)

 

Link to comment
Share on other sites

Amúgy meg azt honnan szeditek hogy akkor lesz valakinek fitymaszűkülete ha nem mossa a bőr alatt??? Ez egy nagy baromság! A mosás csak higéniai kérdés, extrém esetben akár be is gyulladhat, elfertőződhet, de nem fog ettől összemenni rajta a bőr! A szűkület egy vele született dolog.

 

Begyulladhat, elfertőződhet, ez eddig rendben. De ezt követően letapad a bőr, a fék nem lesz olyan laza, és később nem tudod majd hátrahúzni, akkor már van gáz. Minden csak a higiénia kérdése. Mosni kell, és nem lesz gáz.

Link to comment
Share on other sites

Nah most figyelem: olvastam olyat hogy eleinte még nem látszik a makk egész része és az évek múltával lazulni fog... vagyis kor függő is szóval ha mongyuk 12 éves vagy és elmész magadat körülmetéltetni mert aztmondod hogy neked fitymaszükületed van akkor lehet hogy nem is lenne rá szükség, mert mondjuk 15-16-17 éves korodra (amikor már tényleg használod valamire...) akkor már elég laza fitymád és kész...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sziasztok!

 

Balázs vagyok és ugy néz ki hogy fitymaszűkületem van. vagyis amikor merev akkor a bőr nem csúszik le.

Először azt hittem hogy normális. Kérdezgettem pár barátom és mondták hogy az nem jó...Teljesen be voltam parázva, de tudtam hogy még gyógyítható. Van Kenőcs ha nem vészes, van inekció,Körül metélés ha súlyos, és fitymalevágás ha nagyon súlyos. El kell menni orvoshoz és ő megmondja hogy mi a tuti :mellow: De lehet hogy azt fogja mondani hogy: várjunk vele fél vagy egy évet és minden nap mossam meg. lehet hogy ez lesz és ez valszeg azért van mert nem mostuk rendesen fürdéskor. Ja és ha kis műtét van akkor a fityma és a bőr húrját vagyis a fitymaféket elvágják és rávarrják a péniszre. De lehet hogy csak elmész a dokihoz és egy nagyot ránt a fütykösön:D

nem nagy dolog ne aggodjatok!!!

Link to comment
Share on other sites

Nálunk is volt ilyen, asszem 7.ben vagy 8.ban. Csak hátra kellett húzni aztán megnézegette a doki 5 mp alatt, ennyi.

Most leszek 9.-es, de nálunk legutóbb csak óvodában volt ilyen. A lányoknál viszont most 8.-ban volt ilyen, persze értelemszerűen náluk a hüvelyt nézték meg (gondolom a hüvelygombát nézték, hogy nincs-e valakinek).

 

Ebből arra tudok következtetni, hogy a fiúknál már vagy nem nézik ezt iskolás korban, vagy legalábbis nem mindenhol.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

HElló

 

Nekem az a problémám ha merev állapotban akaron hátrahúzni a fitymát akkor az nem megy le teljesen.Kb fél centi még kéne, hogy letudjam húzni.Nem merev állapotban nem okoz problémát..Sokat utána olvastam és szerint az én problémám a rövid fék.Mit javasoltok?Serdülőkorban vagyok.14 év.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Nálunk is volt ilyen, asszem 7.ben vagy 8.ban. Csak hátra kellett húzni aztán megnézegette a doki 5 mp alatt, ennyi.

 

 

Nállunk soha nem volt ilyen műtét, de én mutogattam fűnek-fának :D :D :D

 

Viccet félretéve!!!

Elmész körzeti orvoshoz, és ő elintézi...ha szerencséd van, akkor nem kell se műtét, se semmi, mert majd ő felrántja és kapsz egy kenőcsöt!!!

Ennyi a sztory lényege...

 

Link to comment
Share on other sites

10 éves koromban én is azt hittem hogy valami gáz van vele mert a filmekben teljesen hátra csúszott a bőr. Aztán az egyik nap tusoláskor mostam a katonát és 'megjavult' :D. Elég gáz történet, de nem feltétlen van baj ilyen esetben. De mindenképp érdemes megnézetni orvossal.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...