Jump to content
PirateClub.hu
Bussmann1

Aly Martinez-Az ​éjszaka gyümölcse (Megbánás 1.)Aly Martinez-A ​szerelmünk gyümölcse (Megbánás 2.)

Recommended Posts

Aly Martinez-Az éjszaka gyümölcse (Megbánás 1.)

epub 320kb


covers_626810.jpg?1598627891 


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Egész egyszerűen TÖKÉLETES alkotás.” – Wrapped Up in Reading Book Blog

Az életem a kezedben van

Minden kislány szeretne egy tündérmese főszereplője lenni. Egy romantikus történeté, melyben a herceg megmenti őt a gonosz fogságából. Végül egymásba szeretnek, gyerekeik születnek, és boldognak élnek, amíg meg nem halnak. Elméletileg az én életem is lehetett volna ilyen tündérmese. Nyolcéves koromban Caven Hunt megmentett egy szörnyetegtől. Nem számított, hogy csak egy kölyök voltam, azonnal beleszerettem. Sajnos a tündérmesém ezen a ponton véget is ér. Évekkel később életem legsötétebb időszakában egy egyéjszakás kaland egy kislánnyal ajándékozott meg minket. A könyörtelen sötétség rabjaként azonban nem maradt számomra más kiút, mint hogy az újszülöttet Caven gondjaira bízzam.
Ennek a tündérmesének a végén nagy boldogság vár valakire. Valakire, aki nem én vagyok. A lányom születése óta egyetlen éjszaka sem telt el anélkül, hogy ne imádkoztam volna az ő boldogságáért. Az életemmel tartozom Cavennek.
Csakhogy annak az ártatlan gyereknek még többel tartozom. Ezt pedig csak úgy adhatom meg neki, ha a szívemet kitépve, ismét találkozom az apjával.

Aly Martinez USA Today bestsellerszerző. Kétrészes sorozatának első történetével felkavarja az érzelmeket, az egyik pillanatban megnevettet, a másikban megríkat, drámai fordulatai kitépik a szívedet.

„Elképesztően váratlan, döbbenetesen jó sztori.” – Natasha is a Bookjunkie

„Ez a könyv rabul ejtett..” – Amber, Leave Me Alone, I'm Reading


Aly Martinez: Written with Regret
Eredeti mű
Aly Martinez: Written with Regret
Eredeti megjelenés éve: 2019

21. század Amerikai Egyesült Államok amerikai szerző apaság árva énelbeszélő kortárs magyar nyelvű new adult regény romantikus sorozat része váltott szemszög

>
 Álomgyár, Budapest, 2020

letöltés

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-

Aly Martinez-A szerelmünk gyümölcse (Megbánás 2.)
epub 331kb data 2021 

covers_626811.jpg?1598628054 


Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Egyszerűen lenyűgöző!” – TotallyBooked Blog

Az életed a kezemben van

Tizenöt éves koromban egy puskagolyó megváltoztatta az életemet. Utána egy évtizeden keresztül próbáltam kiszakadni széteső múltamból, erős fallal vettem körül magamat, hogy elbújhassak az élet által rám zúdított sok szörnyűség elől.
Végül, amikor megszereztem a világ összes kincsét, váratlanul újabb próba elé állított az élet. Egy napon egy hangosan síró, magára hagyott újszülöttet találtam a küszöbömön. Soha nem akartam apává válni. Sosem akartam továbbadni az ereimben áramló mocskot. A kislány azonban ott volt, rózsaszín arcával, vörös hajával, és tudtam, hogy az enyém. Bármennyire hihetetlen is, de a gyermek boldoggá tett. Nem fuldokolhattam tovább a múlt posványában, hisz én vagyok az egyetlen, aki megvédheti a lányom jövőjét. Ezért készen álltam a küzdelemre, amikor négy évvel később az anyja visszatért. Bárcsak valahogy elkerülhettem volna, hogy a harcunk során beleszeressek abba a nőbe!

Aly Martinez USA Today bestsellerszerző. Kétrészes sorozatának befejező része lenyűgöző, szívdermesztő, felkavaró és szexi történet. Készülj fel, hogy az érzelmek minden magasságát és mélységét megéled olvasása közben!

„Nagyszerűen keverednek benne az aranyos és a felkavaró részek, az erőteljes érzelmek és a bűnbánat utáni szenvedélyes vágy.” – Book Bistro Blog

„Rengeteg váratlan fordulat van ebben az izgalmas könyvben.” – Cat's Guilty Pleasure Blog


Aly Martinez: Written with You


21. század amerikai szerző apaság ikrek kortárs magyar nyelvű new adult regény romantikus sorozat része testvérek váltott szemszög

>
 Álomgyár, Budapest, 2021


letöltés

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-----

  • Like 6
  • Thanks 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×