Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
JarvanIV

Kocsit, de milyet??? :O

Recommended Posts

Sziasztok!

Kocsit szeretnék venni, sok féle típusra gondoltam már... Nem épp Bmw-re gondoltam, nekem nem kell extrás faszság, ami 10 km -ként (mivel valójában 800 000 km van már benne) beszarik, az mellett, hogy egy benzinkutat kell utána kötni, mert 100-on 100-at eszik :D .... A cél, hogy üzembiztos legyen, takarékos, kényelmes, és ne jelentsen gondot ha Pl. egy mosógépet akarok elhozni a "tescoból" :D

Pl. egy Suzuki Ignisről, vagy Swift mit gondoltok? (10-12 évesre gondoltam, hogy veszek) Sokan azt mondják hogy ilyen szar meg olyan szar... Mások pedig azt, hogy valójában fasza kocsik, csak "valamiért" lefikázzák őket... De mi vele a gond? Miért szarok? Van aki olyat mondott, hogy fapadosak (gondolom ő ilyenkor egy 20-22 éves swift 1.3 gl re gondolhatott)  . Vannak olyan kényelmesek mint bármely más normálisabb autó, a 10-12 éves évjáratúakkal egybe vetve? Valaki bővebben tudna írni ezekről? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem Suzukival nem fogsz mellé. Nekünk is van egy 2001-es Swift Sedan igaz, hogy "széria hiba" miatt a motor a múlt évben felújításon esett át 140.000ft. De ezen kívül az olajcseréken és a fék tárcsa/betéten kívül semmi baja nem volt. Igazi igásló! Persze vehetsz sz@r lestrapált Bmw-t ill. Audit amit majd vontathatsz illetve a költhetsz rá mint a katonatiszt. De a fiataloknak ez a trendi, igaz majd ők is felnőnek. Viszont ha a keret nagyobb pl. 3 milla akkor nyugodt szívvel ajánlom a Dacia-t. Az enyém (Logan 0.9Tce) már januárban 3 éves múlt és nagyon imádom, mint motorikusan és mint a Suzuki után átülve bele komfortérzetben. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toyota Avensis vagy Corolla 1.6. 4A-FE motorkódú. Soha az életben nem lesz vele semmi hiba ha megkapja a kötelezőket. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Köszönöm a tanácsokat! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×