Jump to content
PirateClub.hu

Megcsalás


Full91
 Share

Recommended Posts

Nem akarlak elkeseríteni de szerinted mire kell neki az a „kis idő”? Mint általában kelleni szokott , hogy elszórakozzon azzal a bizonyos másik sráccal , és megtudja ,hogy Ő kell-e esetleg annak a srácnak. Ha összejönnek akkor egyértelmű,ha nem, akkor még mindig ott vagy te. És nem kell ahhoz nagy képzelő erő,hogy kitaláld mi fog történni ezalatt a kis idő alatt…

Szerintem felejtsd el a csajt, vagy ha annyira szereted adj még magadnak egy lehetőséget és állítsd kész tények elé , és tisztázd vele,hogy” kis idő” nélkül megbocsájtasz neki, de egyébként nem .

 

 

hát ez nem minden értelemben igaz...van 1 haverom aki mondhatni megtalálta élete szerelmét ^^ és a leányzó kicsit kezdő volt anno kapcsolatok terén és dúrván fél éve szünetet akart tartani a lány volt is 3 hónap szabadideje ...de nem bírta ki a fiú nélkül és a fiú se a lány nélkül csak lkellett nekik 1 kis pihenés,1 kis szabadság.ez a kapcsolat már lassan 3 éve tart :D Példaképem ez a pár ^^

 

a témához hozzászólva döntsd el te h akarsz e szünetet adni neki vagy nem.Ha szünetet adsz neki akkor két élű a dolog vagy télleg másik pasi van a képben v kicsit -mint a példa párnál is- szünetet akar a leányzó.

 

Ha viszont nem akarsz neki szünetet adni akkor meg öntsd ki a lelkedet előtte ^^

Link to comment
Share on other sites

[quote name='==>Scooter:D így kell csinálni és gondolni :D

Igen,én így gondolom.Szerintem ez az egyik dolog,amire egy kapcsolatban,ha valamelyik fél megteszi,nincs bocsánat!

Nálam ez úgy működik,hogyha szeretem a páromat,akkor más lány/nő egyszerűen nem is érdekel.Miért is érdekelne,mikor a párom számomra a leg-leg-leg? :wub:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Sziasztok!

Az előző oldalon lezajlott drámát szinte zsebkendővel a kezemben olvastam végig... szomorú sztori.

Nekem is hasonló:

Majdnem két évig voltunk együtt barátnőmmel. Még nyaralni is együtt mentünk, mindenhol együtt lógtunk. Bár ő mindig is zárkózottabb volt, sikerült elvinni az általam kedvelt szórakozó helyekre. aztán a nyár elején kijelentette, hogy már szeret annyira, és onnantól kezdve nem nagyon találkoztunk. aztán mondtam, hogy én még mindig szeretem, és aztán ő is belátta hogy szeret, meg minden. aztán beállt dolgozni, ahol megismerkedett egy sráccal, aki már állítólag egy éve szerelmes volt belé. na azt egy hétig nem találkoztunk, és akkor mondtam, hogy beszélnünk kell. beszéltünk, mondtam neki, hogy ez így nem megy, tehát szakítanunk kellene. (a csöpögős részeket kihagyom, csak a lényeget mondom el) aztán kiderült, hogy már összejött a másikkal. na mondom, ez fasza. szóval otthagytam mint a... nagyon :D

de azóta kigyógyultam belőle :D volt egy két buli, volt egy két lány, volt egy két este, szóval gyógyulok! pedog én is nagyon szerettem! mindennél jobban!

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egy undorító gusztustalan és gerinctelen dolognak tartom a megcsalást...lehet fiatalon buli, de amikor kiderül vmeik szülődről, akkor már nem olyan vicces a dolog...Emberből vagyunk, vannak érzéseink, szerelmesek leszünk, ami sokszor elvakít. Van, hogy az ember egy kapcsolat közben szerelmes lesz egy másik nőbe/férfiba, ami teljesen természetes, és elháríthatatlan, mégis egy emberben kell hogy legyen annyi gerinc, hogy ha ilyenbe keveredik, mielőtt bármien formában is megcsalná ezzel párját, szakít vele...nekem ez a véleményem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Hát ha szeret valaki egy másik embert akkor nem értem miért csalja meg? :huh: Erre nem fogjuk tudni sohasem a választ.Ha meg már megcsalta a párját legyen annyi bátorsága hogy megmondja neki és vagy szakít vele vagy nem(bár annak a kapcsolatnak már semmi értelme.)Ha pedig úgyis szereti a partnerét akkor nem fog másokkal sem kacérkodni illetve nem fog ránézni másra.Ha pedig megcsalja a másikat nem is igazán tudja mit is akar igazán a másiktól.Ha pedig csak szórakozni akar valaki akkor csinálja ezt a minden héten mással vagyok dolgot(ez mindenki magánügye)de egy idő után megismerik az emberek és távolról kerülni fogják a viselkedése miatt.

 

Az a legrosszabb megcsalásból is amikor vagy hosszú távú kapcsolatba mászik bele egy harmadik vagy próbálkozik vagy a másik ha a szerelmi kettes 3 má alakul az egyik személy tudta nélkül.

 

De ez csak az én véleményem ;)

 

Megbocsátás meg visszakönyörgést én elítélem,mert aki megtette egyszer megteszi máskor is!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...