Jump to content
PirateClub.hu

Letöltés Data.hu -ról


JarvanIV
 Share

Recommended Posts

újfent segítségeteket kérem!

 

A JDownloadert használtam eddig a data.hu ról való letöltéshez, de most képkódot kér, és bedob vagy 3 ablakot, aminek nem sok köze van a data.hu hoz, vagy a képkódhoz.

a data fiókomba belépek, akkor simán letöltök, mint eddig mindig az évek során, ott sosem kért semmiféle képkódot, és most sem.

Most még használom egyéb más letöltések céljára az internet downloader managert, de abban nem tudom hogy lehetne beállítani a datás prémiumomat, és azzal tudjon működni... Lehet be sem lehet állítani benne ?

Vagy, Valaki tudna egy hasonló letöltő progit, olyasmit mint a JDownloader volt? (van data prémiumom)

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm szépen, már meg is csináltam, és jön szépen! :)

Viszont  ahogy én csináltam az lehet hogy nem az igazi, Mert a bal felső sarokban lévő Új URL gomb megnyomásakor betettem az datás linket, és két problémám van, az egyik, hogy oda csak egyszerre egy linket lehet betenni, a másik, hogy alatta újra kéri a felhasználó nevet, és jelszót.

(csináltam róla képet is, de nem tudom hogy lehet ide betenni, annó a "képfeltöltés.hu"-t használtam, de az már rég volt.)

Lehet hogy nem jól csináltam valamit?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Én ilyennel még nem találkoztam, úgyhogy ezért gondoltam hogy most leírom ide... (bár lehet nem ide kellett volna?? :o )

Mostanra kiderült mi volt a probléma :(

Egy Kori féle 2019 es februárig frissített verzió, aztán egy 2019-es Májusig frissített verziót tettem fel, de mindkettő totál szarul lett összekalapálva!

Aztán rátettem ezeket egy 8 hónapos 300 ropis gamer laptopra is, mivel egyrészt már ideje volt, másrészt pedig kíváncsi voltam, hogy a gépemmel van e baj, vagy ezekkel a w10-kel, hát enyhén és finoman szólva kaka lassú volt az egész gép, és a rendszer tőle :o Pedig egy 300 ropis laptop nem igazán szar gép ahhoz, hogy lassan, és hibásan menjen... Tehát ezekkel a w10 -kkel volt a gond, nem a gépekkel. A fent leírt problémán kívűl semmi sem ment rendesen (videó lejátszás, flashplayer, biztonsági központban "hiányzó biztonsági és rendszer fájlok" -kat írt ki, a böngésző lassú volt, és 3 giga memóriánál ált meg az étvágya, kb. pár perc után, stb.)

Ezután leszedtem, és feltettem egy 2017-es Márciusig bezárólag frissítésekkel ellátott Koris w10-et, ami tökéletesen megy... eddig... Minden korábbi hiba részt most ezen is ki próbáltam, és eddig nagyon fasza!  Az én gépemen is, és a laptopon is.

Mind ezekkel együtt évek óta Ismerem Kori munkáit, Megbízható példányai miatt mindig azokat kerestem, és eddig sosem volt egyik frissített verzióval sem gondom, a fent említett két példányon kívűl!

Köszönöm hogy türelemmel elolvastátok! :)

 

Béke! ;) :)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem felesleges... El tudom képzelni a válaszokat.

Ráadásul a márciusi verziót már nem is találom. 

 

Na jeleztem, Szijas-nak, de a válasz természetesen az amit vártam. Nem érti hogy mire gondolok, mert neki ezek jól futnak. (miközben nekem 2 gépen sem... éééértem) Ennyit arról, hogy jelzem ha gondom van... 

zsola400-tól még nem kaptam választ...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Évek óta prémium előfizetője vagyok a datának, de az ilyet még nem tapasztaltam. Az elmúlt 2 napban szint semmit nem sikerült letöltenem róla.
Először normális sebességgel indulnak a letöltések, majd lelassulnak végül megállnak.
Az internetemmel nincs gond, mivel más tárhelyről gond nélkül tudok letölteni.
Másnál is fennáll ez a probléma?
Hová tudnék fordulni segítségért?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Sziasztok!

Mi van a data-val? Nem tudok letölteni JDownloader-rel csak pár byte/sec a sebesség. Webes felületről megy teljes sebességgel, de elég gáz lenne egyesével töltögetni. Nem állítottam semmit  JDownloader-ben és egyik napról a másikra nem megy.

Link to comment
Share on other sites

8 órával ezelőtt, Mikiller said:

Sziasztok!

Mi van a data-val? Nem tudok letölteni JDownloader-rel csak pár byte/sec a sebesség. Webes felületről megy teljes sebességgel, de elég gáz lenne egyesével töltögetni. Nem állítottam semmit  JDownloader-ben és egyik napról a másikra nem megy.

Megoldottam egy re-installal.

 

Link to comment
Share on other sites

19 órával ezelőtt, Mikiller said:

 

Nem feltétlenül a letöltésvezérlő a hibás. Hogy az újratelepítés után rendbe jött, tekintsd a véletlen művének - valószínűleg anélkül is rendbe jött volna. Nekem is volt ilyen lassulás a napokban, aztán elmúlt magától. A kutyám is azt hiszi, hogy az ugatásától vált a lámpa zöldre, aztán igaza is lesz... Mivel mindig ugat, nem lehet meggyőzni az ellenkezőjéről.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...