Jump to content
PirateClub.hu

Avangers: The Kang Dinasty 2025.05.25


hankock
 Share

Recommended Posts

A Marvel az idei Comic-Conon leplezte le két új Bosszúállók-film érkezését, ezek közül az első a Kang-dinasztia alcímet kapta, és a Shang-Chit is jegyző Destin Daniel Cretton rendezi. Most a forgatókönyvíró személyére is fény derült: a Rick és Mortyn edződött Jeff Loveness veszi kezelésbe a szkriptet.

A hírt a Deadline írta meg, és a Marvel Studios egyelőre nem erősítette meg hivatalosan, de Loveness szerződtetése erre a projektre nem meglepő, hiszen ő írta a j Hangya és Darázs: Kvantumánia forgatókönyvét. Annak a filmnek pedig Kang, a hódító lesz a gonosztevője, akit a multiverzumot az MCU-ba bevezető Lokiban mutatkozott be tavaly Jonathan Majors megformálásában. Illetve egészen pontosan csak Kang egyik variánsát láthattuk a sorozatban, és jól is jön az, hogy egy olyan író göngyölíti tovább ezeknek az alternatív dimenzióknak a szálait, aki a multiverzumot már jóval az MCU előtt boncolgató Rick és Morty több epizódját is írta. Loveness emellett Marvel-képregényeket is írt már (2015-ben egy Groot, 2017-ben egy-egy Nova és Pókember füzeten dolgozott).

A Kang-dinasztia 2025. május 2-án, a Bosszúállók: Titkos háború pedig 2025. november 7-én a mostani tervek szerint. Arról, hogy ezekben kik lehetnek majd a Föld legnagyobb hősei, alábbi videónkban értekeztünk.

Forrás:

https://hu.ign.com/avengers-the-kang-dynasty/80169/news/megvan-a-bosszuallok-a-kang-dinasztia-iroja-es-neki-orulni-fogtok

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...