Jump to content
PirateClub.hu

Internet beállítás


Mia
 Share

Recommended Posts

 Nemrég hirtelen korlátozott lett az internet elérésünk. Felhívtam a Digit, kidertítette, hogy a wifi router ment tönkre. Átmenetileg kiktattuk, amíg nem eszek egy másikat. sajnos, azóta minden bekapcsoláskor újra csatlakoztatni kell az internetre a gépet, név és jelszó beírásával. 

Windows 8.1-et használok. Mit, azaz hogy kellene beállítanom még  ahhoz, hogy simán csatlakozzon? Digis tv, telefon, net van, modemmel.

Azóta megérkezett az új wifi router (Archer C54,) de hiába dugja a párom össze, a TP-Link oldala sem jön be( se számmal, se a tplinkwifi.net). Gonmdolom, a hibás-hiányos alapbeállítás miatt.

Link to comment
Share on other sites

Én nem vagyok szakembere a témának, de szerintem a wifis modemeknek egyedi "tartozéka" (legalábbis az én szolgáltatómnál) a kapcsolódáshoz szükséges adatok. Magyarul új eszköz esetén új adatokat kell megadni a kapcsolódáshoz. Ez az én estemben a modem alján megtalálható, bár nem ilyen szépen leírva hogy felhasználónév és jelszó, de a modem neve alatt ott a 8 karakter jelszó is. Nem valami ilyesmiről lehet szó? Természetesen a környéken lévő modemeket mind látja a laptop, amiből ki kell választani a sajátot, de az ehhez szükséges információk mind ott vannak a modem alján.

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a választ, de a probléma wifi router nélkül, csak a gép és a modem összekötésénél áll fent elsőként, tehát alapból nem jó valami a beállításban.  hálózati és megosztási központ, új kapcsolat, csatlakozás az internethez, PPPoE beírása jelszóval -ezt csináltatta a Digi végig és minden alkalommal újra végig kell kattintgatnom, meg beírni a felhasználónevet, jelszót. A router nincs beiktatva, csak a modem és a gép között van kapcsolat. Ilyenkor szélessávú kapcsolatok jönnek létre, beszámozza, hogy hanyadik, az Ethernetre meg azt írja, hogy nincs hálózati hozzáférés. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...