Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
cirano1

Nemes István (szerk.)-Mytheronból ​szeretettel 

Recommended Posts

Nemes István (szerk.)-Mytheronból szeretettel 
pdf


covers_157401.jpg?1395404634


Irzut Kemal Jaakhreddi, kathír herceg sok mindent megélt már. Harcolt Mish ostrománál a mishrének boszorkánykirálynője ellen, aztán a kán halálát követően száműzték őt, évekig kalandozott, míg végül keleten talált új hívatást a démonok irtására esküdött Nezuvián lovagok között. Kitanulta a szakmát, a kínzás és kegyetlenkedés legművészibb fázisait, gyarapította vagyonát és kiélhette legalantasabb ösztöneit is.
Ám azzal ő maga is tisztában volt, hogy mindezt nem művelheti a végtelenségig. Előbb-utóbb akad valaki, akinek szemet szúr… vagy aki az ő szemét akarja kiszúrni.
És bekövetkezett…
Valaki, valami titokzatos személy megrendelt számára egy halálos álmot az egyik legerősebb mytheroni egyháznál, egy gyilkos álmot, mely arra hívatott, hogy megpecsételje sorsát. Mely elől nem lehet kitérni, mely valóságosabb és szörnyűségesebb bármely ébrenlétnél.

Eric Muldoom és John Caldwell közös kisregénye mellett tucatnyi remek írás várja az olvasót, hogy kalandra ragadja ebben a világfüggetlen, érdekes antológiában. Ne hagyja ki!


Eredeti megjelenés éve: 2013

A művek szerzői: Eric Muldoom, Gabriel Sandstone, Benjamin Rascal, Craig McCormack, Tim Morgan, Dougal Glendower, Quintus Moreno, Norbert Winney, Székelyhidi Zsolt, Santorina Grey, Soren Ward

Tartalomjegyzék

antológia fantasy magyar nyelvű magyar szerző

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Cherubion Fantasy Exkluzív Cherubion

>fantasy antológia
 Cherubion, Budapest, 2011


letöltés 1,6mb

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-

  • Like 4
  • Thanks 9

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×