Jump to content
PirateClub.hu

Anime


ThotyL
 Share

Recommended Posts

  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Fórum alapú szerepjáték? Kösz, de nem érdekel. Amúgy sem a szerepjátékok az én területem.

 

Nos, én jelenleg a 315. résztől fogom folytatni, amint felkerülnek a 376-400 részek, ugyanis jelenleg még csak 375-ig van feltöltve németül 720p minőségben, így egy kicsit várok, és ahogy felkerül a 400. is (odáig van német szinkron), nekiállok a folytatásnak.

Link to comment
Share on other sites

Hmm most ahogy megnéztem tartaros 94 vidiét eléggé jó ez a full metal alchemist :)

 

Esetleg v.ki tudna hasonló Animet/manga-t ajánlani,amiket most felsorolok?

Claymore

Dragonball

Yu-yu hakusho

AVATAR:Aang legendája

 

Tehát olyan animeket/mangákat keresek,amikben megtalálható a harc,és ilyen szupererők is szerepet játszanak.

Link to comment
Share on other sites

Ma fejeztem be a Special A című sorozatot, ami szerintem nagyon jól sikerült! Szimpatikus karakterek, szép romantikus történet(ek), szóval aki szereti az olyan anime-sorozatokat, amelyben az iskolai életé a főszerep romantikus szálakkal, annak kötelező darab!

Link to comment
Share on other sites

Most fejeztem be a Rec című rövid anime-sorozatot. Szerintem tényleg nagyon jó lett, bár az is igaz, hogy jó rövid (9x10 perc), azonban akik szeretik az olyan romantikus történeteket, ahol hétköznapi emberek a főszereplők, azoknak mindenképp ajánlom, azt a 1,5-2 órát megéri rááldozni!

Link to comment
Share on other sites

Én meg közben végignéztem mindkét Fullmetal Alchemistet, az elsőt meg a mangaához hűbb Brotherhood-ot is. A második lényegesen jobb de azért az első is méltó a történethez és a sorozathoz, noha nagyon eltér a mangától. Nagyon nagy hatással volt rám, a hangulat egyszerűen beszippantja az embert, hihetetlen fantáziadús az egész. A sorozat vége felé a nagy finálé előtt volt egy olyan érzésem, hogy mintha kezdenének lassulni az események, de a nagy finálé elképesztően jó, ajánlom minden anime-fannak hogy tegyen egy próbát a sorozattal. Persze akciót vagy mágiát kedvelők előnyben, de egyaránt van benne humor, szerelem és dráma, az egyik epizódon az ember még kacag a következőben már sírni tudna. Remélem sikerült rávennem valakit arra hogy megnézze, ha meg nem, az se baj :)

 

Még egy videó, csak úgy mellékesen (ezt már nem én csináltam).

halott

 

UPDATE! Innen letölthető az összes rész, égetett felirattal remek minőségben.

halott

Link to comment
Share on other sites

Elismerem a Fullmetal Alchemist jó kis anime, főleg a második felvonás, de a harcok nem igazán nyűgöztek le... <_< Bár megeshet, hogy én vagyok finnyás.

 

Ám a fentebb linkelt AMV sokat ad a hangulatához pluszba. Én igazából azt a bizsergést nem érzem az animében, ami a videó nézése alatt van.

Link to comment
Share on other sites

Ez már teljesen ízlés dolga. Én az olyan történeteket szeretem amikben tényleg ott a fantázia és nem is húzzák el őket a végtelenségig, valamint aminek van mondanivalója. Az FMA-nak pedig van mondanivalója, de még milyen, és ha csak azért nézed hogy láss pár effektet meg harcokat akkor rossz animét választottál. Nálam most hatalmas favorit, bár azért a Death Note-ot még mindig jobban szeretem, az örök kedvenc.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem nem vontatott, egyszerűen csak csavaros, nekem tetszik, bár nem a kedvencem.

 

Tegnap befejeztem az Angel Beats-et.Már csak azért is kezdtem bele mert kb ugyanazok készítették, akik a Clannadot, Kanont, szóval tudtam hogy jó poénok lesznek benne.Nem is tévedtem, hatalmas az egész, és úgy ahogy van beteg :D Szakadtam a röhögéstől, bár gondolom nem meglepő, hogy nem csak vicces, de elég komor jelenetek is vannak benne.Sajnáltam, hogy csak 13 rész, jó volt, ajánlom mindenkinek.

Amúgy 2010es, látszik is rajta, szépen meg van rajzolva.

 

Előtte a Zegapain-t néztem végig, szintén jó volt, nem 10/10, de eléggé le tudja kötni az embert, érdekes a története.Annyi gáz van benne, hogy van olyan CGI amit nagyon sokszor játszanak be, csak más a háttér, meg a modellek textúrája, de az animáció tökre ugyanaz.Ettől eltekintve azért elér nálam egy erős 9est a 10es skálán.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...