Jump to content
PirateClub.hu

A Gallardo lett a leggyakoribb Lamborghini


grabo
 Share

Recommended Posts

A Gallardo lett a leggyakoribb Lamborghini

november 11. 12:12

 

user posted image

 

Elkészült a háromezredik példány a sportkocsigyártó kisebbik modelljéből. Ezzel a Gallardo lett a legnagyobb példányszámban gyártott Lamborghini, alig két év alatt megelőzve a Diablót, amelyből több mint tíz év alatt fogyott el 2903 példány. Ez persze nem is csoda. A V10-es motorral hajtott típus sokkal több vásárló számára teszi elérhetővé a Lamborghini-legendát, mint a korábbi, sokkal drágább 12 hengeres modellek. A 3000-es határ átlépése persze csak a kezdet. A nyitott Gallardo Spyder és az új, 520 lóerős motor révén a kisebbik Lamborghini még népszerűbbé válhat a következő években.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

hát igen :( de van itt olyan pálya is, ami rosszabb mint a közutak, szerintem off-roadnak kéne minősíteni a Rábaringet, voltam ott egy pár éve egy ültetett géppel... hát, a vesémmel azóta nincs baj, mert elhagytam valahol félúton....

 

 

Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

 

nem racingezik, mivel a csávó 47 éves és kevés tapasztalata van az autókról ugyanis h csoportos orsz bajonk volt zsigával, a mi alfánknak meg 15 évesen olajat vizet meg kopó alkatrészeket kelltt cserélni.... a szar olasz autó mi ? :lol:

 

 

Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Hát máe bből látszik h mit sem értesz az egészhez... Egy utcai autó váltója nem bírja sokáig ha versenyzel vele. De amúgy meg nem mondtam h szar az olasz autó!!! De m,ost mondom, mer sajna nem tudnak autó gyártani... Attól mer full xtrás lambót csinálnak az egy dolog, mer a többi autó szutyok. Csak járjatok utána! Hozzá értő emberek nem mondanák azt h az olaszok megbízható autót csinálnak! Visszatérve, a váltó nem akkora baj, és egy nem hozzáértő is szét tudja b*szni. De most komolyan külső alapján autók felett ítélkezni?? Örök hiba! Tudom ezután meg jönnek a két soros hozzászólások h nem is igaz meg milyen jó autó az alfa...blabla A németek tudnak autót gyártani... <_<

 

Más téma.

A taxiba volt az a mondat amikor mondta az arc h a németek mitóta gyártanak verdákat... Kész röhej...a franciák csak selejteket gyártanak...

 

 

Ne idézd a közvetlenül elötted szólót!

Link to comment
Share on other sites

Abba nem kezdek bele, hogy a milyenek az olasz autók, mert arról lehet vitázni, de az azért kicsit beb@szott, hogy mit sem értek az egészhez, nem is ismersz közelről és véleményt mondasz rólam. A racingeléskor, meg nem az álandó "autónyírásra" gondoltam, hanem arra, hogy az Alfáknak általában sport szivük van (Cuero Sportivo). Amúgy meg a faterom nagyon sportosan vezet (Juniror Rally bajnok volt, amikor szép volt és fiatal biggrin.gif ) és a váltónak soha semmi baja se volt, de ez autófüggő. Azt meg szerintem mindenki elismeri, hogy a németek tudnak autót gyártani.

 

A megbízhatóságról meg annyit, hogy a 75ös Alfánk élég megbízható kocsi volt, és én arra gondoltam. Az újakra meg elég sokat pi*sáznak, köztük Te is.

Módosította tormentor
Link to comment
Share on other sites

Bocs ha megbántottalak, vissza is szívom! De azért meredek azt állítani egy utcai autóról h racingelni lehet vele! Nem hiába vannak sport váltók (na jó azér a sport váltó sem azé sport váltó mer nem romlik el biggrin.gif, de azér egy utcai autónak a váltójáról elég szépen le lehet nyalatni a fogakat biggrin.gif )!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...