Jump to content
PirateClub.hu

Fitymaszűkület?


kakarotto3
 Share

Recommended Posts

  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nem vagyok szakértő . úgyhogy csak körülbelült tudok mondani.:

 

-miből áll? hát , szerintem abból hogy levágják azt a bőrt amitől nemtudja hátrahúzni a bőrt .

-fáj-e? szintén csak tippelni tudok , mindenesetre nem lehet kellemes, és bizonyos ideig no sex.

 

ennyit tudtam :huh:

barátodnak meg kitartást.

Link to comment
Share on other sites

Hello nekem is haverom mondta el a problemet!

14 éves és ha merev a hímvessző akkor nem látszik neki a makk de ha nem áll akkor gond nélkül felhúzza és úgy is marad,és ha nyugalmi állapodból áll fel neki a hímvesszője és fel van húzva rajta a bőr (még a nyugalmi állapotba húzta fel) akkor úgy marad.Mint ahogy kéne!

Szóval akkor ez is fittymaszűkület?

Link to comment
Share on other sites

tozserk:

Ha nyugalmi állapotban sem tudja hátrahúzni, akkor körül kell metélni (meg kell válni a fitymától). Procedúra: nem tudom pontosan, de amennyit tudok, leírom. 17-18 év alatt altatásban szokták végezni. Szal egy nappal előtte bemegy az urológiára az ember, ott befekszik, kap infúziót, másnap meg kap bátorító szurit és betolják műteni. Magát a műveletet nem tudom hogy megy, a lényeg hogy utána összevarrják, és a varratok ki fognak esni egy idő után (kb amikor már szépen gyógyulgat). Annyira nem fáj, csak vigyázni kell hogy ne izguljon fel az ember. Gyógyulási időre nincs ötletem, de pár hét minimum... Utána kell kicsit jobban nézni, mert ezt csak fejből vázoltam fel

 

euzkadi:

Hát ez is lehet egy enyhébb fitymaszűkület, itt is ugyan ez van, csak itt annyi, hogyha nem olyan súlyos akkor meg lehet próbálni egy egyszerű gyűrűplasztikával. Ez abból áll, hogy az ezt okozó szűk "gyűrűből" kivágnak egy darabot majd összevarrják. Itt is gyors kihullik a varrat, és 2-3 hét múlva egész szép lesz. Persze a biztos garancia itt is a körülmetélés...

Esetleg fékrövidülés is lehet a gond, akkor az annyi, hogy hátul a féket hosszában átvágják majd összevarrják. Erről nem tudok ennyi mindent fejből de ez is egy végtelenül egyszerű műtét.

Link to comment
Share on other sites

:D

Abszolut nem baj hogy nincs ki a makkod.Rengeteg embernek van ez igynem vagyunk egyformák.

Akiket a filmekben látsz azok mind körülmetéltek vagy speciálisan kiedzett péniszel rendelkeznek.

Gondolom észrevetted már hogy a pornoszinészek farka nem kemény(minden esetben)

Pont azért mert vákummal edzették vagy más eljárással.

De ez nem gond.

HA meg tusolás kzben nem huzod hátra a bőrt és nem mosod meg a makkod akkor az műtét lesz:)

Link to comment
Share on other sites

nem tudom ez itt mind furcsa... a fityma szűmület egyértelmű... mosni kell és nem lesz gond... egyébként elvileg a metélt farok minden téren előnyösebb. mert a pasi tovább is birja és ezerszer higiénikusabb. ha fáj az egyik heréd az lehet "blue-balls" azaz ha mondjuk maszturbálsz és vmi megzavar és nincs időd elmenni akkor amit oda betermeltél nem jön ki fájni fog a következő nap, de az elmulik. a here megnagyobbodására ne mtok mit mondani el kell menni orvoshoz... Mimike01 neked azt tanácsolom, h kuld el orvoshoz, ő majd megmondja.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Petrooo ezt a sok marhaságot honnan szedted?

 

"oda betermelődik" ---> ja igen prosztata (ondóhólyag), köze nincs a heréhez. :) (a fájdalom, kismedencei vérbőségtől lehet)

 

"szümület" --> ha "szümös" talán a szappan leviszi, de a szükületre 99%ban sebészi beavatkozás van.

 

Több féle létezik. Ha a TB-ét veszed igénybe, lekapják, ha magán rendelésre mégy plasztikázzák.

 

Mivel elég nagy számban van jelen a szükület, amit nem oldottak meg csecsemő korban, ezért jobb felkeresni egy sebészt! Az majd segít!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Lehet ez belerondít a szerelmes vers író imázsomba de lehet egy kérdésem?

 

Nekem nehezemre esi felhúzni a fitymát hogyha erekcióm van. pedig voltam orvosnál és megcsinálta(felhúzta, kitisztította) a dolgot és azóta rendesen mosom úgyhogy ez nem lenne gond. Másik az hogy a makk felülete fáj hogyha hozzáérek, na nem annyira de azért kellemetlen. Olvastam ilyet hogy a felülete még nem "eddződött meg". Hogyan lehet "eddzeni"?

 

Tényleg bocsánat a hülye kérdéseimért de apámmal ez a téma tabu (és ez elég nagy baj) anyámhoz meg nem állok oda ilyennel.

 

Azért köszi a választ.

Link to comment
Share on other sites

Ha nehezedre esik, több dologtól is lehet.

Ha feszül, akkor lehet fitymaszűkületed. Ha "egyszerűen" fáj vagy ég, az más "betegségnek" lehet a tünete.

A makk felülete pedig tényleg fájhat azért, mert még edzetlen, nos az edzésre a legegyszerűbb mód, hogy minél többet legyen szabadon és ne a fityma alatt "védett" helyen :)

 

Ha _nagyon_ kellemetlen lenne, akkor viszont más baj van és meg kell mutatni szakinak.

Link to comment
Share on other sites

amikor kisebb voltam (kisebb ami most :D) akkor neme is levolt tapadva, és nem azért mert nem mostam, hanemazért, mert bekell "járatni" ha 1 hónapon keresztül folyamatosan vered (hehe kiskoromban nyomtam az ipart:D) akor az a leragadás az feljön és king. Amugy nálam a magg végéhez tapadt, de nem szűkület volt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nekem is volt ilyen fitymaszűkületem, vagyis rövid volt a fitymafék. Urológusnál voltam, mondta meg kell műteni. 14 voltam. Bementem a kórházba, műtéti előkészületek, betadin, miegymás. Egyszer csak látok egy 40 centis tűt, bumm bele a makkom alsó részébe. Uhh annyira fájt. De túl lehetett élni. Elektroszikével meg a fitymaféket meghosszabbították, és aztán utána gond nélkül hátra lehetett húzni a szerszámom. Utána levő 1 hétben volt amikor néha vérzett, de aztán jó lett, kiestek a varratok is, azóta meg .. jól vagyok :)

Szóval akinek problémája van, annak el KELL mennie urológushoz.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

14 éves vagyok és arra lennék kíváncsi, hogy fitymaszűkületem van-e? mert azt olvastam, hogy a fitymaszűkületnél nem lehet rendesen hátra húzni a bőrt. Nekem hátra lehet rendesen, de fáj egy picit, és nem is marad meg a bőr a "fityma alatt"(bocs de ennél jobban nemtom megmondani:P). Kérlek segítsetek, mert ha kell műtét akkor mh most, ne 20 évesen :)

Előre is köszi!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tiszta gáz!

LOL!!

 

Ha nem veszem ki a nadrágomból, én sem látom :)

 

Amúgy a viccet félretéve, menj el egy dokihoz.

Ha TB-re csináltatod, veszik a nagyollót és nyisz!

 

Ha felkeresel egy profit (menj el a szüleiddel) szépre fabrikálják, és nem vágnak le belőle. :x

Link to comment
Share on other sites

Nekem is volt fitymaszűkületem, méghozzá olyan, hogy a fityma alsó része egybenőtt a makk alsó részével egy egyenes mentén, nem tudom hogy hogy alakult ki, de nekem kiskoromban nem mondták ezt a technikát így nem is foglalkoztam vele (valószínűleg az évek alatt összenőtt, részletekbe nem bocsájtkozom) csak olyan 12-13 éves koromban derült ki általános iskolai orvosi vizsgálat alatt.

Az én bajomra a megoldást az adta, hogy elmentem az urológushoz, aki érzéstelenítés után a fitymát és a makkot összekötő (bőrt) egyenest késsel elvágta és összevarta mindkét említet részről.

Utánna (bár ez elég kezdetleges megoldásnak tűnik) kamillás vízzel kellett mosnom a varratot napokig, ami gyógyította a sebet és a varratok is kijöttek egy idő után (de azért vigyázzni kellett ne nőjje be a bör a varratot).

Mondta az orvos hogy menjek vissza hogy kontrolálja a dolgot, de nem mentem, ti azért ne így csináljátok.

Nem biztos hogy mindenkinek ez a baja, ha valami gond van elmész orvoshoz és ő megmondja, mi bajod van és hogy lehet megoldani.

Link to comment
Share on other sites

sziasztok egyik van egy ismerősöm akinek télleg volt ilyene nemrég mondta nekem... és mondta hogy azért mert nem mosta rendesen de egy jo 2 honapig mosta utána rendszeresen és mostmár teljesen jo.. azt mondta néha fáj neki sz*x közben de tudja rendesen élvezni mint bármely más ember... szoval mossad alaposan nem kell beparázni nincs szükség orvosra max ha ezek után sem jön be..probáld meg álló helyzetben lassan fel-fel huzogatni és egyszer csak teljesen feljön... és tartsd lent egy kicsit és utána csináld sokszor egymás után..

Link to comment
Share on other sites

Yerh Hozzászólásával teljesen eggyet kell értenem. Csak mosni kell és nem leszz Gáz, vagy ha mégis akor íránya doki. Én is ilyen bajokkal küszködtem (még anno) mostam , minden nap, és próbáltam mindig hátrahúzogatni ( ha sokáig húzogatod egyre hátrébb fog menni) így lehet haladni, lassan.

Link to comment
Share on other sites

Milyen általános iskolai orvosi vizsgálat az, ahol a farkadat nézegetik? :o Nálunk ilyen soha nem volt.

 

Amúgy meg azt honnan szeditek hogy akkor lesz valakinek fitymaszűkülete ha nem mossa a bőr alatt??? Ez egy nagy baromság! A mosás csak higéniai kérdés, extrém esetben akár be is gyulladhat, elfertőződhet, de nem fog ettől összemenni rajta a bőr! A szűkület egy vele született dolog.

 

Ja, meg az is elég vicces, hogy egyesek úgy vezetik elő a témát, hogy nem nekik van ám szűkületük, hanem egyik haverjuknak, barátjuknak, ismerősüknek. Szerintem nincs ezen semmi szégyelnivaló.

Nekem is van egy kis fokú szűkületem. Normál állapotban simán hátrahúzom a bőrt, mereven egy kicsit kellemetlen érzés de úgy is hátra tudom húzni. Pl. szex közben ez semmilyen hátrányt nem jelent nekem, úgyhogy emiatt nem fogom összeszabdaltatni magam.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...