Jump to content
PirateClub.hu

Prison Break


killergang
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hoztam egy nagyon rossz hírt :(:

 

A szökés: kasza, ennyi volt

A Fox bejelentette, az újabb szezont már nem rendeli meg A szökés-ből a fiúk pár hónapon belül búcsúznak.

 

Várható volt, de csak kedden vált hivatalossá: a negyedik évaddal vége a nálunk A szökés címen futó Prison Break-nek. A sorozatot adó Fox a szokásos téli sajtótájékoztatón közölte az újságírókkal, hogy nem rendel meg újabb epizódokat a börtönös sztoriból.

 

A csatorna képviselői szerint ennyi volt a történetben, négy év alatt kifulladt - és ezzel bizonyára a nézők nagy része is egyetért. Sőt a show készítői is úgy vélik, nem érdemes tovább bajlódni A szökés-sel: az executive producer, Matt Olmstead például úgy nyilatkozott az Entertainment Weeklynek, nem akarják, hogy "a sorozat önmaga paródiájába csapjon át", ezért inkább időben befejezik.

 

Az utolsó részek április 17-től kerülnek adásba, arról viszont még nem született megállapodás, hogy összesen hány darab: egyelőre négy epizód van készen, az eredeti megrendelés pedig plusz két részre szól. Valószínű, hogy a csatorna a maradékot is bekéri, hisz a rajongók miatt fontos lenne lezárni a történetet - így még a tervezett tévéfilm is megvalósulhat.

 

A szökés nézettsége az utóbbi évhez képest 22 százalékkal csökkent, de indulásakor igen szép számokat ért el, a letöltő oldalakon pedig máig előkelő helyen szerepel. Készültek epizódok mobiltelefonra is, jelenleg videójátékot fejlesztenek a történetből.

 

Forrás: [origo]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Most néztem meg az utolsó részeket, nagyon izgalmas volt, csak azt sajnálom, hogy Scofield meghalt, de hát ki nem, ezzel szerintem mindenki ígyvan.

Az tetszett, ahogy Lincoln megszívatta T-Bag-et! :lol:

Ha valaki tud hírt a sorozat további "részeiről" írja már meg, mert én nem találok semmit.

Link to comment
Share on other sites

haver most sikerült lelőni a poént azok számára akik még nem nézték meg xD

De tény hogy ez egy méltó befejézes volt ennek a nagyszerű sorozatnak és ha csináltak volna még egy évadot akkor az elrontotta volna az egészet ez igy volt kerek és teljes :D

 

 

Link to comment
Share on other sites

most fejeztem be az utolsó részt... :( a végén én úgy elérzékenyültem... nem vagyok egy érzelmes fajta de ez nagyon meghatott :blush: az utolsó jelenet... már lehet tudni h hova mennek de mégis reménykedünk h mégsem h tévedtünk

 

 

én is az első résztről néztem, végigkisértem a sorsukat. de azért jó volt látni pár régi arcot :)

 

 

kár h vége lett de már erőltetett lett volna ha tovább folytatják szerintem. de most így végleg lezárják :huh:

Link to comment
Share on other sites

kár, hogy vége szerintem nagyonjók lettek azok a részek ami után lejárt a szünet ideje. ismerős mondta, h megfog halni az anyuka és vagy a micheal v a lincoln hát eléggé reménykedtem, h linc fog meghalni mivel már úgyis lelőtte cristina, de hát sajnos nem lett igazam :( énis a legelejétől fogva néztem a sorozatot! eddigi legjobb sorozat amit láttam.

Link to comment
Share on other sites

most fejeztem be az utolsó részt... :( a végén én úgy elérzékenyültem... nem vagyok egy érzelmes fajta de ez nagyon meghatott :blush: az utolsó jelenet... már lehet tudni h hova mennek de mégis reménykedünk h mégsem h tévedtünk

 

 

én is az első résztről néztem, végigkisértem a sorsukat. de azért jó volt látni pár régi arcot :)

 

 

kár h vége lett de már erőltetett lett volna ha tovább folytatják szerintem. de most így végleg lezárják :huh:

 

Énis eléggé meghatódtam a végén QQ. Nagyon jó sorozat volt, az utolsó rész 10/10, amugy nincsen még vége, lesz 2 rész (11 nap mulva asszem) !!!

Link to comment
Share on other sites

A Szökés a világ legjobb sorozata nem hinném h jeleneleg van ennél jobb ma néztem meg az utolsó 2 részt és mit ne mondjak a legjobb részek voltak az egészben...Szerintem az h Michael meghalt egyáltalán nem kellett volna h megtörténjen...hamár ennyi bajon tuljutottak szabadok lettek akk legalább ne 4 évet éljen szabadon.:( Sajnálom nagyon az elvarratlan szálakra pedig kiváncsi leszek..T-Bag megszivta rendesen kijárt neki szerintem...

 

na m1 az utolsó két részt izgatottan várom...:)

 

Link to comment
Share on other sites

De megtudhatjuk hogy hogyan halt meg, nem? Amikor újra vérzik az orra, az utal a halálára?

 

ez 1 öröklött halálos betegség ami az anyjával is volt csak a cég sikeresen meggyógyította

 

T-Bag megszivta rendesen kijárt neki szerintem...

 

de az a szöveg amit lenyomott neki a Linc :lol: azon majd besz.rtam :D "Szerencséd van. Megszavasztunk neked egy rágót, amit majd rághatsz a börtön felé,,:D:lol:

 

Szerintem az h Michael meghalt egyáltalán nem kellett volna h megtörténjen...hamár ennyi bajon tuljutottak szabadok lettek akk legalább ne 4 évet éljen szabadon.

 

annyit szenvedtek már szerentsétlenek h megérdemlik h éljenek. legalább látta volna a fiát felnőni

 

 

de az a fej amit a tábornok vág a villamosszékben :D azon akkorát röhögtem:lol:

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

Nemrég néztem meg az utolsó két epizódot, és bevallom, bekönnyeztem elég rendesen a végét... sajnáltam, hogy Michael meghalt. :( Az utolsó pillanatig reménykedtem benne, hogy mindenki boldogan fog élni, és a többi, és a többi, de ez nem igazán jött be.

Kellerman-t már vártam, mikor tűnik fel... :D De arra nem gondoltam, hogy ő fog lényegében mindent megoldani.

T-Bag-et és a tábornokot viszont egyáltalán nem igazán sajnáltam...

Link to comment
Share on other sites

Szerintem RTL-en újra elkezdhetnék adni, 2. évadot csak töredezve láttam, 3. évadot meg a 4. még meg se néztem :S Lehet lekéne tölteni feliratosan :D

Amúgy a történek vége (leírások alapján) teljesen igazságtalan mert csak Scofield csinált mindent =/ és a végén mégis ő hal meg és nem lehet boldog. :S

Link to comment
Share on other sites

Egyébként nem a daganatos betegségben hal meg a végén, hanem Sara megmentésében..

De ez majd a FinalBreak részekből kiderül :) Az az orrvérzés olyan megtévesztés :)

 

Amúgy a vége tényleg nagyon kemény lett, nekem se kellett sok hogy bekönnyezzek, pedig én sem vagyok az az érzelgős fajta, de hát aki az első résztől kezdve kitartóan nézte / nézi a sorozatot, az szerintem érti és érzi azt amit én meg a többiek :):blush:

 

Szerintem is a legjobb sorozat! De ahogy mondják, minden aminek kezdete van véget is ér egyszer :( Így van ez a PB-el is. Szerintem jól megcsinálták ezt a 4. évadot, egy percig sem éreztem hogy erőltetett lett volna...

 

 

Egy kis PROMO, azoknak akik még nem tudják:

 

send.jpg

 

Tartalom:

Habár Michael, Lincoln, Sara és társaik megszabadultak a Cégtől, boldogságuk nem tart sokáig. A kétórás, akciódús rész Michael és (a jó ideje várandós) Sara esküvőjével nyit. Ám ahogy eddig mindig, Fortuna istenasszonya semmibe veszi a szerelmespár szándékait, és a friss házasoknak nincs ideje elveszni a házasélet örömeiben. A nászút bizony meghiúsul, mikor Sarát letartóztatják Michael ördögi anyja, Christina Scofield meggyilkolásáért, és tárgyalás nélkül a Miami-Dade Női Börtönbe zárják, ahol a doki újra találkozik egy korántsem barátságos régi ismerőssel. Mindeközben Krantz nem hajlandó alkalmazkodni új lakhelyéhez, a Miami-Dade Férfi Börtönhöz, de jobb kedvre derül, mikor értesül Sara szorult helyzetéről. Krantz úgy dönt, hogy börtönben töltött órái alatt megtervezi Sara vesztét, méghozzá azzal, hogy 100 000 dolláros fejedelmi vérdíjat tűz ki a fejére. A hír gyorsan eléri a a női börtönt és a sebezhető Sarának a túlélésért kell küzdenie. A sorozathoz illő búcsúzó részek a lehető legmagasabb fordulatszámra kapcsolnak, mikor Michael és barátai összefognak, hogy kiszabadítsák Sarát.

 

A visszatérő szereplők:

Lincoln

Michael

Sucre

Mahone

T-Bag

Sara

Gretchen

Krantz

Felicia

Sullins

Link to comment
Share on other sites

Én első résztől már idestova 4 éve nézem a Szökést, Nagyon imádtam ezt a sorozatot szerintem a legjobb volt.

Ma sikerült megnéznem a The Final Break részt hát mit kell mondjak a végén én is kicsit bekönnyeztem, pedig abszolut nem vagyok olyan érzelgős fajta de nagyon megérintett. Nem hiszem hogy valaha sikerül találnom egy olyan sorozatot mint ez, már most hiányzik :(

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Június elején folytatódik a Szökés


A rajongók nagyjából egy teljes hónapja várják, hogy az egykor volt hatalmas sikerű börtönös-menekülős sorozatot folytassa az RTL Klub. Szerencsére ezúttal pontosan egy évvel a harmadik évad premierje után itt a folytatás is.

Tavaly nyáron az internet eldugott és kevésbé eldugott zugaiban bőszen folytak a találgatások arról, hogy miről fog szólni a Szökés, vagyis a Prison Break 4. szezonja. Mint később kiderült, az írók egy újabb formulát eszeltek ki az évadra, afféle Szupercsapatos, Tripla vagy semmi-s, "lopjuk el ezt, lopjuk el azt" történetre lehet számítani.

Ha pedig új évad, akkor új állandó szereplők is: az egyik "meglepetésvendég" kilétét nem fednénk fel, de nagy névként csatlakozik a stábhoz az a Michael Rapaport, aki az FBI-os Self ügynök szerepében kivételesen nem megkeseríteni fogja a volt fegyencek életét, hanem segíteni azt. A Szökés legújabb részei június 8-tól, hétfő este 10 után, a Miami helyszínelőket követően lesznek láthatóak.

forrás: sg.hu

Asszem újra majd függőjévé válom :D
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ma folytatódik a sorozat az RTL-en a 4. évaddal :happy: Pont jó időpontban, tízkor lesz, így előtte az NCIS-t is teljes egészében meg tudom nézni. Jó szórakozást hozzá Mindenkinek! ;)

 

Szerk.: Én többet vártam a folytatástól, bár csalódnom így sem kellett, remélem hasonlóan színvonalas évad lesz ez is, mint az eddigiek voltak ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...