Jump to content
PirateClub.hu

Rally


vikking56
 Share

Recommended Posts

hát ja RTE-be vannak igen jó kis gépek.....mondjuk ez...

 

Frissen épített, gépkönyvezett, vizsgáztatott 2101 eladó.

Gál bukócsővel és kaszni erősítéssel, IQ villamossággal, carbon borításokkal, policarbonát ablakokkal

Sparco Corsa ülések, 6 pontos Sparco övek, Sparco Safari kormány.

A futómű minden eleme új, Bilstein gátlók,sper 4,7-es áttétellel, hosszú egyeses tolokerekes váltó.

A motor dupla karburátoros 1600ccm nagyszelepes hengerfely Shrick alkatrészekkel (rúgó,szelep,328-as acéltengely),

púpos dugattyú, acél lend. kerék, szinterkuplung, négyleömlő, proex dob.

Hidraulikus kézifék, flexi fékcsövekkel, brembo ferrodo fékkel

 

 

69297857rn1.jpg

42866526ak1.jpg

 

Ezt most cirka 2 Milláért árulják!!!

Link to comment
Share on other sites

ja lesz oktatás a többi ladásnak,bár én a modern rally hive vagyok. tudjátok N/a meg WRC meg stb.........H csoport az már retro de jó azé ;)ja lesz oktatás a többi ladásnak,bár én a modern rally hive vagyok. tudjátok N/4 meg WRC meg stb.........H csoport az már retro de jó azé ;)

Link to comment
Share on other sites

Az autosport.com értesülései szerint Colin McRae helikoptere ma kora délután balesetet szenvedett a versenyző háza közelében.

 

A lap információi szerint két ember életét vesztette a helyi idő szerint délután 4 órakor bekövetkezett balesetben, mely a versenyző birtokán történt Skóciában. Az első tudósítások szerint a rendőrség illetve a mentőegységek nemsokkal a szerencsétlenség után a helyszínre érkeztek.

 

A rendőrség szóvívője megerősítette: jelenleg vizsgálják a katasztrófa okát, részleteket azonban nem árulnak el sem a gépen tartózkodók, sem az áldozatok személyét illetően.

 

A BBC információi szerint a helikopter oly mértékben károsodott, hogy egyelőre nem tudnak biztosat mondani az áldozatok számával kapcsolatban.

 

"A kár olyan nagy, hogy egyelőre nem tudjuk megmondani, hányan voltak a fedélzeten. Lehet, hogy egy ember, de lehet, hogy több. Pillanatnyilag nem tudjuk" - mondta a rendőrség szóvívője.

 

Colin McRae helikoptere eddig ismeretlen okokból zuhant le a pilóta lanarki háza közelében zuhant le. A szomorú hírt a helyi rendőrség is megerősítette.

 

Részletek hamarosan...

 

index.hu:

 

Két ember biztosan meghalt, amikor szombat délután lezuhant az 1995-ös ralivilágbajnok Colin Mcrae helikoptere. Egyelőre nem tudni, a ralibajnok az áldozatok között van-e, de egyre valószínűbb, hogy igen.

 

Lezuhant és megsemmisült Colin McRae exralivilágbajnok helikoptere szombat délután öt óra körül - jelentette az autosport.com. A balesetben legalább két ember meghalt, túlélők nincsenek.

 

A tudósítás nem fogalmaz egyértelműen, egyelőre nem lehet kizárni, maga a 39 éves pilóta az áldozat. Az is lehet viszont, hogy ő nem is utazott a gépen, de az Autosport ezt sem írja biztosra.

 

A strathclyde-i rendőrség szóvivője annyit tudott megerősíteni, egy helikopter lezuhant, kigyulladt, vizsgálják a szerencsétlenséget, ami McRae jerviswoodi birtokán történt. Este tíz óra körül egy hivatalos kommüniké annyit közölt: leghamarabb vasárnap tudják azonosítani a holttesteket.

 

A dailymail.co.uk attól tart, McRae lehet az egyik halott. Van helikopter vezetői engedélye, saját gépével ő szokott repülni a környéken.

 

A 39 éves McRae 1995-ben végzett első helyen a rali-vb-n, pályafutása alatt 25 futamgyőzelmet szerzett.

Link to comment
Share on other sites

Colin McRae's helicopter has been involved in a fatal crash, autosport.com has learned.

 

Two people are believed to have been killed, when the helicopter crashed shortly after 4:00 pm local time within McRae's estate at Jerviswood, Lanarkshire, in Scotland.

 

Initial reports from the area state the helicopter burst into flames, with local police, rescue teams and the fire brigade arriving at the scene immediately after.

 

A spokeswoman for the Strathclyde police has confirmed to autosport.com they are currently investigating the crash, but would not say how many people have been on board or confirm the helicopter belongs to McRae.

 

She said the damage to the helicopter has been too extensive to ascertain what exactly had happened or even the number of fatalities, and said the investigation is likely to take a while before any official details are released.

 

1995 World Rally Champion McRae is the son of five-time British Rally Champion Jim McRae.

---------------------------------------------------------------------------------

Strathclyde police have confirmed that there are no survivors in the crash involving Colin McRae's helicopter but said the fatalities will not be formally identified today.

 

According to reports, two people have been killed when the helicopter burst into flames and crashed in McRae's estate at Jerviswood, Lanarkshire, in Scotland.

 

"Around 1610 hours on Saturday, 15 September 2007, emergency services were called to a helicopter crash in Jerviswood, east of the A73 at Lanark," the police said in a statement.

 

"There are no survivors.

 

"It is not known how many people were on board at this time and there will be no formal identification of anyone on board this evening.

 

"The air accident investigation team are en route to establish the cause of the crash."

Link to comment
Share on other sites

Hali !

 

Ez nagyon nagy veszteség mind a rally mind az angol motorsport mind a világ motorsport rajongói számára ! Nagy multú versenyzői család egyik leghíresebb tagja volt Colin ! Mind édesapja mind testvére szintén versenyzők ! Isten nyugosztalja Őt ! Nagyon nagy kár egy ilyen emberért ! :(

Colin.jpg

Link to comment
Share on other sites

engem is megrázott a hír ! Még kisgyerkőc voltam amikor ps1-en megkaptam a Colin Mc Rae rally-t és annyira beleéltem magam és ő a legjobb meg minden ! :( De állítólag még nincs megerősítva hogy ő is benne ült de 90% sajnos ! :(

 

szerk: kicsit hülyén lett megfogalmazva de sztem érthető :):(

Link to comment
Share on other sites

Meghalt Colin??? :o Valaki ha esetleg egy info oldallal megdobna ezügyben PM-ben az jól esne! Előre is kösz! :rolleyes:

 

A rajongás nálam sosem öltött oan formát, h vettem volna bármit is amit a kedvenc pilótám/csapatom/zenekarom/stb pl kulcstartót/pólót...stb...na én is tudok fogalmazni...de azt hiszem érthető. :D:P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...