Jump to content
PirateClub.hu

Kocsit, de milyet??? :O


JarvanIV
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

Kocsit szeretnék venni, sok féle típusra gondoltam már... Nem épp Bmw-re gondoltam, nekem nem kell extrás faszság, ami 10 km -ként (mivel valójában 800 000 km van már benne) beszarik, az mellett, hogy egy benzinkutat kell utána kötni, mert 100-on 100-at eszik :D .... A cél, hogy üzembiztos legyen, takarékos, kényelmes, és ne jelentsen gondot ha Pl. egy mosógépet akarok elhozni a "tescoból" :D

Pl. egy Suzuki Ignisről, vagy Swift mit gondoltok? (10-12 évesre gondoltam, hogy veszek) Sokan azt mondják hogy ilyen szar meg olyan szar... Mások pedig azt, hogy valójában fasza kocsik, csak "valamiért" lefikázzák őket... De mi vele a gond? Miért szarok? Van aki olyat mondott, hogy fapadosak (gondolom ő ilyenkor egy 20-22 éves swift 1.3 gl re gondolhatott)  . Vannak olyan kényelmesek mint bármely más normálisabb autó, a 10-12 éves évjáratúakkal egybe vetve? Valaki bővebben tudna írni ezekről? 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Szerintem Suzukival nem fogsz mellé. Nekünk is van egy 2001-es Swift Sedan igaz, hogy "széria hiba" miatt a motor a múlt évben felújításon esett át 140.000ft. De ezen kívül az olajcseréken és a fék tárcsa/betéten kívül semmi baja nem volt. Igazi igásló! Persze vehetsz sz@r lestrapált Bmw-t ill. Audit amit majd vontathatsz illetve a költhetsz rá mint a katonatiszt. De a fiataloknak ez a trendi, igaz majd ők is felnőnek. Viszont ha a keret nagyobb pl. 3 milla akkor nyugodt szívvel ajánlom a Dacia-t. Az enyém (Logan 0.9Tce) már januárban 3 éves múlt és nagyon imádom, mint motorikusan és mint a Suzuki után átülve bele komfortérzetben. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...