Jump to content
PirateClub.hu

Metallica


FeERi
 Share

Recommended Posts

Találtam egy újabb live bootleg-et, Metallica - Parque Condor Porto Alegre BRA 2010.01.28, ha érdekel valakit, itt megtalálhatja:

 

http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6440966

 

Egyébként szedtem le jó néhány Magnetic Tour live-ot, és úgy látom, hogy a repertoár állandó tagjai Enter Sandman, Creeping Death, Seek & Destroy, One, Master Of Puppets, Fade To Back, Cyanide, Nothing Else Matters. Szerintem ezekre a számokra mi is számíthatunk, de a véleményem az, hogy örüljünk annak, amit akkor fognak játszani, biztos nem fogunk csalódni.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Hangoltam egy kicsit a a hamarosan keződő koncertre az Orgullo, Pasion Y Gloria DVDAudio-val. Ezt a műsort is szívesen megnézném, mert az általam legjobbnak tartott lemezről négy szám is rajta van.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a Creeping Death lesz a kezdő szám ... persze csak a Ecstasy of Gold után :) Utána pedig az For Whom The Bell Tolls fog következni :) Aztán a közepe fele lesz biztos az új albumról a That Was Just Your Life utána a The End Of The Line, mert ezek általában egymás után vannak. Meg a The Day That Never Comes és a Cyanide is biztos eljátszák. Végülis World Magnetic Tour ... ;)

Egyébként mi már előtte egy nappal felmegyünk Budapestre,mert vannak ott rokonaim aztán elszállásolnak minket 1-2 napra :D

Ha nem találkoznánk akkor mindenkinek jó szórakozást a koncerthez és szerencsés helyet :)

Link to comment
Share on other sites

Most akartam kérdezni, hogy kik lesznek az előzenekarok, de már láttam a választ is. Volbeat-től nem vagyok elájúlva, High On Fire még csak elmegy, jó az új lemezük is. Számítottam egy magyar thrash bandára (Bloody Roots vagy Beyond), de a jelek szerint nem jött be. Jó szórakozást mindenkinek, aki ott lesz!!! :)

Link to comment
Share on other sites

Mint látjátok, én már aludni sem tudok. Csatlakozom IanStuarthoz, én is jó szórakozást kívánok mindenkinek, és főleg, esőmentes estét! :) Remélem, jó időnk lesz, és hogy a kedvencemet, Creeping Death-t el fogják játszani!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...