Jump to content
Sign in to follow this  
sohajda

hidden object Hidden Expedition CE. Hun-Eng. 1-18

Recommended Posts

Hidden Expedition 1 - Titanic ENG (2006. július 22)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

592Hidden_Expedition_1.jpg

A Titanicot 2006. július 22-én adták ki a Windows számára. 2009. augusztus 1-jén került kiadásra az iPhone és az iPod Touch iOS részére.Ebben a játékban a játékos egy kincsvadász szerepet játszik a Hidden Expedition Adventure League (H.E.A.L.) munkájában, hogy megvizsgálja a Titanic óceánjáró roncsát. A Titanic Múzeum Alapítvány felfedezett egy ritka műtárgyat - a királyné ékszeres koronáját - a hajón volt, és felvette a HEAL-t, hogy visszaszerezze azt, valamint minden más olyan darabot, amely értéket jelenthet a múzeum számára. A játékosoknak korlátozott idő áll rendelkezésére a rejtett objektum jelenetek kereséséhez a hajó minden területén, vagy az oxigénük elfogy.
A játék zenéjét Jean-Marc Lederman készítette.
A független nyomkövető helyszínek (game-sales-charts.com) szerint, a 2006. július 19-i kiadás után, a rejtett expedíció: az Everest szinte minden jelentős alkalmi játékterjesztő oldalon felmászott a top 10-be. Ezen túlmenően ezen helyszíneken 11-en tartotta az # 1 értékesítési helyet.

1912. április 14-én az RMS Titanic nagy gőzhajója jéghegyre csapott, és néhány óra múlva az Atlanti-óceán mélyére esett. A Hidden Expedition Adventure League részeként ez az egyszeri fenséges hajó roncsainak felfedezése és antik tárgyak gyűjtése a Titanic Múzeum számára. 14 merülési misszión keresztül 17 helyet fogsz a hajón megragadni, hogy ügyesen rejtett nyomokat nyerjenek a végső műtárgyhoz: The Crown Jewels. Készüljön fel arra, hogy elveszítse magát egy epikus arányú történelmi kalandban!
A Titanic fedélzetén egy víz alatti ártalmatlanító áll
Több száz elem megtalálható
14 mini-játék
Az expedíció folytatódik

425HE1screen1.jpg
808HE1screen2.jpg
180HE1screen3.jpg

Game System Requirements:
OS: Windows 2000/Windows XP/Windows Vista/Windows 7
CPU: 600 Mhz
RAM: 128 MB
DirectX: 6.0
Hard Drive: 43 MB

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 2 - Everest ENG (2007. június 1)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

521Hidden_Expedition_3.jpg

Rejtett expedíció: Az Everest 2007. június 1-jén jelent meg. A Hidden Expedition Club tagjaként a játékos megpróbálja elérni az Mt. Everest három versenyző klub előtt áll. De először a játékosnak találnia kell egy titokzatos kalandort, aki segíthet megtalálni a rejtett járatot. Ez a játékos a Latin-Amerikában, Európában és Ázsiában számos helyszínen vezet a Mt. Everest.
A játék a világhírű hegymászó és a Mt. Everest hegymászó, Ed Viesturs asszisztensként, aki útmutatást nyújt a különböző helyszíneken. A Viesturs részt vett a játék tényleges fejlesztésében, valamint a National Geographic Ventures-szel, amely együtt dolgozott a Big Fish Games-el, hogy felvegyék a "National Geographic gazdag videót, fényképeit, történeteit és más szerkesztőségi forrásait a korábbi Everest expedíciókból és a National Geographic hihetetlenül felfedezési és kalandtartalom gyűjtése a játékba.
Az iOS-verzió 2009. május 14-én jelent meg. Ez a Big Fish Game első játéka volt, amely az akkori iPhone piacon célzott játékokat jelentette. A vezető művész, Shawn Wood és a vezető programozó, Tyson Chihaya kapta meg a feladatot az iOS-platform játékának átdolgozására. A sorozat népszerűségének és a Big Fish első iPhone-játékának köszönhetően Woods megjegyezte, hogy "egy kicsit nyomást éreztek, hogy helyes legyen." A csapat elkezdte először a PC verzión keresztül játszani, hogy eldöntse, hogy mely elemek szükségesek. megváltozott a PC-játékok és az iPhone közötti különbségek miatt, valamint hogy megnézhessük, milyen fejlesztések történhetnek. Ezután meg kellett szüntetniük az eredeti kódot, és át kell írniuk, mivel a PC-s játékokat az Adobe Flash és az Adobe igazgatójával készítették, míg az iOS játékot az Objective-C-ben kellett írni.
Az iPhone jelentősen kisebb képernyője miatt a csapatnak újra kellett terveznie a gombokat és a rejtett objektum jeleneteket. Az eredeti objektumok közül sokan túl kicsi ahhoz, hogy a képek átméretezése 320x480-as méretre történjen, ami a jelenetek és néhány mini-játék megváltoztatását eredményezte. A csapat emellett kihasználta az iPhone érintőképernyős vezérlőket és a nagyítási lehetőségeket, hogy a jeleneteket felhasználható formává tegye.
A Big Fish szerint a játék kiadása után a játék gyorsan emelkedett az iPhone eladási diagramjainak tetejére, és a felhasználók 5-ből 4 csillagot értékeltek. A játék sikerével a Big Fish elkötelezte magát amellett, hogy továbbra is kiadja az iPhone és iOS játékokat.

A Titanic roncsának sikeres felfedezéséből származó friss, a Rejtett Expedíciós Klub az egyik legszebb tagját az Everest csúcstalálkozójába vetett versenyben egy hatalmas ellenfelek csoportjával aknázza. Más csoportok harcolnak, hogy legyetek az első, hogy találkozzanak az Everest-hez. Az Ed Viesturs Expert Everest mászó segít Önnek az út mentén. Fedezze fel a világ titkait, amikor rejtett nyomokat talál. Verseny a világ tetőjére!
Több mint 30 lenyűgözően szép jelenet a világ minden tájáról.
4 Karakter mini-játékok.
Ed Viesturs exkluzív felvétele a világ legveszélyesebb csúcsairól.
Versenyezz a világon az Everest eléréséhez!
Az expedíció folytatódik

231HE3screen1.jpg
609HE3screen2.jpg
447HE3screen3.jpg

Game System Requirements:
OS: Windows 2000/Windows XP/Windows Vista/Windows 7
CPU: 600 Mhz
RAM: 128 MB
DirectX: 6.0
Hard Drive: 84 MB

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 3 - Amazon-with Strategy Guide ENG (2008. június 20)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

458Hidden_Expedition_2.png

Rejtett expedíció: Az Amazon 2008. június 20-án jelent meg a Windows számára. Két évvel azután, hogy 2010. április 2-án kiadták az iOS-eszközök verzióját, ideértve az iPad, iPhone és iPod Touch készülékeket is. Ez a verzió többjátékos módot tesz lehetővé, lehetővé téve, hogy két játékos egymás ellen versenyezzen osztott képernyős módban, és integrálja az OpenFeint díjazási rendszerét. A Big Fish Games Studios alelnöke, Patrict Wylie kijelentette, hogy ezek a változások "átalakítják a készüléket egy modern társasjátékgá". Az Amazon Kindle fekete-fehér változata 2011. július 28-án következett be.
Ebben a sorozatban a játékos vállalja a Hidden Expedition Adventure Club tagjának szerepét, aki meglátogat néhány embert, akik eltűntek az Amazonban, beleértve barátodat és biológust is. A játék zenei és hanghatásait a SomaTone Interactive Audio készítette.

A Big Fish Games Studios eljut egy kalandba az Amazonas lenyűgöző világába, a Rejtett Expedíciós csapat pedig egy hiányzó professzort keres. A legendás Beetle-templomra utaló, rongyos térkép az egyetlen nyom, amint elkezdi a kalandot mélyen az Amazonas-esőerdőbe. Fedezze fel a városokat, templomokat és romokat, miközben felszabadítja az ősi, mégis fejlett civilizáció titkait. Ez a kaland a legnagyobb a Hidden Expedition csapat számára, és a Beetle Temple felfedezése csak a kezdet.
Nyissa ki az Amazon legnagyobb titkát
További jelenetek, rejtvények és kaland
Bonyolultan szőtt mini-játékok

784HE2screen1.jpg
635HE2screen2.jpg
597HE2screen3.jpg

Game System Requirements:
OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7
CPU: 800 Mhz
RAM: 512 MB
DirectX: 7.0
Hard Drive: 167 MB

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 4 - DevilsTriangle With Guide ENG. (Oct 25, 2009)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

866Hidden_Expedition_4.jpg

Miközben a Bermuda-háromszög küldetését vezeti a csapat elveszett tagjának megtalálásához, Ön és a Rejtett expedíciós kalandcsapat találják magukat a fel nem használt szigeten. Ebben az elektrifikáló Rejtett objektum kalandban megoldja a kihívást jelentő rejtvényeket, feltárja a színes varázslatok titkait és kinyit egy 400 éves rejtélyt. Legyél elragadtatva a sziget egyedülálló szépsége, amint versenyezsz, hogy megszabadulj az ördög háromszögének sötét fogságától!

404HE4screen1.jpg
472HE4screen2.jpg
452HE4screen3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista
CPU: 2.0 GHz
RAM: 1280 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 340 MB

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 5 - The Uncharted Islands CE Eng. (Aug 13, 2011)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

369Hidden_Expedition_5.jpg

Miután összeomlott a kirakodott szigetek egy rendkívüli sztringjére, hirtelen a kalandba nyúlik! Hamarosan egy olyan könyörtelen kalóz vadászik, aki a régóta elveszett szigetlánc értékes és veszélyes titkait tartja. Használja a Rejtett objektum készségeit, hogy felfedezze azokat az eltemetett rejtélyeket, amelyek mélyebbre és mélyebbre vezetik a Rejtett expedíció titkait: The Uncharted Islands!

626HE5screen1.jpg
337HE5screen2.jpg
227HE5screen3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7
CPU: 1.2 GHz
RAM: 512 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 354 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 6 - Smithsonian Hope Diamond CE HUN (Dec 19, 2013)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

398Hidden_Expedition_6.jpg

Egy semmi közepén egy vonaton vagy, és egy veszélyes tolvajok egy csoportja azt mondja el nekik, hogy hol találják meg a Hope Diamond sáfrányait. Mint a legújabb Hidden Expedition toborzása, meg kell találnod a shardset, mielőtt…
A Hidden Expedition sorozat ebben az izgalmas folytatásában az utazás a Smithsonian Intézet ikonikus kastélyától a legtávolabbi dzsungelhez vezet, amikor nyomon követed a hiányzó szilánkot és megtanulod a Hope Diamond titkait.

461HE6.1.jpg
832HE6.2.jpg
704HE6.3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8
CPU: 2 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 993 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 7 - The Crown of Solomon CE HUN (Jul 3, 2014)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

177Hidden_Expedition_7.jpg

Az expedíció folytatódik… Nyomon követheti Salamon király koronájának töredékeit és fóliázzon egy őrült cselekményt a legkedveltebb sorozata után! De mielőtt Robideaux rakománya biztonságosan vissza tudna térni a múzeumhoz, ahol a birtokában van, egy bűnöző értékes árut lopott el. Ez egy darab Salamon király koronájáról, amely sokáig széttöredezett, és töredékei szétszóródtak a világon. Lehet időben felvenni a darabokat?

257HE7screen1.jpg
673HE7screen2.jpg
910HE7screen3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8
CPU: 1.4 GHz
RAM: 514 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 1.01 GB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 8 - Smithsonian Castle CE HUN (Dec 20, 2014)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

551Hidden_Expedition_8.jpg

Big Fish Games szerkesztő választása! Ezt a címet választották a magas színvonalú és a játék klub béta tesztelői által elért hihetetlenül pozitív vélemények alapján. Az EIPIX-től, a Big Fish és a Smithsonian Institution együttműködésével, a Hidden Expedition sorozat epikus folytatása! A régi haverod és H.E.L.P. operatív Sam felhívja Önt, hogy vizsgálja meg a furcsa anomáliát a Smithsonian kastélyban. Hamarosan megtanulod, hogy többet találsz erre az anomáliára, mint a szemnek, és H.E.L.P elérése a Smithsonian történelmi alapjaira nyúlik vissza. Nyissa ki az időutazás titkait, amikor követi a nyomokat a Smithsonian Castle polgárháború múltjában.

A gyűjtő kiadása tartalmazza:
Race H.E.L.P. ügynökök Helen időgépére!
Gyűjtse össze a tényező kártyákat, hogy megismerje a Smithsonian történetét
Az új rejtvények feloldása és a mini-játékok és a HOP-k visszajátszása
Gyűjtsük össze az eredeti zenét, a háttérképeket és a videókat
Nyissa meg az átfogó stratégiai útmutatót

608HE8.1.jpg
849HE8.2.jpg
269HE8.3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8
CPU: 1.4 GHz
RAM: 514 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 872 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 9 - Dawn of Prosperity CE ENG. (Aug 26, 2015)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

915Hidden_Expedition_9.jpg

Helló, ügynök! Van egy másik furcsa esetünk. Egy szokatlan jelet észleltünk egy régi időjárási állomás közelében. Furcsa remegést észleltek ott, bár a terület nem aktív földrengés zóna. A közeli obszervatórium évek óta elhagyott tevékenysége után is jelzi a tevékenységet. Gyanítunk, hogy valami nagy - és talán baljós - történik ott. Kövesse nyomon a jelet, és fedezze fel az igazságot!

Collectors Edition funkciók:
Játssz a bónusz játék egyik legszebb géniuszaként!
Keressen világszerte gyűjthető anyagokat az egész világon!
Ismételje meg a HOP-kat és a rejtvényeket!
Szerezd meg a stratégiai útmutatót!
Keressen különleges eredményeket!

653HE9screen1.jpg
792HE9screen2.jpg
149HE9screen3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8
CPU: 1.4 GHz
RAM: 514 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 762 MB

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 10 - The Fountain of Youth CE HUN (Jan 6, 2016)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

568Hidden_Expedition_10.jpg

Amikor egy gyanús szervezet átveszi a Sri Lanka egyik legfontosabb régészeti lelőhelyének helyreállítását H.E.L.P. ügynököket felkérnek felügyeletre. Hirtelen eltűnt a velük való kommunikáció, így hívták meg, hogy menjen egy küldetésre, és ellenőrizze, mi folyik itt.
Amint kilép a repülőgépből, világossá válik, hogy valami több történik. Az oldal furcsán csendesnek tűnik egy olyan helyre, amelyet a helyreállítási munkásokkal kellett elcserélni, és az ügynökök keresése elkerülhetetlen. Minél többet fedez fel, annál jobban részt vesz a rendkívül váratlan körülmények között. A nyomok az ismeretlen irányba mutatnak, és a tények a történetet nagyobbra vetik, mint bárki más elképzelni.
Készen állsz arra, hogy lépj be az ősi földre, és kezdd el a kalandot, hogy felfedezd az emberiség egyik legnagyobb titkát?

A gyűjtő kiadása tartalmazza:
• Menj vissza időben a Magellan egyik legénységévé a bónuszjátékban!
• Ajándéktárgyakat gyűjteni az utazásból!
• A Magellan útjairól készítsen szórakoztató tényeket!
• Szerezze be a rendelkezésre álló stratégiai útmutatót!
• Élvezze a háttérképet és a további játékművészetet!

400HE10screen1.jpg
578HE10screen2.jpg
429HE10screen3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.4 GHz
RAM: 514 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 752 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 11 - Midgards End CE HUN (Jun 2, 2016)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

117Hidden_Expedition_11.jpg

A lábujjaidon, ügynök! Valaki éppen megtámadta a H.E.L.P.-t. akadémia, betört a boltozatba, és ősi térképet készít. Minden jel egy belső munkára utal, de ki lenne elég kemény és ostoba ahhoz, hogy ilyen dolgot tegyen? És mit akarnak egy olyan térképpel, amely egy norvég mítoszhoz kapcsolódik a világ végéről? A világ minden tájáról, Budapesttől Grönlandig, ebben az akciódús rejtett objektum puzzle kalandjátékban!

A Collector Edition tartalmazza:
• Kövesse az őrültet a bónuszjátékban az ártatlan sarkvidéki bányákban!
• Rejtett jelek és bónusz tartalmak összegyűjtése
• Nyissa fel a szuvenírterem titkait
• A mini-játékok és a HOP-k visszajátszása
• Hozzáférés a hasznos stratégiai útmutatóhoz

756HE11screen1.jpg
687HE11screen2.jpg
332HE11screen3.jpg

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 800 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 12 - The Eternal Emperor CE HUN (Sep 1, 2016)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

841Hidden_Expedition_12.jpg

A Qin mauzóleuma, az első császár, két ezer évig lezárták. Most, régészeti személyzet részeként az első lesz, aki látja csodáit! A sír megnyitása azonban régóta kitűzött ambíciókat és baljós terveket tárhatott fel. Meg tudja fedezni a rejtett menetrendet és megállítani, mielőtt túl késő lenne? Látogasson el néhány Kína lélegzetelállítóbb látnivalójába, amikor rohanhatsz egy szörnyű program megállítására!

A gyűjtő kiadás jellemzői:
• Vizsgálja meg az ókori kínai rejtélyt, és segítsen megmenteni a mai Kínát!
• Bónusz kihívások feloldása és rejtvények és mini-játékok lejátszása.
• Gyűjtse össze ajándéktárgyait, ténykártyáit, morphing-objektumait és még sok minden mást!
• Emlékezzen az utazásokra videókkal, hangsávokkal és háttérképekkel.
• Soha ne fogyjon a hasznos stratégiai útmutatóval.

152HE12screen1.jpg
309HE12screen2.jpg
762HE12screen3.jpg

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 780 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 13 - The Lost Paradise CE HUN (Dec 22, 2016)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

421Hidden_Expedition_13.jpg

A napsütötte tengerparton ébredt fel az emlékei. Gyűjtsd össze a gondolataidat, és lépj át a trópusi Costa Rica-n keresztül, hogy emlékezz arra, hogyan kerültél oda. A gazdag ember azt állítja, hogy egy új energiaforrás egy halott civilizációhoz kapcsolódik, amit a tenger alatt rejtettek. Elveszett örökre, vagy te leszel az, aki kinyitja titkait? Ismerje meg ezt a szív-lüktető rejtett objektumú puzzle kalandot.

A gyűjtő kiadása tartalmazza:
• Ismerje meg a Diquis tragikus történetét a bónusz fejezetben.
• Keresse meg a rejtett kollekciókat, morphing tárgyakat, ténykártyákat és ajándéktárgyakat.
• Keressen különféle egyedi eredményeket.
• Elakadt a műsorszámokban? Nézze meg a hasznos stratégiai útmutatót.
• Magában foglalja a zene, a koncepcióművészet, a háttérképek és a visszajátszható HOP-ok és a mini-játékok!

890HE13screen1.jpg
484HE13screen2.jpg
300HE13screen3.jpg

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 1 GB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 14 - The Pearl of Discord CE HUN (Apr 7, 2017)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Magyar

324Hidden_Expedition_14.jpg

SEGÍTSÉG. meghívott egy gyöngyházba, hogy megvizsgálja a felbecsülhetetlen értékű gyöngy lopását, amelyet maga a Marco Polo tulajdonolt. Sajnos az akrobatikus tolvaj veszélyes kihívást jelent az Ön számára. Új eszközökkel élesítve a H.E.L.P. kövesse a tolvaj nyomvonalát az egész világon! Vegyük vissza a gyöngyöt egy sötét szervezetből, mielőtt beleesik a rossz kezébe ebben a merész rejtett objektumú puzzle kalandjátékban!

A gyűjtő kiadása tartalmazza:
• Velence mentése a bejövő dagályról a bónusz fejezetben!
• A HOP-ok és a mini-játékok lejátszásával új magasságokba ütközhet.
• Élvezze a kollekciókat, a zenét, a koncepcióművészetet és még sok minden más!
• Soha ne veszítse el a stratégiai útmutatót!

969HE14screen1.jpg
723HE14screen2.jpg
507HE14screen3.jpg

System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8
CPU: 1.4 GHz
RAM: 514 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 800 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 15 - The Curse of Mithridates CE ENG (Oct 27, 2017)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

629Hidden_Expedition_15.jpg

Az Eipix Entertainment büszkén mutatja be a legizgalmasabb kalandot a legnépszerűbb Hidden Expedition sorozatban! Amikor egy földrengés Törökországban rejtett palotát tár fel, H.E.L.P. elküldi a legjobb régészeit a helyszínre, hogy felfedje titkait. De a katasztrófa után sokáig nem kutatnak. Most csatlakozhat a mentőcsapathoz, hogy megtalálja őket! De légy óvatos, a hírhedt Poison King palotájában sok halálos csapda van. Kövesse nyomon a hiányzó ügynököket, és használja fel a kutatásokat, hogy életre keljen, mielőtt a földrengések lezárják a sorsodat ebben a lenyűgöző rejtett objektumú kaland kalandban!

Collectors Edition szolgáltatásai:
• Versenyezzen az idő ellen a bónusz fejezetben!
• Játsszon kihívást jelentő HOP-kat és mini-játékokat, és nyerjen eredményeket.
• Nyissa ki a titkos szobát és töltse ki a gyűjteményeket!
• Gyűjtsük össze az eredeti koncepcióművészetet, a háttérképeket, a hangsávokat és így tovább!
• Soha ne veszítse el a stratégiai útmutatót!

180HE15screen1.jpg
145HE15screen2.jpg
563HE15screen3.jpg

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 870 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 16 - The Golden Secret CE ENG (Feb 9, 2018)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

197Hidden_Expedition_16.jpg

A HQ fontos kéréssel megszakítja a sí nyaralását: utazzon Genfbe, hogy megvásároljon egy ősi tárgyat, amely nagyon jól tudja tartani a H.E.L.P. hosszú történetének titkait. De nem lesz könnyű. Magas tétű árverésen a nyertes ajánlattevőnek kell lennie. Szerencsére H.E.L.P. a számlát alapozza meg! Sajnos nem vagy az egyetlen fél, akit érdekel ez a tárgy. Meg tudja oldani a titokzatos aranykerék titkait, vagy az H.E.L.P. eredete örökre elveszik? Ismerje meg ezt a festői rejtett objektumú kalandjátékot!

A játék tartalmazza:
• Legjobb az ellenfeleid és fóliázd ki a ravasz telek a bónusz játékban.
• Keressen rejtett szimbólumokat, morphing objektumokat és ténykártyákat.
• Keressen különféle egyedi eredményeket.
• Szükségem van segítségre? Nézze meg a stratégiai útmutatót!
• Élvezze a ajándéktárgyakat, a visszajátszható HOP-kat, a mini-játékokat, a háttérképeket, a koncepcióművészetet és így tovább!

550HE16screen1.jpg
550HE16screen2.jpg
926HE16screen3.jpg

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 660 MB

Használati útmutató:
1: Kicsomagolod (winrar)
2: A kapott mappát megnyitod
3: Katt az ikonra (alkalmazás)
4: Játszol

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 17 - The Altar of Lies CE ENG (Jul 20, 2018)
Kategória: PC.Hidden Object
Nyelv: Angol

822Hidden_Expedition_17.jpg

IpEipix Entertainment büszkén mutat be egy másik izgalmas fejezetet a Hidden Expedition sorozatban! Miközben egy Hondurasba utazik, hogy megtalálják az ősi műtárgyat, csapata megbénult. Csak azért, hogy kettős ügynökként vádolják, csak akkor szabadulsz fel. Most meg kell kerülni a H.E.L.P. ügynökök, és megtalálják a módját, hogy töröljék a nevedet, mindeközben az igazi bűnös keresése során. Meg tudja fedezni az igazságot és törölni a nevét? Ismerje meg ezt a szegecselt rejtett objektumú kalandjátékot!

A gyűjtő kiadása tartalmazza:
Nézze meg, hogy van-e, amit a bónuszjáték bizonyos végzetének elkerülésére tesz!
• Élvezze a ajándéktárgyat, a zenét, a koncepcióművészetet és még sok minden mást!
• Gyűjtsön el rejtett jeleket és morphing tárgyakat.
• Számos egyedülálló eredményeket kereshet.
• Soha ne veszítse el a stratégiai útmutatót.

743HE17screen1.jpg
833HE17screen2.jpg
772HE17screen3.jpg

Minimum System Requirements:
OS: Windows XP/Vista/Win7/Win8/Win10
CPU: 1.6 GHz
RAM: 1024 MB
DirectX: 9.0
Hard Drive: 500 MB

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Expedition 18 - Neptunes Gift. Beta ENG. (2019)
Kategória: PC.Hidden Object Beta verzió
Nyelv: Angol

254Hidden_Expedition_18.jpg

Egyelőre nincs tartalmi leírás.

820HE18b.1.jpg
744HE18b.2.jpg
919HE18b.3.jpg

Rendszerkövetelmények:
• OS: Windows XP/Vista/7/8/10
• CPU: 1.0 GHz
• RAM: 1024 MB
• DirectX: 9.0
• Hard Drive: 294 Mb

Telepíted és játszol.

Hidden Content

  Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

 • Like 1
 • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×