Jump to content
PirateClub.hu
Horvatherzso

data free Angela Petch-Toszkán ​emlék 

Recommended Posts


Angela Petch-Toszkán emlék 
epub 2020

covers_642690.jpg?1606396856

Rofellében, a kis hegyvidéki faluban, a földeken töltött nehéz nap után összegyűlnek a gazdák, az utcákat betölti az önfeledten játszó gyerekek zsivaja. A kiskamasz Giuseppe azonban távolabb húzódik a többiektől. A sötétbarna, szomorú szempár fájdalmas titkot rejt.
Kilencven évvel később egy magányos, idős hölgy, Giselda Chiozzi felfedezi, hogy házának egyik melléképületébe egy kisfiú szállásolta el magát. Davide megszökött otthonról, és nagyon jólesik neki, hogy Giselda meghallgatja bánatát. Az idős hölgy és ő összebarátkozik, és együtt göngyölítik fel Davide dédapjának történetét.
Hogyan alakul a Toszkán titokban megismert Anna gyermekeinek sorsa, és milyen elfeledettnek hitt titkok nyomára bukkan Davide, a kisfia? A könyvet ajánljuk azoknak is, akik nemcsak erre kíváncsiak, de szívesen barangolnának képzeletben Toszkána tájain, a ciprusok árnyékában vagy a friss, hegyi levegőn.
Angela Petch legújabb könyve a Toszkán titok című regényének a folytatása, amely azonban az előzmények ismerete nélkül is jól követhető.


Angela Petch: A Tuscan Memory
Eredeti mű
Angela Petch: A Tuscan Memory
Eredeti megjelenés éve: 2020

20. század magyar nyelvű Olaszország regény romantikus történelmi regény Toszkána

>
 Athenaeum, Budapest, 2021


letöltés

Hidden Content

    Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.


-

  • Like 6
  • Thanks 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×