Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
safneragnes

Caroline Kepnes-Te./Caroline Kepnes-Elrejtett ​testek

Recommended Posts


Caroline Kepnes-Te (Te 1.) 
pdf 3,5 mb


covers_326841.jpg?1600166297


Joe Goldberg, egy kis East Village-i könyvesbolt eladója egy nap úgy érzi, valóra vált az álma, mikor besétál a boltba egy fiatal írópalánta, Guinevere Beck. Beck megtestesíti mindazt, amire Joe valaha is vágyott: gyönyörű, vagány, okos, és hihetetlenül szexi – egyszerűen tökéletes.
Joe rafinált módon kezdi behálózni Becket, és hála a lány okostelefonjának, Instagram-, Twitter- és Facebook-fiókjának, hamarosan sikerül is közel kerülnie hozzá. De Joe még sokkal többre is képes, hogy hatalmába kerítse rajongása tárgyát.
És vajon Beck valóban olyan angyali és ártatlan teremtés, amilyennek Joe látja? Vagy ő még sokkal sötétebb titkokat rejteget?

Caroline Kepnes kötete vérfagyasztó beszámoló a könyörtelen, eszelős szerelemről. Betekintést enged egy mániákus elméjébe, hasonlóképp, mint John Fowles híres regénye, A lepkegyűjtő. Perverz módon romantikus thriller, amely az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót.


Caroline Kepnes: You
Eredeti mű
Caroline Kepnes: You 77%
Eredeti megjelenés éve: 2014

amerikai Amerikai Egyesült Államok egyetem énelbeszélő felnőtt tartalom férfi főszereplő filmadaptáció gyilkosság író könyvesbolt kortárs lélektani magyar nyelvű New York női főszereplő pszichés betegség pszicho-thriller regény sorozat része tévésorozat-adaptáció thriller

>
 Alexandra, Pécs, 2014


 

letöltés

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-

Caroline Kepnes-Elrejtett testek (Te 2.) 
mobi 1 mb

covers_573011.jpg?1570102265


Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került.
Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját. Hollywoodban kényelmesen elvegyül a hasonszőrű fiatal pályakezdők között, ám az elrejtett testekkel az a baj, hogy olykor elő-előbukkannak, mint sötét gondolatok, és most azzal fenyegetik Joe-t, hogy elpusztítják szíve vágyát: a végre megtalált igaz szerelmet. Nem akar ártani új szerelmének – örökké vele akar lenni. De ha a lány valaha is rájön, hogy mit tett, lehet, hogy nem marad más választása…


Caroline Kepnes: Hidden Bodies
Eredeti mű
Caroline Kepnes: Hidden Bodies 85%
amerikai férfi főszereplő krimi magyar nyelvű pszichés betegség pszicho-thriller regény sorozat része thriller

>
 Alexandra, Pécs, 2019

letöltés

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

-

  • Like 5
  • Thanks 11

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×