Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Mia

Nem élő linkek beszúrása

Recommended Posts

Anno tudtam, sok-sok évvel ezelőtt. Rendszeresen töltöttem fel mindenfélét, de már elfelejtettem, hogy is kell úgy beírni egy letöltő linket, hogy az ne legyen élő link - azaz csak kimásolni lehessen, ne rákattintani. Ide, a könyvekhez szeretnék feltölteni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szia!

Itt találsz segítséget ha esetleg képeket is szeretnél behelyezni a Témáidba, és a Code Tag a legutolsó hozzászólásban van, amit a képen látsz úgy néz ki a felső menüsorban Téma ill. hozzászólás nyitásánál, szerkesztésénél. A Direct Link-et kell berakni a Code Tag mezőbe.

Üdv,

B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Köszönöm a választ, de még mindig ködös! Sajnos, tényleg nagyon rég volt...

Láttam ott egy Code tag-et a végén, de nem emlékszem, hogy abban pontosan hova kell tenni a linket. Valami olyasmi rémlik régről, hogy a lin k elejéhez is kellett tenni- talán szögletes zárójelet, meg olyasmit beírni, hogy url... és a végére is ilyesmi került, csak oda be kellett rakni még a perjelet is...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szia!

Írok egy webcímet pl.

https://hu.wikipedia.org

nincs Code Tag-ba rakva. Ezt így tilos a fórumszabályzat szerint (kivéve pirateclub linkeket).

Most hogy ez a direkt link Code Tag-ba kerüljön - de a fórummotor CODE-nak nevezi - azt kell csinálni hogy az egér bal gombját betartva nyomva bejelölöd a https://hu.wikipedia.org

webcímet és ha ez megvan akkor rámész a </> ikonra a felső menüsorban amit látsz picit feljebb ha pl. hozzászólást írsz vagy szerkesztesz.

Ha jól csináltad akkor megjelenik egy téglalap, benne a webcímmel.

Most véglegesíted a webcímet, mégpedig egyszerűen úgy hogy rákattintasz a felugró mező bal alján levő mezőre amiben ez áll: Beillesztés a hozzászólásba

Ha jól csináltad akkor így fog kinézni a webcím:

https://hu.wikipedia.org

 

De először csináld meg a Témádat, utólag is megteheted ezt. Remélem érthetően sikerült leírnom. Ha nem sikerülne akkor írj, valami videótutorialt csinálok akkor Neked. Régen másképp volt igen, de már új fórummotor van, ezzel némileg csuklókímélőbb működni :)

Esetleg csinálj próbaképp itt hozzászólásban egy általad nyitni kívánt Témát, adj meg hozzá egy letöltési linket is vagy bármilyen link jó, és megnézzük hogy mit tehetünk :)

Üdv,

B

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nagyon köszönöm a segítséget, a letöltési linkeket így már sikerült betennem! Majd megpróbálok képeket is berakni a napokban.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×