Jump to content
PirateClub.hu

MotoGP


grabo
 Share

Recommended Posts

  • Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Még jó hogy ingyen megkapták, különben nem nagyon lett volna közvetítés :angry:

Az Eurosport meg kiszállt a közvetítésből bár azt is olvastam valahol, hogy ennek ellenére a brit és talán (ha jól emlékszem) az olasz Eurosport megegyezett a Dorna-val...

Link to comment
Share on other sites

Ha valaki lemaradt volna róla... :)

Nem egy csúcsminőség, de meg lehet nézni!

 

nfo2.jpg

 

http://rapidshare.com/files/220563652/2008-01-250ccm-Katar.001
http://rapidshare.com/files/220565032/2008-01-250ccm-Katar.002
http://rapidshare.com/files/220560629/2008-01-250ccm-Katar.crc

Link to comment
Share on other sites

Hali!

én is csak annyit tudok mondani mint amit már írtatok ,lehetett volna jobb is ,de elsőre nem egy rossz eredmény ez. :) A nagyok versenyét meg nem rendezték meg,kíváncsi vagyok most akkor holnap összejön e vagy hogy lesz a dolog.

Link to comment
Share on other sites

Na végül megvolt a nagyok versenye is ma este :)

Volt néhány izgalmas perc ,de Stoner sima győzelmet aratott :)

 

1. Casey Stoner Ducati 42.53.984

 

2. Valentino Rossi Yamaha + 7.771

 

3. Jorge Lorenzo Yamaha + 16.244

 

4. Colin Edwards Yamaha + 24.410

 

5. Andrea Dovizioso Honda + 27.263

 

6. Alex de Angelis Honda + 29.883

 

7. Chris Vermeulen Suzuki + 33.627

 

8. Mika Kallio Ducati + 34.755

 

9. Toni Elias Honda + 39.481

 

10. Randy de Puniet Honda + 42.284

 

11. Dani Pedrosa Honda + 48.526

 

12. Nicky Hayden Ducati + 48.883

 

13. Sete Gibernau Ducati + 52.215

 

14. Marco Melandri Kawasaki + 56.379

 

15. Yuki Takahashi Honda +1.00.286

 

16. James Toseland Yamaha +1.14.978

 

17. Niccolo Canepa Ducati +1.15.028

 

 

 

Kiesett:

Loris Capirossi Suzuki

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minden elismerést megérdemel Talmácsi mai remek teljesítménye. Nagyon szép a 4. hely és ha ilyen nagyszerűen motorozik, mint ma tette, akkor meglehet az idei szezonra kitűzött cél, az első 5-be való bekerülés. Tóth Imre 13. helye is megsüvegelendő eredmény.

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Jó okés, nagyon szép eredmény Talmától a 4. hely, de ehhez kellett egy nagy adag szerencse, mivel akik megelőzték, azok mind elestek!

De egyet áruljatok el nekem: mi az istenért van az mindig, hogy Talma az elején jól megy, és utána belassul? Mióta versenyez, azóta ezt csinálja! Mert mondjuk ott van Bautista, aki szar rajt után, vagy nagyon hátulról is úgy följön, hogy megnyeri a versenyt! de ezt lehet mondani bármelyik versenyzőre is, csak Talmára nem! Most is az volt, hogy beindult, majd szépen előzte le mindenki! Ha szarul rajtol, vagy hátulról indul, akkor hátul is marad! Szal nem értem, hogy a verseny közepétől miért nem hajrázik, és miért lassul be, míga többiek begyorsulnak, és elmennek mellette! Ez valami "betegsége" lehet neki!

Link to comment
Share on other sites

Hali!

Talmának ennyi volt a versenyében a szerencséjével együtt ,de ha 6-7. helyen végez az sem lett volna olyan rossz. Sajnos a győzelemért szerintem még egy ideig biztos nem fog majd harcolni , de tud ő még fejlődni.

 

A nagyoknál Pedrosa dobogójának örültem nagyon. Egy sérülés után ,kicsit még közben nagyon jó eredmény ez .Remélem a Honda versenyképes lesz a következő futamokon is.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Az a baj hogy már csapata sincs.

 

 

Talmácsi Gábor és menedzsmentje között, a szerződés felbontása azonban mára elkerülhetetlenné vált. Két oka is van a szakításnak: a második motor hiánya, valamint a média-képviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása.

 

A március 31-i sajtótájékoztatón, amelyet a Balatonring Team szervezett, még úgy tűnt, megoldódik a második motorral kapcsolatos probléma, hiszen a csapat új támogatóival - Grupo Milton, Logistic Land - közösen Jorge Martínez ígéretet tett arra, hogy a szponzorpénzből fedezni tudja a hiányzó forrásokat, és a jerezi versenyen már Talma rendelkezésére áll a második motor. Változás azonban nem történt a Jerezi GP-re sem. Minden úgy volt, mint Katarban, mint Motegiben: egy motor, minimális alkatrészekkel.

 

Ezenkívül a menedzsment tudta és beleegyezése nélkül a Talmácsi Gábor média-képviseletéhez fűződő jogokat egyoldalúan megváltoztatták. Ezt követően hétfőn Talma menedzsmentje élt a szerződés által biztosított egyoldalú szerződésfelmondási jogával.

 

Ezután a Balatonring Team kedden este kiküldött egy hírlevelet Talmácsi Gábor nyilatkozatával, amelyről a magyar versenyző nem is tudott, a nyilatkozat nem tőle származik, illetve Talmácsi Gábor indulását tényként kezeli, holott a magyar motoros nem indul a Le Mans-i versenyen, és ezzel a csapata is tisztában van - áll a közleményben.

 

Talmácsi Gábor és menedzsmentje 2009. május 15-én 11 órától rendkívüli sajtótájékoztatót tart Budapesten, ahol kiderülhet, hogy hogyan alakul a világbajnok versenyző sorsa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Talmácsi Gábor a Moto GP-ben indul !!!

 

A 2007-ben 125 kcm-ben világbajnok magyar motoros a világbajnokság csúcskategóriájában indul, a Scot Hondánál folytatja, 800 köbcentis motorral versenyezhet. A hírek szerint már a mai szabadedzésen elindul.

 

Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság legnagyobb kategóriájában, a Moto GP-ben, a Scot Racing Teamben folytatja a pályafutását, jelentette be a 125 kcm-es kategóriában 2007-ben világbajnok magyar versenyző menedzsmentje pénteken.

 

Az induláshoz szükséges anyagi háttér megteremtését a MOL főszponzori szándéknyilatkozata tette lehetővé, amelyben rögzített feltételek teljesülése esetén megfelelő pénzügyi támogatásáról biztosította a versenyzőt, és így a MOL a Scot Racing Team MotoGP főszponzorává válhat.

 

Jorge Aspar Martinez, a motoros előző csapatfőnöke ígéretéhez híven hozzájárult ahhoz, hogy Talmácsi továbblépjen. Cirano Mularoni, a Scot Racing Team MotoGP vezetőjének ajánlata lehetővé tette, hogy a magyar versenyezhessen a legnagyobbak között, pénteken a Honda is beleegyezett.

 

Talmácsit nevezték a hétvégi Katalán Nagydíjra, ezzel ő a kategória első kelet-európai versenyzője, a szezon további 11 futamán is indulhat.

 

Óriási a lehetőség. Köszönöm a menedzseremnek, akivel mindvégig nem adtuk fel, a MOL-nak, hogy kitartottak és kitartanak mellettem. A barcelonai versenyen a motorral való ismerkedés lesz az elsődleges cél, hiszen most ülök majd először fel rá, de minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam: rászolgáltam a bizalomra. A hátralévő versenyeken szeretnénk felzárkózni az élmezőnyre. Hatalmas élmény és érzés lesz holnap kigurulni a boxból az új motorral és mától a királykategóriában versenyeznem a legjobbak között első kelet-európaiként. Ez a hétvége számomra és a szurkolóimnak is a motorozás ünnepe lesz - mondta Talmácsi.

 

Sok támadást kaptam az utóbbi időben, de azt gondolom, hogy ez még erősebbé tett ? folytatta a menedzser, Stefano Favaro. Nem volt sok időnk megoldást találni, de éjt nappallá téve dolgoztunk, hogy Gábor mielőbb újra a pályán lehessen. Úgy vélem az elért eredmény önmagáért beszél, és még inkább megerősíti azt az összetartást, azt a bizalmat, ami kialakult Gáborral közöttünk. Gábor a világ legjobbjai közé került, ahová tehetsége alapján eddig is tartozott.

 

A motogphirek.hu információi szerint rajtszáma a 41-es lesz, Talmácsi nem a csapat eddigi pilótája, Takahashi mellett, hanem a helyén megy majd. Catalunyában még versenyezni fog a japán is, két hét múlva, a következő futamon a hollandiai Assenben ismét csak egy versenyzője lesz a Scot Hondának.

 

A Magyar Televízió a Katalán Nagydíj minden futamát élőben közvetíti vasárnap Barcelonából, a Moto GP 800 köbcentis versenyét 13.55-től.

 

Talmácsi május 14-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel, 250-es motorjára Németh Balázst ültették.

 

A Scot Racing Teamet 1992-ben alapította Cirano Mularoni és Giovanni Torri, a Scot Costruzioni elnöke. A csapat főhadiszállása San Marinóban van, a technikai csoport Cesenában székel.

 

1994 óta Honda motorokkal versenyeznek valamennyi kategóriában. A csapat hét évig dolgozott együtt Andrea Doviziosóval, aki 2002-ben debütált, 2004-ben világbajnok lett a 125-ösöknél, 2005-ben pedig már a 250-esek között versenyzett. A Scot Racing 2008-ban mutatkozott be a Moto GP-ben.

hirdetés

 

A csapatnak olyan pilótái voltak, mint Bruno Casanova, Fausto Gresini, Emilio Alzamora, Sete Gibernau, Roberto Locatelli, Arnaud Vincent, Mike di Meglio. Talmácsi Gábor is versenyzett náluk, 2006-ban a Humangest Honda istállóhoz szerződött, ahol Mularoni volt a főnök. A magyar pilóta egy futam a japán kivételével minden versenyen pontszerző volt, Brnóban 3. lett, 119 ponttal a hetedik helyen fejezte be a vb-t.

 

A Scot Racing az elsők között nevezett a most 250 kcm-es kategóriát jövőre felváltó Moto2 sorozatba. Ebben a kategóriában 2010-től négyütemű, hatszáz köbcentis motorok váltják fel a mostani 250-eseket. A Scot Racing a Moto GP-n kívül a 250-ben a Hirosi Aojama, Raffaele De Rosa csapattal szerepel idén.

 

Bár a repsolos Daniel Pedrosa versenyez gyári motorral, a szatellitcsapatok közül a Scot Racing áll legközelebb a gyári alakulathoz. A Moto GP-ben Juki Takahasi eddig nyolc pontot hozott a Scot Racingnek, öt futamból csak háromszor volt pontszerző. A csapat a 11. helyen áll a pontversenyben, a legjobb hondás alakulat, a Repsol Honda Team a második 113 ponttal. Tavaly még a névadó szponzor JiR-rel közösen irányított, JiR Team Scot Moto GP néven szereplő istálló a 7. helyen fejezte be a vb-t, legjobbja, Dovizioso 5. lett.

 

A Scot Racing Team a Moto GP-ben Honda RC212V elnevezésű négyütemű 800 köbcentis motorral versenyez, a súlya 145 kg, tankja 21 literes.

 

Dejó, végre egy jó hír :)

Link to comment
Share on other sites

Valóban már hivatalos a hír, nagyon örülök neki :)

Első edzésen a 19. helyet szerezte meg, de még szoknia kell neki, nehéznek és gyorsnak érzi, de hamar hozzászokik majd :)

Nem hittem el mikor reggel mondta a rádió, de most már elhiszem és nagyon örülök.

Egy magyar a királykategóriában, nagyon jóóóóóó :)

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Nagyon jó volt a király kategória futama ma, hála istennek a Doctor megint aratott, a végén az utolsó kanyarban előzött cselesen, marha jó volt. :):happy:

Közepe fele a második helyen álló csávó, asszem Lorenzo? megelőzte, utána egy pár körig sznvedett Rossi, utána pedig lehetett látni, hogy próbálgat valamit, mindig utolérte de sosem akarta megelőzni...számolt :D

 

Talma az utolsó helyen végzett, még szoknia kell nagyon a motort! :) De azért jó volt látni!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hali!

 

A cseh futam jó volt, álom kettes volt elöl :D (Rossi,Pedrosa) végre jön fel a Honda, Talma is jól szerepelt...

Lorenzo Rossival csatázott de nembírta a terhet és eldobta a motort, először felröhögtem, utána sajnáltam egy kicsit, mert lett volna egy jókis csata...

Link to comment
Share on other sites

2010-tol a Motogp-ben fog versenyezni Alvaro Bautista! 2 evre alairt a Rizzla Suzukihoz! Ami sztem eleg meglepo, hiszen a Motogp-ben lesz csapata Martizen urnak, es a kedvence a fonoknek Bautista! es sztem Capirex helyere fog menni Bautista!

Masik: mostmar vegleges, hogy kik lesznek a Gresini Honda versenyzoi jovore a kiraly kategoriaban: Simoncelli mar biztos volt, es csapattarsa Melandri lesz, akinek nem lesz ismeretlen a csapat, hisz regebben versenyzett naluk, es eleg jo eredmenyeket ert el!

 

Talma jovojere vagyok kivancsi! Mi lesz vele? Jovore meg marad a Scott csapatnal a motogp-ben? Mert most csak fel evet fog menni! Vagy jovore kirugjak, es vissza megy a 250-be?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...