Jump to content
PirateClub.hu

Anya Seton könyvei


Recommended Posts

image.png.c1ce29cf0d871c70df6b693c218b5500.pngimage.png.9e44b33bf9b3c9717841ff7d1179cb7f.pngimage.png.284226470c82bc4a19e6f485dae54894.pngimage.png.e40a6a5e721a74eb520747c10282e0d8.png

 

A hűség foglyai (epub)

A kietlen skót határvidéken Lord Charles Radcliffe érzelmes dudaszó hangját követi egy fiatal lánnyal. A szerelmespár cigányok táborában találja magát, ahol egy öregasszony, Charles tenyerét riadtan vizsgálva, szörnyű jóslatot mond: kard, elhervadó virág, hóhér bárdja – az ifjú nemes el van átkozva.

Anya Seton regénye nagyszabású, színes korrajz a 18. századi Angliáról és Amerikáról, egyúttal megindító tanúságtétel a legalapvetőbb emberi értékekhez való ragaszkodásról. Szeretet, szerelem, hűség és becsület ebben a regényben folyamatosan próbára tétetik minden rendű és rangú szereplő számára.

https://mega.nz/file/jwggwSIK#4h0_fAOB_qvrGDoWzaiCBMUCCOySeCqqeYvFZdL8FO0

 

Avalon (mobi)

Ez a lebilincselő romantikus történet kontinenseken és évszázadokon át repíti az olvasót. Rumon francia herceg hajótörést szenved a cornwalli tengerparton. Küldetése, hogy megtalálja Arthur király legendás Avalonját. Rumon találkozik a magányos Merewynnel, és életük hamarosan összefonódik. Anya Seton ismét bizonyítja, milyen mesterien ötvözi a történelmi részleteket a mesés elemekkel.

https://mega.nz/file/D44ghAgQ#aYd3jcAjuIYBGcQPDL3BH5NBEuPgo9uO1wLCVg_RzQg

 

Elizabeth 1-2. (epub)

A több évtizedet felölelő családregény lenyűgöző történelmi tabló, amely az első észak-amerikai államokat megalapító angol és holland telepesek közel négyszáz évvel ezelőtti történetét kelti életre.

A regény főhőse egy londoni patikus lánya, Elizabeth Fones, aki önáló gondolkodásával, természettudományos érdeklődésével már egészen fiatalon kiemelkedett a környezetéből. John Winthrop, a Massachusetts-öbölbeli első kolónia kormányzójának unokahúgaként Elizabeth maga is kénytelen volt csatlakozni az Újvilágba elhajózó puritán angolokhoz, akik vállalták a sokak szemében esztelenségnek tűnő utazást, életüket kockáztatva nekivágtak az ismeretlennek, hogy a semmiből városokat teremtsenek.

https://mega.nz/file/zlhEEaCA#iGIR8jKGsozdDJDDtNnBpU7G1Ln2YQ5gqtHMkY18VQg

https://mega.nz/file/uwpCXQIS#F8mUM1ft7ohztcSJGYpt5VxAAFP65zO5QCpAk4FTCXQ

Katherine 1-2. (pdf-epub)

A Katherine és Lancaster hercege közt szövődött szenvedélyes szerelem állandó próbáknak kitett titkolt, mégis mindenki által tudott viszony. A tündöklő asszonyt, a büszke tartású nőt óhatatlanul szájára veszi az udvar, mindamellett bujkálásra, állandó várakozásra kárhoztatja. A herceg hónapokig távol van, lopott órákat tölthetnek csak együtt. A kettejüket összetartó izzó kapcsot nemcsak a távolság, a hatalmi és örökösödési harcok, gyermekeik bizonytalan jövője, hanem saját hullámzó érzelmeik is kikezdik.

Eközben az országot felforgatja az 1381-es parasztfelkelés, és ez a zűrzavar fordulópontot jelent az asszony életében is. Katherine hite szerelmükben, ha eddig néha el is bizonytalanodott, mindvégig feltétel nélküli volt, ám amikor ráeszmél élete szörnyű titkára, vezeklésre ítéli magát. Hozhat-e ítéletet Katherine a sorsa felett, magára veheti-e királyok és a társadalom bűneit, megtagadva ezzel az öröknek vélt szerelmet?

A két kötetben megjelenő magával ragadó könyv Katherine Swynford és John of Gaunt szerelmének igaz története; a szerelemé, amely megváltoztatta a történelmet, azé a két emberé, akiket a brit királyi család őseiként tartanak számon.

https://mega.nz/file/T1gUnaqb#44TQipn4zyc_dr54ZNgIpXQQw2i9TMJDMbs8cCG1e_U

https://mega.nz/file/bxhCVIaK#9UgWG_Cxxn8HmZcCCaOJSjtjaDWt4afby5sXuVMGupg

  • Like 4
  • Thanks 13
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...