Jump to content
PirateClub.hu

Metallica


FeERi
 Share

Recommended Posts

Na kinek, hogy tetszett? :D Én imádtam minden másodpercét, csak Mastertől végig majdnem meghaltam, akkor picit rosszul lettem, szédülés, kiszáradás, lábam majd leszakadt mindenféle fincsi dolog... :D de akkor is hihetetlen élmény volt, amikor belekezdtek a Seek-be én könnyeztem :D Legdurvább az eleje volt amikor Lars egyszer csak előugrik és elkezdik a Creeping Death-t :D Hát én ott teljesen kikészültem 2 számon át csak néztem, hogy wáááh itt vannak hozzám tök közel... :D

Amúgy itt a tracklist:

http://setlist.fm/setlist/metallica/2010/puskas-ferenc-stadium-budapest-hungary-6bd4deba.html

Link to comment
Share on other sites

Én sajnos nem voltam olyan közel, mint Te, de a kivetítőről nézve is hatalmas élmény volt. Vettem egy fasza pólót is, szóval nagyon jól éreztem magam. Remélem Hetfieldéknek is tetszett és jönnek majd minden évben. :D Tök jó lenne, ha a hanganyag mellett a felvett videót is feltennék valahova. Úgy érzem, hogy még nagyon hosszú ideig a koncert hatása alatt leszek/leszünk! Ja, és még valami. Ha valaki tud majd koncertképeket belinkelni azt nagyon megköszönném. Jöhet olyan is, amit saját maga csinált, de elsősorban a hivatalosokra vagyok kíváncsi!

We are scanning the scene,

Budapest tonight.

Link to comment
Share on other sites

Én is jól éreztem magam a Metallika koncertjén. Ha leszámoljuk a két elő zenekart, és az egyre erősödő hideget, akkor is jó volt a buli. Szerintem az, aki az index.hu-ra írta a véleményét, az vagy nem volt ott, vagy be volt rúgva. Amikor azt írta hogy:

"a hangerő és a hangminőség nem stimmelt, a kezdeti lelkesedés és csápolás után a közönség is csendes apátiába esett, a Death Magnetic című lemezről játszott négy nóta alatt a legtöbben csak feszengtek",

ezeket mi nem így tapasztaltuk. A Master Of Puppets, ha jól rémlik, akkor a vége felé volt, és a Master, Master csak úgy visszhangzott a Stadionban, hangosabban üvöltöttük, mint Lars. Mivel a koncert az új lemez turnéja, nyilván kell arról is számokat játszani, én nem éreztem, hogy a környezetemben bárki is feszengett volna ettől, sőt...! :angry: Ahol mi ültünk, ott végig jól lehetett hallani a Metallikát, a két elő zenekar kivételével. Ami a lényeg, hogy sok közkedvelt számot játszottak el. :), a ráadásban pedig a Helplesst is, amit nem sűrűn szoktak játszani, és én ennek nagyon örültem.

Link to comment
Share on other sites

Eszméletlen buli volt :D A legelső sorban voltam és a Cyanide közben az első sort kamerázták és ott voltam a nagy kivetítőn :P A koncert végén elkaptam James utolsó pengetőjét, amit a mikrofonállványról vett le, és mutatta nekem, hogy "ezaz" B) Nemsokára felteszem a képeket a gépre csak most már késő van holnap dolgom van, de estére megpróbálom feltenni :)

Az index hírről csak annyit, hogy szerintem nagy hülyeség ... a basszust amikor hangolták majdnem levitte a gatyám :) Még az első sorban nagyon jól lehet hallani mindent a duplázást a darálást... A High on Fire annyira nem tetszett, de a Volbeat-en már megvolt a hangulat meg ismertem is őket valamennyire... leszedtem egy albumukat és Budapestre menet végighallgattam háromszor is :)

Ez egy életre szóló élmény volt ... :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=8qrLgw8PH-o

Link to comment
Share on other sites

Már délután kettő fele ott voltunk a Dózsa György úti bejáratnál és a kordon mellett pontosabban a biztonsági őrök mellé áltunk, akik kinyitották később a kaput csak mindig szépen lassan a tömeg elé kerültünk :D És kb 23. körül jutotam be azon a bejáraton :) De már akkor a kiemelt állóhely közepén már jó sokan voltak... ezért kicsit oldalra mentem és elöttem volt egy kivetítő és láttam mindent :)

 

A színpad még üresen

metallica_koncert1.jpg

 

Már izzanak az égők

metallica_koncert2.jpg

 

James a kivetítőn

metallica_koncert3.jpg

 

James a kivetítőn megint

metallica_koncert7.jpg

 

Kirk közel hozzánk

metallica_koncert4.jpg

 

James a kivetítőn már megint

metallica_koncert5.jpg

 

James elöttünk énekel

metallica_koncert6.jpg

 

UI: A minőségért bocsánat, de nem volt nálam más (Nokia 5310 Xpress Music)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...

Ha valakit érdekel Metallica - Rock am Ring 2012. 06. 02. (Full Concert), itt megnézheti:

 

http://hammerworld.hu/2012/06/03/metallica-a-tegnapi-teljes-koncert-megnezheto/

 

2 óra 10 perc hosszú. Nekem nagyon tetszett, jó szórakozást mindenkinek!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...