Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Laco80

Clive.Cussler-A.satan.bankarja.(Isaac Bell nyomozó esetei 1.)(2015)EPUB

Recommended Posts

Clive.Cussler-A.satan.bankarja.(Isaac Bell nyomozó esetei 1.)

covers_370952.jpg?1447371988

CLIVE CUSSLER évtizedek óta szórakoztatja az olvasókat izgalmas és fordulatokban gazdag regényeivel. A Dark Pitt-könyvek és az Oregon-akták szerzője ezúttal történelmi krimisorozattal jelentkezik, amelynek főszereplője egy igazi Sherlock Holmes-i figura, az okos és rendíthetetlen kitartásáról híres ISAAC BELL detektív.

1906-ot írunk. Két éve kegyetlen bűntények sorozata sújtja Amerika nyugati államait, a forgatókönyv pedig mindig ugyanaz: egy titokzatos férfi bemegy a bankba, kirabolja, hidegvérrel meggyilkol minden szemtanút, majd nyomtalanul eltűnik. A hatóságok nem nézhetik tovább tétlenül a Sátán Bankárjának nevezett bandita pusztításait, és bevonják a nyomozásba Isaac Bellt, a ravasz és tehetséges detektívet.
A nyomozó hamar rájön, hogy a legélesebb eszű bűnözővel áll szemben, akivel valaha dolga volt. Tudásának, helyes következtetéseinek és ösztönös megérzéseinek köszönhetően azonban többször is közel jár ahhoz, hogy elfogja a gazembert és gyönyörű segítőjét. De a sarokba szorított férfi durva ellentámadásba lendül, és a kocka fordul: a vadász válik célponttá. Bell már nemcsak a játszma megnyeréséért, hanem az életéért is küzd…

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 2
 • Thanks 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Az "ouo.io" web-oldal a "HTML/ScrInject.B trójai" kártevőt telepíti a gyanútlan felhasználó számítógépére, majd a "mega.nz" web-oldalról letölti a könyvet.

Aki a kártékony programot nem kívánja a gépére telepíttetni, az az alábbi link-ről közvetlenül is letöltheti a könyvet:

 

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 4
 • Thanks 8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×