Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
_WoLfMaN_

fastshare Bébi úr: Családi ügy /// The Boss Baby: Family Business (2021) [BDRiP / ENG]

Recommended Posts

The.Boss.Baby.Family.Business.2021.BDRip.x264-PiGNUS
CÍM: Bébi úr: Családi ügy
EREDETI CÍIM: The Boss Baby: Family Business
MEGJELENT: 2021
KATEGÓRIA: Kaland, Animáció, Vígjáték
MÉRET: 952 MiB
HOSSZ: 1 h 47 min
VIDEO: AVC, 1 121 kb/s, 720x302, 23.976 FPS, 2.40:1
AUDIO: Angol, AAC, 119 kb/s, VBR, 2 channel(s), 48.0 kHz
FELIRAT: nincs mellékelve
RENDEZTE: Tom McGrath
ÍRTA: Michael McCullers
FŐSZEREPBEN: Alec Baldwin, Amy Sedaris, James Marsden, Jeff Goldblum, Lisa Kudrow, Eva Longoria, Ariana Greenblatt, Jimmy Kimmel, Reyn Doi, Dave Needham
TARTALOM: Átok vagy áldás az idősebbik gyerkőc számára, mindenesetre tény, hogy egy új jövevény érkezése minden családot komoly kihívások elé állít. Ezt a Bébi úr első részében Tim Templeton is a saját bőrén tapasztalta meg. Imádta a szüleit, az egykeséggel járó előnyöket, és őszintén szólva nem igazán vágyott egy testvérre. Aztán egyik napról a másikra betoppant az öltönyös, aktatáskás bébi, és megkezdődött az ádáz rivalizálás, de az egymásra utaltság végül összehozta a fivéreket, akik hatalmas kalandokon estek át együtt.
Tim (James Marsden) és Bébi úr kisöccse, Ted (Alec Baldwin) - felnőttek, és eltávolodtak egymástól. Timből férj és édesapa lett, Ted pedig egy fedezeti alap vezérigazgatójává vált. De egy új bébi úr feltűnése újra összehozza a fivéreket, a találkozás pedig egy családi vállalkozásra inspirálja őket.
Tim és szuperanyu felesége, Carol (Eva Longoria) a külvárosokban élnek a szuper okos hétéves lányukkal, Tabithával (Ariana Greenblatt) és egy szupercuki csecsemővel, Tinával (Amy Sedaris). Tabitha, aki élén jár a tanulásban, bálványozza Ted bácsit, és ő is olyan akar lenni, mint ő, csakhogy Tim attól tart, hogy túl keményen tanul, és emiatt lemarad a normális gyermekkori élményekről. Amikor a csecsemő Tina elárulja, hogy ő BabyCorp szigorúan titkos ügynöke, aki Tabitha iskolájának és titokzatos alapítójának, Dr. Armstrong (Jeff Goldblum) sötét titkait próbálja meg feltárni, a Templeton testvérek újra egymásra egymásra találnak. A fivéreknek a közös kalandjaik során át kell értékelniük, mit is jelent a család valójában, és mi az, ami igazán számít.
A nagysikerű 2017-es animációs film, a Bébi úr folytatása Tom McGrath rendezésében ezúttal is egy eszméletlen kalandra invitálja a kicsiket és nagyokat egyaránt egy páratlanul izgalmas, szórakoztató, látványos és tanulságos történet keretén belül.
MINTAKÉPEK:

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
-

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×