Jump to content
PirateClub.hu

Torrent vs Fórum


George Lucas
 Share


Recommended Posts

  • Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ha valami ujdonsag kell, akkor egyertelmuen torrent, gyorsan es szenvedes nelkul jon le (hiaba van dinamikus ipm, azert pl egy rapid miatt ipt cserelgetni nem szeretek, foleg akkor, ha epp mast is csinalnek kozben a neten). Ha valami regebbi kell, akkor korulnezek DC-n. A forum sokszor tenyleg kozvetlenebb kapcsolatot teremt, de ez is igazabol nezopont es megszokas kerdese.

Viszont amit nem ertek (es ahogy neztem, elottem tobben is felvetettek mar): wareznak csak a http alapu letoltest nevezitek, pedig szerintem boven ide sorolhato mindenfele jogvedett (es esetlegese ugyebar feltort) cumo letoltese barhonnan (igaz szerintem csak addig a hatarig, amig a letoltesert cserebe nem kell fizetned, tehat az smswebes oldalakat mar nem is neveznem wareznak)

Link to comment
Share on other sites

No akkor kifejteném bővebben is, miért inkább warez :)

 

Mert ha nem kapok seedet akkor szevasz van és 3 nap mire lejön egy nagyobbacska valami. Ha van seed akkor semmi gáz, egyértelmű torrent. Warez arra jó, ha meglátok vmit esetleg ritkább a cucc, akkor le tudom pikk-pakk húzni... a fórum meg a legjobb :D Én mindegyikkel megvagyok, de a torrent nekem kicsit lassú.

Link to comment
Share on other sites

Nekem meg azért jó,mert eredeti, tehát angol hanggal nézem a filmeket és szépen beírom a torrent keresőbe, hogy pl. Mr.Brooks és tegnap is, legjött a 700megás file 39perc alatt, ha megszakad a netem. folytatja tovább és nem kell se fel tölteni, sem az arányra figyelni, ha magyar cucc kell, vagy progi, akkor persze ide jövök, mert tudok kérdezni, hogy miért nem megy,vagy hasonlók, de nem hiszem, hogy pl. a Taxidermiát a BitChe lehozta volna nekem! Meg itt tényleg van élet, sokat segítenek a tagok, de mondom, ha töltögetés akkor 20%warez és 70%torrent, persze feltöltésben fordítva, remélem mostanában ez meg is látszik! :D

Link to comment
Share on other sites

Egyértelműen fórum, a torrent a teljesen személytelen, itt legalább van élet és tudsz segítséget kérni, ha valamivel baj van. :)

ez hülyeség..

public torrentoldalakon biztos Így van. de az meg kit érdekel?

normális site-on van élet bőven..

Link to comment
Share on other sites

Van élet a torrenteken is, de a többséget mit érdekli? Pl én sose olvastam egyik oldalon se a fórumot, marhára nem érdekelt mert nem ott volt a letöltés. Ellenben egy ilyen oldalon alapból a fórumban kapod meg ami kell, előbb-utóbb eljut az ember arra a pontra, hogy úgyis hozzászól. Meg a legtöbb warez fórum nem csak a letöltésekről szól, hanem magában hordoz általános fórum témákat is, és a letöltők egyszer-egyszer átkeverednek oda is.

 

Nekem azért fekszik jobban a fórum, mert rapidról korlátlan tölthetek, mindig max sebesség, szinte bármit megtalálok, külföldi cuccok még előbb felkerülnek rapidra mint torrentre, hiszen a jópár release csapat nfo-jában olvasható, hogy kapják be akik p2p-en terjesztik a cuccot. Ez csak a magyar releasereknél lett hagyomány hogy torrentre dobálják fel egyből a dolgaikat. Mondjuk mindegy, mert fél nap múlva már a magyar cumó is fent van rapidon :D

Link to comment
Share on other sites

Emlékszem pár éve majdnem minden nap csinált valaki egy fórumos warezt, hogy ő is megmutassa mire képes. Sokan nem tolerálták ezt és egyből beolvastak neki, hogy "Miért csinálod hisz ez nem jó?" vagy "Nah még egy fórumos pff." Majd a kevés népszerű oldal forgalmát nem bírták a tárhelyek és jöttek az őrült keresések, hogy mégis hova lehetne menni ami bírja is. Az okosabbak belátták, hogy nincs mese fizetni kell a tárhelyért, nem működik sehol se a minden ingyen van verzió. Közben pár fórumos warez leállt egy időre és a torrent meg rekéta sebességgel terjedt el.

Link to comment
Share on other sites

@Gospel: ha olvastál nfokat, akkor tudhatod, h a rlsgroupok nemcsak a p2p-t, hanem a rapidshare-es feltöltéseket sem nézik jó szemmel. Mmint bármit, ami kicsit is nyílttá teheti a scenejüket. Ezért hozták nyilvánosságra pár hete cellkill (FTN admin) valós adatait, rlslogon fent volt, pedig az ő oldalára nem lehet azt mondani, h nyílttá tenne bármit is, a torrentezők nagy része nem is hallott még arról az oldalról.

Link to comment
Share on other sites

Ma már leginkább fórum. Jobb sztem, gyorsabb, biztosabb, Pirateclub! ;)

Meg ezen szerintem minden fennt van.

Amúgy meg US Downloadert használok értelemszerűen, amiket meg máshonnan töltök le, azt többnyire böngészőbe, nem angy fájlok általában.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Torrent! Rajta vagyok minden jobb torrenten (BitHUmen, PREtorians, Ncore, CinemaStore, indep) kár lenne ha nem használnám ki!

 

A letöltést pedig szerverre végzem, szal TorrentFlux! De eddig mindig Utorrent (műtorrent) klienst használtam.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...